Hotellrummet!

Är på hotellrummet och håller på att fixa oss inför middag, så nu är vi nyduschade och snart klara :) Ska bara sminka mig ;P 
 
Det blev en sväng på stan här i Umeå och köpte lite småsaker bland annat lite hårgrejor :) 
 
Mats ligger och har det bra! :) 
 

På väg!

Så, nu sitter vi i bilen och är på väg ner till Umeå! Har just lämnat av Jolinn och Karma på hunddagiset och varit in en sväng på kontoret. Känns alltid lite jobbigt att lämna dom på hunddagiset när man vet att dom ska sova över där men det är ju bara två nätter så det ska nog gå bra :) Får se om vi hinner in och hälsar på dom på Mats jobb i Umeå också, men nu är vi iaf på väg! :)

Promenad!

Jag, Jolinn och Karma kom just in. Vi har varit ute på en lite längre promenad och gick förbi det övergivnina dagiset så Jolinn och Karma fick busa av sig lite :) Nu har vi två trötta hundar som ligger nedanför soffan och tänkte sova en stund :) 
 
Bus på dagiset!
 
 
Jolinn och Karma :)
 
Snart är det Robinson och sedan blir det lite packning, tänkte försöka komma iväg ganska bra tid imorgon då vi har några stopp efter vägen innan vi kan checka in på hotellet i Umeå :) Ska lämna Jolinn och Karma på hunddagiset, jag måste in på kontoret en snabbis för att prata med Sune, sedan ska vi hälsa på Skanska i Umeå där Mats jobba och sedan blir det en sväng in på stan i Umeå innan vi kan checka in, kommer bli en rolig helg :) 

Tentan bortgjord!

Ja, då var min tenta bortgjord! Den var riktigt klurig så tror tyvär inte att jag klarade den, men jag har inte pluggat så mycket heller då jag har jobbat på dagarna så det har bara blivit plugg på kvällarna och det syntes idag på tentan att jag inte lagt ner så mycket tid. Men nu är den bortgjord så nu kan jag gå vidare!

Idag kommer bli en liten fixardag då vi ska in till stan och handla lite kläder inför bröllopet och köpa lite småsaker. Sedan blir det tvättning, packning också ska vi klippa Mats :) Jag har redan klippt klorna på Jolinn och Karma och borstat dom båda två så dom är redo inför att vara på hunddagiset i helgen :) Sen ska jag försöka städa lite här hemma också om jag hinner, också är det ju Robinson ikväll :) 
 
Nä nu blir det en tur på stan! 
 
 

Stolt!

Jag är faktiskt stolt över mig själv! I måndags på jobbet åkte jag iväg och hyrde släp för att fara och hämta sergeanter och sätta ut på ett nytt projekt som drog igång. Det blev totalt drygt 5 mil med släp och jag backade två gånger ;) Så jag är både nöjd och stolt! :)
 
Nu är min jobbarvecka slut! Imorgon skriver jag tenta och på fredag åker vi ner till Umeå, vi ska sova på hotell hela helgen och på lördag är det bröllop :) Jolinn och Karma ska få vara på hunddagiset i helgen medan jag och Mats är i Umeå, det kommer nog inte att vara några problem :) 
 
I helgen kom Monica och Anders upp till Luleå för att ställa ut deras två hundar Mira och Karma på dvärghundklubbens utställning här i Luleå. Så på lördagen åkte vi till utställningen för att träffa dom och se när dom ställde ut hundarna :) Väldigt trevligt att få träffa dom, här kommer lite foton från dagen! :) 
 

Här sitter dom uppradade! :)
 
Mira :)
 
Mats och tjejerna! :)
 
Monica och Mira inne i ringen!
 
Domaren känner på Mira!
 
 
 
Monica och Karma inne i ringen! :)
 
 
Karma :)
 
Våra tjejer! :)
 

Ny design!

Idag har jag fått en ny design här på bloggen! Visst blev det snyggt? :D Det är Lotta Eriksson som har gjort designen åt mig, jag är verkligen jättenöjd! Nu får ju även Karma vara med :) 
 
Så här såg den gamla ut, roligt att kunna jämföra :) 
 
En design som Lotta också har gjort och som jag är väldigt nöjd med! :)
 
Så roligt att ha något nytt och fint och kolla på när man loggar in på bloggen, det livar upp vardagen :) Man blir så glad när man har en fin design! :)
 
Nu har vi börjat med något tråkigt här hemma, vi har börjat tentaplugga, har tenta på torsdag!

5 år!

Idag firar jag och Mats 5 år tillsammans och vi har varit förlovade i 1 år! :) Jag kom hem med en blombuket och en liten överraskning till Mats idag efter jobbet :) 
 
 
Idag har jag hunnit med ett möte, gått säkerhetsutbildning och åkt ut till Sunderbyn för att kolla till projektet. Tror jag har haft möte varenda dag nu den senaste veckan och har ganska fullt upp att göra, det är riktigt roligt på jobbet nu :) Imorgon är det inge möte inplanerat men har några saker som ska göras, så jag har nog att göra hela dagen ändå. Nästa vecka kommer första leveransen av isolering, det ska bli spännande! :)

;)

Har varit ute och kört lite! ;)

Ny vecka!

Ny vecka och nya tag! Imorse när jag skulle fara till jobbet låg Mats kvar i sängen och skulle fortsätta sova, det såg så skönt ut :) Men när jag kom på jobbet så visade det sig bli en väldigt bra dag. Har suttit i möte från kl 9.30 till kl 17, så det har varit en intressant dag och lunch ute med arbetskamraterna :) 
 
I helgen har jag och Mats mest bara legat i soffan och tittat på filmer, vi har verkligen vilat upp oss för att bli av med våra förkylningar. Jag mådde mycket bättre igår men då var Mats fortfarande lite hängig, men idag känns det mycket bättre för oss båda :) 
 
Det blir nog en ganska lugn kväll ikväll för oss, vi känner oss inte riktigt frisk än, helst inte efter en hel dag på jobbet men det är ju mycket bättre så man ska inte klaga :) Så det blir lite tv-tittandes innan det är dags för sängen, om en halvtimme börjar Robinson, längtar! :) 

Bilder!

Har inget att skriva om så jag lägger ut lite bilder istället! :) Jag känner mig inte så pigg idag så det har inte blivit mycket gjort, jag sov i två timmar efter jobbet och det var välbehövligt. Jag sov 8 och en halv timme inatt och funderar på att gå och lägga mig snart, vill bli frisk snabbt och då är vila det bästa sättet :) Fick hem mina nya böcker idag som jag beställde, så det blir att börja läsa en av dom nya böckerna innan läggdags :)
 
Aja här kommer lite bilder!
 
I helgen då Mats var hemma gjorde vi marängsviss :)
 
Gott! :)
 
Gick ut nu på kvällen och tog lite bilder på Jolinn och Karma medan dom var ute på bakgården :)
 
Jolinn :)
 
 
Karma :)
 
 
 
 

Fullt upp!

Idag har det varit fullt upp på jobbet! Vid kl åtta åkte jag och Sune ut till SSAB för att kolla jobbet som vi gör där, sedan efter fikat kl 9.30 hade vi anbudsmöte fram till lunch och sedan hade jag fullt upp med att mängda resten av dagen. Det är skönt med dagar då det är mycket att göra :) 
 
Jag har varit ute på en kort rastrunda med Karma och Jolinn, duschat och nu sitter jag nedbäddad under en filt i soffan. Har börjat få ont i halsen och börjar bli snuvig och helt orkeslös :/ I helgen blev Mats förkyld och nu är det min tur.. vill inte bli sjuk :/ Det blir en tidig kväll ikväll så kroppen får vila upp och återhämta sig inatt. 
 
Nu blir det något avsnitt till av New Girl och sedan blir det sängen! :)

En härlig helg och massa böcker!

Måndag igen! Veckorna går så otroligt fort, och helgerna går ännu fortare. Fast den här helgen har känns längre än andra då Mats kom redan i torsdags och jag slutade lite tidigare i fredags så det har varit en lång, bra helg :) 
 
Det är så härligt att jobba för man hinner göra saker på kvällarna som man inte hinner, orkar eller kan när man pluggar. Jag har snart läst ut min tredje bok sedan jag gick på semester, tre böcker på 5 veckor :) Så härligt att ha tid med att läsa böcker! Tror det var två år sedan jag läste en bok sist, om man inte räknar med dom tre som jag läst i sommar :) Jag har snart läst ut The Hunger Games-triologin, tre böcker om Katniss och dom har varit riktigt bra :) Igår såg vi första filmen och den var bättre än mina förväntningar, nu är det bara att vänta på andra och tredje filmen :D 
 
Nu har jag skickat iväg en beställning på fyra nya böcker. Det blev Järnkonungen och Järnprinsessan av Julie Kaqawa och Frost och Feber av Maggie Stiefvater. Två olika bokserier så jag hoppas att någon av dom är bra :)
 
Jag, Jolinn och Karma har just kommit in från en promenad runt parken och förbi universitetet :) Det är varmt och skönt ute så det var en härlig promenad. Det blev en bild på tjejerna :)
 

Nolia!

Idag har jag och Mats varit ner till Piteå och gått på Nolia mässan :) Det blev som en liten extra semestertripp såhär efter semestern. Jolinn och Karma fick stanna hemma och ha en lugn dag. 
 
Det blev tyvär inge inköp idag, jag var lite fundersam på om jag skulle köpa ett tennarmband eller inte.. men eftersom jag har tenntråd, skinn och allt redan hemma så ska jag göra ett tennarmband själv, vi får väl se när det blir bara :) Det fanns väldigt mycket olika fruktträd och busar till bra priser till salu på mässan, så om vi hade haft hus hade vi köpt några träd och buskar, men det får bli om några år ;) 
 
Nu ligger vi i soffan och slappar och tittar på Sommar med Ernst :) Skulle kunna tänka mig att ha ett likadant sovrum som han gör om, blev riktigt fint med sängramen av trä mot tegelväggen :) Det finns mycket fint! 
 

Äntligen!

Inatt kom Mats hem! :) Vi tre hade hunnit somna men det märktes inte på Jolinn och Karma när Mats öppnade dörren, dom nästan flög ut på han, så glad var dom att få träffa han igen :) Det var ju två veckor sedan vi träffade han nu så det kan jag förstå :) Jag låg halvdöd kvar i sängen och försökte få en skymt av honom bakom all päls :) 
 
Men nu är han iallafall hemma och jag har bara en dag kvar att jobba innan det är helg :) Ser fram emot helgen, tror det kommer bli en lugn och skön helg! :)

I väntans tider..

Sitter och väntar på att Mats ska komma hem :) Han fick sluta tidigare den här veckan så han kommer upp tidigare än förväntat, vilken bra torsdagsöverraskning :) Helgen kommer kännas lite längre nu när Mats kommer hem en dag tidigare, det känns bra :) 
 
Jolinn började löpa i måndags så hon ligger mest hela tiden, hon blir verkligen loj och låg när hon löper. Karma mår bra och vill mest bara mysa med mig nu när Jolinn löper och bara ligger. Så jag har fått mycket sällskap i soffan den här veckan av Karma :) 
 
Här kommer lite bilder från semestern då jag, Mats, Jolinn och Karma var ute på promenad i Ultrå och gick efter stranden :)
 
Karma testar att bada..
 
..och hon verkade gilla det :) Hon sprang i vattenbrynet nästan hela promenaden :)
 
Det fanns mycket att lukta på :)
 
Jolinn kollar om vattnet är badvänligt :)
 
Karma :)
 
Mats, Karma och Jolinn, Mats bjuder på lite godis :) 
 
 
Karma, Jolinn och Mats :)
 
Karma och Jolinn undersöker båten!
 
Karma gillade att bada, skönt att svalka sig :)
 
Jolinn är fortfarande lite skeptisk på vattnet :)
 
Jolinn :)
 

Mys i soffan!

Jag har sällskap i soffan av Karma, vi har mysstund :) Jolinn har redan gått och lagt sig för natten :) 
 

Ännu en dag..

