Hämtar Jolinn

Igår, den 7 augusti, åkte vi ner och hämtade Jolinn. Vi började vår resa från Örnsköldsvik klockan kvart i åtta på morgon. Vi åkte genom Sollefteå och Östersund, efter vägen stannade vi och fikade och lite senare såg vi en DollarStore-affär som vi gick in på en sväng. Vi anlände till Vemdalen och till Risan Gårdens Kennel strax innan halv två.
Här ligger Jolinn på köksgolvet hos Karin.
Vi skrev på papper, gick igenom några saker med Karin och tog kort innan det var dags att sätta oss i bilen och köra hemåt.
Här står vi utanför Karins hus och ska snart fara hemåt.
Lilla Jolinn i min famn.
Jolinn skötte sig alldeles utmärkt på vägen hem, hon satt nere på golvet mellan fötterna och sov nästan hela vägen. Vi stannade några gånger för att kissa och sträcka på benen.
Så här låg Jolinn nästan hela vägen hem!
När vi kom hem till Örnsköldsvik var klockan runt nio på kvällen, Jolinn gick runt i huset och nosade och kollade runt. Vi åt och tog det lugnt innan det var dags att gå och lägga oss.
Mats och Jolinn ligger på golvet och myser innan det är dags att gå och sova.
Mats sov på golvet bredvid Jolinn medan jag låg i sängen ovanför dom. Hon gick runt ganska mycket och kunde inte riktigt bestämma sig vart hon ville sova, men när hon väl somnat sov hon bra. Det blev en tidig morgon för oss, Mats gick ut med henne så hon fick kissa klockan fyra på morgon och gick sedan och la sig. Sen var det min tur att kliva upp klockan fem. Då gick vi också ut för att kissa och sedan blev det frukost klockan sju.
Så här fint kan man sitta en tidigt söndagsmorgon ute på gräsmattan!

Postat av: Sara

Vad fin hon ser ut att vara :) jag och Jolinns stora systrar längtar tills vi får se henne! :)

2010-08-08 @ 18:11:39
Postat av: Anna

Ja hon är jättemysig! :) Ja vi får se när det blir!

2010-08-08 @ 19:35:36
Postat av: Gunilla

Hon är så fin! :) Längtar tills vi få träffas! KRAM

2010-08-09 @ 09:36:03
Postat av: Anna

Ja hon är jättemysig! :) Hihi kram

2010-08-09 @ 12:15:13



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback