Tung dag

Nu har vi lagt oss tillrätta i Saras och Jannes tv-rum, Jolinn och Karma ligger redan och sover. Det har varit en lång och tung dag idag, vet inte riktigt hur man känner efter en sån här dag. Det var en fin begravning och man fällde många tårar. Nu ligger man här och kan inte riktigt sova.
.
Imorgon ska vi fara på utställning här i Ö-vik, eller rättare sagt i Gideå. Tyvärr så är inte Jolinn och Karma anmälda men vi ska fara och kolla när min faster Monica ställer ut också kanske vi får träffa en eurasier, det ska nämnligen vara en eurasier anmäld. Så det blir en liten utflykt med hundarna imorgon, skulle vara jättebra miljöträning för Karma att få gå omkring bland alla hundar så vi får se om vi får ta in hundarna.
.
Sen lite senare på dagen har vi funderingar på att åka till Fjällräven outlet och kolla på lite jackor, jag skulle behöva en ny vårjacka. Nä, nu ska jag försöka sova! God natt på er!

Färdigpackat!

Så, då var allting packat, nu ska allt bara in i bilen och hundarna ska rastas innan vi far. Mats är på skolan och har föreläsning till kl 16.15 så sitter och väntar på att han ska bli klar, kanske blir att vi åker lite tidigare beroende på hur föreläsningen är.
.
Skulle verkligen behöva sätta mig och räkna matte, men det är svårt när man inte har någon motivation. Dom andra två kurserna som jag läser känns roliga eftersom dom är mer om bygg och det jag kommer hålla på med.
.
Hoppas att det är lite varmare i Ö-vik, här uppe är det inge vårväder precis. Hörde att dom har hittat tussilago hemma, så lite mer vår måste det ju vara hemma i Ö-vik :) Nej, nu ska jag ta och städa lite innan jag packar bilen. Hoppas ni får en bra dag! :)

Jätte jättelänge sen!

Jag har verkligen varit jätte jättedålig på att uppdatera här nu, men jag har som ingen inspiration att skriva. Jag har mycket tankar och funderar en hel del om sånt som jag inte vill dela med mig här. Vardagen fortsätter och rullar på än att man kanske inte vill. Vi har börjat träna "gå fot" med Karma och det går väl inte sådär jättebra, förhoppningsvis framåt men det vet jag inte riktigt :P
.
Imorgon åker vi ner till Husum och på fredag är det begravning, känns otroligt tungt.

Besök!

I helgen har vi besök av Mikael! Nu ska vi fara en sväng på stan och sen på Storheden :)

Tack

Tack för vad du givit
Tack för vad du var
Tack för ljusa minnen
som du lämnat kvar.
Tack för vad du givit
Tack för vad du var
Tack för ljusa minnen
som du lämnat kvar.

Tuggben och skottning

Lyxade till det lite igår och gav Jolinn och Karma varsitt ben som dom sedan låg och tugggade på hela kvällen :) Mats var kvar på skolan ganska sent så det blev en sen middag kl åtta. Det blev en riktig tv-kväll igår, först ett avsnitt av Whitney, sen Familjen annorlunda och sedan efter att jag rastat Jolinn och duschat blev det ett avsnitt av Game of Thrones.
Här ligger tjejerna och tuggar på varsitt ben :)
.
Mats har suttit på skolan hela dagen idag och det lär nog bli några timmar till också innan han kommer hem. Jag har varit på skolan och tentapluggat mellan kl 10 till halv två idag. Gick då hem till Jolinn och Karma som väntade på sin promenad :) Var ute och gick med tjejerna och senhar jag hunnit äta lite lunch också. Nu tänkte jag gå ut på bakgården med tjejerna och skotta lite. Jolinn brukar fort hitta en plats i solen efter husväggen där hon ligger och har det gott :)

Olydig, olydigare, olydigast?

Idag har jag börjat tentaplugga inför Drift och underhåll, satt på skolan på förmiddagen med tjejerna och eftersom Mats ska sitta på skolan hela dagen gick jag hem vid ett för att rasta hundarna. Tog en långpromenad med Jolinn och Karma ut på isen nu på eftermiddagen och jag tror att det var den värsta promenaden jag har varit på. Jag hade en väldigt olydig valp och en lite mindre olydig hund, och förutom det så blåser det storm ute.
.
Det känns lugnt och skönt här hemma nu iallafall, båda hundarna somnade precis så jag ska ta och fortsätta plugga inför tentan. Hann iallafall ta några bilder från promenaden idag :P
Såhär trött var Karma efter gårdagens promenad ute på isen, vi var inte ute lika länge idag men det tog dom igen genom att vara olydiga istället :P

Härligt vårväder!