Ja, då har ännu en dag gått.. vet inte vad jag räknar ner till men nått måste det ju vara eftersom jag gör det. Men känns långt dit..
 
Idag har jag, Jolinn och Karma en riktig latdag, sitter i soffan medan dom ligger och sover :) Ska snart ut på en rastningsrunda och sedan blir det muffins och glass, skämmer bort mig lite idag :) 

Trevligt besök!

Idag efter jobbet har jag haft besök av Åsa, Mathilda och Celine :) Det var väldigt trevligt att få besök av dom :) Vi gick bort till Old Brodies och åt och sedan gick vi tillbaka till vår lägenhet där Jolinn och Karma väntade på oss. Blev så sugen på att följa med när dom åkte iväg i husbilen, det såg så mysigt ut :) Tack så jättemycket för besöket! Det var jättekul att ni kom :)
 
 
Jag har då bestämt mig.. i framtiden då vi har möjlighet till det ska jag och Mats köpa en husbil :) 

Nationell Utställning i Överkalix!

Idag har jag, Jolinn och Karma varit till Överkalix på NNKK´s Nationella utställning. Det blev en ganska tidigt morgon för oss för att hinna gå på promenad, äta frukost och packa bilen. Ganska precis kl 8 körde vi från parkeringen mot Överkalix. 
 
Kännde mig lite stressad hela vägen upp till Överkalix men vi var där kl 9.10 så vi hade ganska gott om tid innan vi skulle in i ringen. Jag började med att söka upp Monica och Anders som skulle ställa sina hundar i ring 3, där ställde jag upp vår bur och min stol och hade turen att få ha hundarna inne i deras utställningstält för att dom inte skulle sitta i solen. Det var en helt sjukt varm dag, solen sken och det var små fjuttiga moln på himlen. Det blev en varm dag helt enkelt, svettan rann från pannan. 
 
Ring 3!
 
Monica och Anders :)
 
Jolinn och Karma har sin bur inne i tältet :)
 
Det var tråkigt att inte Karin kom med sina hundar Barrak och Laura men eftersom Laura hade fällt var det ju ingen ide att köra så långt när hon ändå inte hade någon päls. Så då var det bara Karma och en till Eurasier som skulle ställas. 
 
Domaren var ganska snabb med att dömma hundarna och det blev vår tur runt kl 10.30, och tur var väl det pga värmen. Tyvär så hade jag ingen som kunde ta kort på Karma och mig när vi var i ringen men Monica var snäll och tog ett kort på oss efteråt :)
 
Kär kommer Karmas kretik som hon fick av domaren Liz-Beth Liljeqvist.
 
Feminim med vackert huvud och uttryck. Passande benstomme. Normala vinklar. Något platta tassar. Välburen svans. Lagom kropp. Rör sig mycket bra. Lovande päls. Behöver bli mer tillgänglig.
 
Jag och Karma efter att vi ställt ut Karma :)

Karma fick Excellent men inget Ck. Domaren förklarade varför hon inte fick Ck och det var för att när domaren kände igenom Karma åkte svansen ner och böjde ryggen så hon fick kutrygg. Jag brukar alltid hålla en hand under, på magen, så att hon inte ska sätta sig eller backa. Så det var därför det inte gick hela vägen idag, tycker att det var lite väl hårt eftersom hon bara är 10 månader gammal och Eurasier ska ju vara reserverade. Men Karma fick iallafall Excellent och blev Junkl 1 :) Karma var jätteduktig, sprang fint och hälsade på domaren utan problem, hade svansen uppe hela tiden förutom när domaren kände igenom henne, så jag tycker att Karma skötte sig jättebra :) 
 
Efter vår tur i ringen var det den andra Eurasiern som skulle in, dom ropade upp deras nummer flera gånger men det var ingen som kom, så Karma var den enda Eurasiern idag.
 
