Promenad med Anders, Linn och Flisa!

Igår gjorde vi saker hela dagen tycker jag att det känns, roligt var det! Vi var ute på promenad med Anders, Linn och Flisa. Första gången Jolinn fick träffa en annan hund att leka med, fast det blev inge lek eftersom Jolinn var lite blyg av sig. Men efter drygt två timmar så började hon mjukna upp lite men då var Flisa för trött för att leka, så vi satt i gräset och tog det lugnt medan hundarna åt lite köttbullar.


Linn, Flisa och Anders på promenad med oss.


Jolinn går sakta men säkert framåt.


Flisa närmar sig och Jolinn springer därifrån! :P


Fotomodellen Jolinn!


Linn och Flisa!


Vi avslutade promenaden med att sitta och ta det lugnt i gräset.

Efter promenaden for jag och Mats och storhandlade innan det var dags att fara till djursjukhuset för att vaccinera Jolinn. När vi hade fått ett rum, och väntade på att veterinären som skulle ge Jolinn sprutan skulle komma, så kom det en annan veterinär. Hon visade sig vara ägare till två eurarier och ville bara komma in och hälsa på våran lilla valp. En av hennes hundar kom också från Risan Gården så det var roligt att träffa henne. Jolinn var jätteduktig på djursjukhuset, allt gick bra!

När vi kom hem igen så åt vi tre middag, stek och potatisvåfflor, det var jättegott! :) Sen var det tänkt att Sara skulle vara hundvakt medan jag och Mats skulle hitta på något. Vi hade 3-års dag i söndags så vi hade planerat att hitta på något bara jag och Mats men vi var så trötta så vi var hemma med Sara och Jolinn och såg på film istället.

Idag har det varit en riktigt slödag. Sara har varit på skolan nästan hela dagen och nu är hon på VKM-middag. Jag, Mats och Jolinn sov ända till kl 11 idag, jätteskönt med sovmorgon! :) Jolinn är lite slö idag efter sprutan igår, hon vill inte riktigt gå ut och sover mest hela tiden. Stackars lillan!

Postat av: Gunilla

Härliga bilder! :) Syns att Jolinn vuxit!

2010-08-29 @ 14:07:00
Postat av: Anna

Hon växer fort, man orkar snart inte bära henne längre! :)

2010-08-29 @ 15:05:30



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback