Gott Nytt År

Har varit väldigt dålig på att skriva här nu den senaste veckan, vi har haft fullt upp med lillvalpen, Jolinn och allt vi har gjort! Ska bli bättre på att uppdatera till veckan då vi är i Luleå :P Vi åker uppöver antingen ikväll eller imorgonbitti, vi får se hur vi känner oss. Vi är så veliga jag och Mats, kan inte bestämma någonting känns det som så vi får se hur det blir :) Gott Nytt År på er alla iaf! :)

God Jul

Här har vi nyss öppnat julklappar och snart är det dags för julmat! Jolinn och Karma har fått varsitt ben som dom har legat och tuggat på nu på eftermiddagen och nu ligger dom och sover under sängen på mitt rum :)
.
Vi önskar er alla en God Jul! :)
/Anna, Mata, Jolinn och Karma

Klätt julgranen!

Ikväll har jag, pappa och hundarna klätt julgranen :) Den blev riktigt fin! Ska försöka ta ett julkort på Jolinn och Karma framför granen, får se om det går att få till själv. Annars har vi inte gjort så mkt, Jolinn och Karma har busat i princip hela kvällen känns det som. Som tur var så var dom lite lugnare mitt på dagen då vi fick besök av Marlene och Mikael. Det var trevligt :)
Nu ska jag sova, Jolinn och Karma ligger redan och sover :) God natt!

Risan Gårdens Karma

I lördags åkte vi och hämtade Risan Gårdens Karma, Karin var snäll och kom och mötte oss i Sollefteå så det blev inte alldeles för långt vi behövde köra. När Karma klev ur bilen var hon lite rädd och fundersam vart hon hade hamnat, nu tre dagar efter är det full fart på henne. Hon busar med Jolinn, springer fram när vi är ute i koppel och upptäcker det mesta här i huset. Än så länge går det jättebra mellan Jolinn och Karma, Jolinn har sånt bra tålamod med Karma så det är inga problem alls :)
.
Här kommer lite bilder på tösen!
Jag, Mats och lilla Karma i Sollefteå :) (Karin Hallgrens bild)
Karma i bilen på väg hem till Husum!
Karma inviger sin vattenskål :) På samma sätt som Jolinn gjorde när hon var liten, doppa tassarna i vatten :P
Tjusig liten tjej!
Karma :)
Här ligger Jolinn och Karma och tuggar på varsitt ben bredvid varandra :)
Jolinn och Karma :)
Blev ett litet julkort på Jolinn såhär på morgonkvisten, julgran och Jolinn :)
Lilla Karma tycker om att sova bredvid vattenskålen :)
.
Har tyvär inte hunnit tagit så många bilder, det är lite svårt när man är ensam hemma med dom :) Men några bilder har det blivit och så fort jag tar några fler kommer dom upp här på bloggen :)

Förlåt

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar, ska definitivt sätta mig och skriva ett inlägg snart och berätta vad som är nytt :) Kan säga att i lördags var en stor dag för oss!

God natt!

Är nyduschad och sitter och äter lussebullar framför tvn :) Jag har inte hunnit med allt jag ville hinna med ikväll men det mesta är gjort, packat bilen, slagit in några julklappar (hann inte slå in alla), fixat julklappar, diskat och städat (har inte hunnit dammsuga så det får bli imorgon innan jag far) och nu har jag duschat och fikat :) Nu ska jag gå och sova så jag är hyffsat utvilad imorgon när jag ska köra. God natt på er! :)

Jullov!

Ja då var det äntligen jullov! Idag har vi haft mattelab, redovisning också har vi skrivit klart den sista labrapporten, så vi har inte legat på latsidan inte. Men jag och Jolinn åker inte hem till Husum förän imorgon, ikväll ska jag packa, städa och fixa lite. Tänkte slå in lite julklappar och fixa det mesta, vill inte bara stress-packa ihop nått och fara för det kommer jag inte orka, kommer inte att klara av att köra 40 mil själv efter en heldag i skolan. Så det blir imorgon vi åker neröver :) Känns skönt att bara ta en lugn kväll ikväll, ska skämma bort Jolinn lite :)
.
Vi längtar ju självklart efter att få träffa Mats men det får bli imorgon vi träffas, det blir bra det :) (Om ni undrar så håller jag på att övertala mig själv lite att det är bättre att åka imorgon istället för ikväll) Men jag har bestämt mig, jag åker imorgon! :)
.
Jolinn är lite låg idag, vet inte riktigt vad det är. Vi ska strax gå ut och gå så kanske hon blir på bättre humör.

Julklappar och packning!

Igår var jag och inhandlade julklappar, så nu är det inte många julklappar kvar som ska köpas. Nu är det bara ett problem kvar och det är ju att få ner allt till Ö-vik, vissa paket är ganska stora så jag hoppas att allt får plats i bilen :P Men det ska nog ordna sig. 
.
Idag har det blivit en sväng till skolan, har haft KGB pass, efter det har jag tvättat, Jolinn och jag har tagit en promenad med Madelene och Molle också blev det lite bus efteråt :) Nu ska jag fixa med lite julklappar och sedan ska jag börja packa lite och hämta tvätten. Jolinn ligger och är utslagen efter promenaden och buset, det är skönt när jag ändå håller på att fixa och dona :) Tittar också på Bonde söker fru bröllopet :P

Fyra dagar kvar!

Bara fyra skoldagar kvar nu innan det är "jullov", fasiken vad jag längtar! Jag kommer vara helt ledig från skolan veckan innan jul (hoppas jag). På dessa fyra dagar ska vi först skriva klart en labrapport, redovisa den labrapporten, göra en ny lab och göra labrapport på den också, och sist men inte minst har vi redovisning i Byggnadsfysik. Så det kommer vara fullt upp dom fyra sista dagarna, men det kommer bli såå skönt när dom här dagarna är bortgjorda.
.
I helgen kom Mats upp, det var sista helgen som Mats behövde pendla till Luleå från Umeå detta år. Känns skönt! :) Jag och Jolinn var ute och gick med Madelene och Molle i lördags, efter promenaden släppte vi dom så dom fick leka. Vi var ute i två och en halv timme, kan säga att det var två trötta tjejer som kom hem till Mats efter den promenaden :P
.
Jag har anmält mig till att vara företagsvärd på LARV i januari, det är en mässa som Luleå tekniska universitet anordnar, och jag har nu fått reda på vilket företag jag ska vara för. Blev lite opeppad på att vara det då jag fick reda på företaget, hade velat ha ett byggföretag. Får se hur det blir med det.
.
Bilder från i lördags då vi släppte Molle och Jolinn, dom blev lite suddiga :P
Madelene, Molle och Jolinn i snön!
Två snöiga hundar efter allt bus! :)

Nyhet!

Det har kommit in en nyhet här på bloggen! Har lagt in en länk till min fasters kennel, Butterfly Dream's! Gå gärna in och titta, dom har jättefina hundar! :)
Butterfly Dream's

Tisdag

Snart är det skola som gäller! Jag och Jolinn gick bort mot Björkskatan nu mitt på dagen, Jolinn fick springa i långlina så det var full fart hela tiden. Det är nästan så att man räknar ner dagarna nu tills vi slutar skolan. Bara 9 dagar kvar ;) Sedan bär det av ner till Husum.
.
Nu ska jag ut med Jolinn en snabbis innan jag går iväg till skolan!

Snö

Idag har det varit skola fram till kl 15, på lunchen tog jag och Jolinn en promenad på grönområdet vid universitetet så Jolinn fick springa runt som hon ville i långlina. Sen tog vi oss en långpromenad på en timme vid halv fyra så nu har jag just ätit middag och Jolinn ligger och sover under vitbordet.
.
Skulle vilja få det lite mer juligt här hemma men jag är ju bara kvar här en helg till och sedan åker vi neröver, så det känns inte som att jag orkar göra nå mer juligt här hemme :P Skulle helst vilja ha en julgran men det får bli något annat år. Vi har ju juldukar, adventsljusstakar, julstjärna och tomtar framme så det får nog räcka ändå :)
.
Imorgon blir det promenad med Madelene och Molle, Jolinn behöver verkligen leka av sig så hoppas vi hinner släppa dom en stund :) Idag har det snöat under dagen så nu är det ett vitt fint täcke på marken igen, hoppas att snön får stanna denna gång.
Äntligen snö! :)

Måndag..

..igen och ska snart iväg till skolan. Det har kommit ett tunt, tunt lager med snö inatt men det är fortfarande alldeles kolsvart ute, usch. Blir nog att ta på sig fleecetröjan idag :) Hoppas ni får en bra dag!

Röntgen resultat!

Har glömt att skriva att Jolinns röntgen resultat har kommit in på SKK. En riktigt glad nyhet! :D HD grad A och ED ua
Skönt att våran gotjej fick så bra röntgen resultat! :D
.
Är så otroligt sugen på en hamburgare med strips nu! Kanske får äta det imorgon till middag om jag har tur ;P (Känner att jag måste äta upp mig lite, den här hösten har inte varit så bra för min vikt). Tur att Mats kommer upp i helgen så kan vi äta gosaker hela helgen :)

RSS 2.0