Efter att jag och Karma varit in i ring 7 var det dags för Monica i ring 3 :)
 
Monica ställer Mira :)
 
 
 
Jolinn och Karma hade det lite trångt men bra i tältet :)
 
Monica ställer ut hennes Karma :)
 
 
 
 
 
Mira fick Excellent och Karma fick Very Good, tycker att dommarna var snåla med Ck idag :P
 
Efter utställningen gick vi tillbaka till bilen med alla grejor och bilen var brännhet, så vi satte oss i skuggan av bilen och slappade en stund medan bilen vädrades :)
 
Jolinn och Karma :)
 
Sedan var det bara att köra dom 10 milen hem till Luleå, det har varit en bra, roligt men varm dag :) 
 

Efterrätt!

Sitter och tittar på serier medan Jolinn och Karma är ute och busar :) Har just ätit tacos så snart är det dags för lite efterrätt, köpte glass och hallon när jag var på Ica tidigare idag :) 
 
Idag blev Jolinns syster Jawa Svensk utställnings Champion, jätteroligt att höra det! :) Grattis Karin! 
 
På tal om utställning, känner mig lite nervös inför imorgon. Hoppas det går bra :) 

En helg ensam i Luleå!

I helgen är vi tre ensamma i Luleå, Mats är kvar i Umeå för att ha svensexa för Anton idag. Så jag, Jolinn och Karma har en helg för oss själva här uppe. 
 
Igår var jag ut en sväng med Sanna, Magda och Matilda på Lulekalaset. Vi hade väldigt trevligt före Lulekalaset då vi satt och surrade och sedan gick vi förbi Magdas nya lägenhet för att kolla hur det går med renoveringen. Så vi kom in ganska sent på Lulekalaset men det var ändå inget speciellt där tycker jag.
 
Idag har vi haft en riktig slödag. Vaknade strax innan kl 12, somnade runt halv 4 inatt så jag hade en anledning att sova så länge ;) Har ätit frukost/lunch, varit ut på en kort promenad med Jolinn och Karma, duschat, cyklat till skolan för att släppna in några gamla Väg och vatten-studenter och sedan varit en sväng på Ica och handlat inför middagen. Så nu sitter jag här i soffan och latar mig, funderar på att lägga mig och läsa boken som jag är fast i innan det är dags att börja med middag. 
 
Imorgon ska vi kliva upp tidigt för att köra upp till Överkalix, vi ska på en Nationell utställning där :) Det blir första gången som jag åker på en utställning utan Mats, så jag hoppas att vi klarar det här själv. Kan bli lite problem när man har två hundar med sig och ska in i ringen med den ena, så jag hoppas att Jolinn ligger kvar utanför ringen när jag och Karma ska in. Men det går nog bra :) 
 
Det känns lite konstigt att vara ensam här uppe i Luleå en helg. Visst, jag är van att vara själv under veckorna då Mats jobbar i Umeå men på helgerna brukar vi ju ändå ses, antingen om jag åker ner eller han åker upp. Så den här veckan har varit och kommer bli lite extra ensamt. Längtar tills om två veckor då Mats flyttar upp hit till oss igen och vi får bo tillsammans på heltid :)
 
Tur jag har Jolinn och Karma en sån här helg :)

Snart helg!

Nu har vi snart jobbat en vecka efter semestern, bara en dag kvar till helgen, känns skönt! :) Jobbet rullar på och till veckan kommer vi igång med mitt första projekt. Vi ska bygga tre lägenhetshus i Sunderbyn, känns riktigt roligt. Har suttit och skrivit några arbetsberedningar idag inför jobbet till veckan. 
 
Jag har just ätit middag så snart ska jag, Jolinn och Karma ut på en liten promenad men först ska jag gå ner till tvättstugan och hänga lite tvätt. 
 
Här kommer lite bilder från förra veckan då vi var ute i stugan i Ultrå :)
 
 
Vår lilla familj :) 
 
På promenad ute i stugan :)
 
 
Karma fick springa lös en stund :)
 
Sedan var det Jolinns tur att springa lös :)
 
Jolinn :)
 
Jag, Jolinn och Karma :)
 
:)
 
Gänget samlat! Mamma, pappa, Janne, Sara, Mats, Karma och Jolinn :)
 
Karma och Mats badade litegrann :)
 
Efter promenaden tog Jolinn och Karma en välförtjänt vilopaus :)

RSS 2.0