Kom just hem från en härlig promenad med Jolinn och Karma :) Jag tog på båda långlina och vi gav oss ut i det fina vårvädret! Vi gick ner på isen och där fick dom springa hur mycket dom ville, Karma tyckte att det var hur roligt som helst att få springa i långlina :) Vågade inte släppa dom helt lös då det är en hel del skotrar som är ute och kör på isen, det får bli lite senare när det inte finns skotrar i närheten.

.
Här kommer lite bilder :)

.
Härliga dagar då det är plusgrader och sol och man får vara ute och promenera med hundarna :) Dom här dagarna har jag verkligen längtat efter, det är så härligt ute :)

Promenad!

Nu ska jag och hundarna ut på promenad, tänkte gå ner på isen och bort mot Björkskatan :) Får se hur långt Karma klara bara.

Långpromenad med Jolinn :)

Idag klev jag upp i bra tid för att vara lördag :) Kvart i nio vaknade jag och gick ut med Jolinn på morgonpromenad. Efter frukost och lite fix i lägenheten tog jag på Jolinn långlinan och gick ut på en långpromenad. Det var helt otroligt vårvärdet idag, 6 plusgrader och sol :) Jag och Jolinn gick bort mot Björkskatan och sedan efter vattnet, vi stannade och tog lite kort och passade på att mysa i solen. När vi satt där och tittade ut på isen och på alla som åkte längdskidor, kom jag på att det hade suttit fint med varm oboy och mackor. Tänk vad mysigt det hade varit, och kanske en korvbit till Jolinn :)
.
Här kommer lite bilder från dagen!
Härlig vy, blå himmel och snö på sjön :)
Fick till och med en bild på båda oss :)
Fina Jolinn :)
Medan jag och Jolinn var ute på långpromenad fick Karma vara hemma med husse :)
Lite senare idag tog Mats fram grillen, det blev grillpremiär för i år :)
Och gott vare! :)
Så här såg min huvudrättstallrik ut och till efterrätt blir det kladdkaka och grädde :)

Skitfredag

Skitdag.. har gjort sista deltentan i kemin och det gick riktigt dåligt. Blir nog omtenta på den delen :( Så nu sitter jag hemma och tröstäter medan Mats är på skolan och har slutredovisning i projektarbetet. Hoppas att det går bättre för Mats!
.
Så tråkigt att det är så dåligt väder idag, det snöar och blåser. Imorgon ska det bli sol och plussgrader så då blir det en utedag :) Hoppas på att man kan ställa fram utemöblen i helgen så man kan sitta ute och sola lite :)
.
Tjejerna ute på bakgården för några dagar sedan :)

Skön helg!

Nu sitter man här igen vid köksbordet och pluggar kemi, har suttit på skolan till kl 13 men sedan var jag tvungen att gå hem till hundarna. Dom klarar sig inte ensamma hur länge som helst än att dom sköter sig jättebra då dom är själv hemma :) När jag kom hem och tittade in i sovrummet såg jag att någon passat på att ligga i sängen medan husse och matte var borta, Karma hade glömt sin nalle i sängen :)
.
.
Hon är ju så söt, passar på att ligga i sängen när inte vi är hemma :) Eftersom allt går så bra när dom är ensamma hemma så gör det inget att hon ligger i sängen :) Hon är så mys så!
.
I helgen tog jag och Jolinn en långpromenad bort till Björkskata och tillbaka då jag även passade på att ta några kort på Jolinn.
Vår fina tjej! :)
Jag blir bara mer och mer stolt över att vara ägare till Jolinn, tror hon är världens bästa hund :) Hon har inte ens fyllt 2 år och är helt underbar!
.
Medan jag och Jolinn hade det mysigt i skogen hade Mats och Karma det mysigt hemma! :)
.
Karma och husse myser i sänger :)

Länge sen..

Förlåt, har verkligen varit jättedålig på att uppdatera här på bloggen. Ska verkligen försöka bli bättre men det har varit fullt upp då Mats har fyllt år och då det snart är tenta igen (och alla uppgifter som skulle in förra veckan).
.
Igår fick både Jolinn och Karma träffa Molle :) Jag, Madelene, Jolinn och Molle började med en promenad och sedan gick vi hem till oss där Mats och Karma väntade. Vi släppte alla tre ute på vår bakgård så dom fick busa lite, än att det mest bara var Karma som ville busa :P Efter lite bus var det dags för smörgåstårta :) Det var väldigt trevligt med besök av Madelene och Molle! :)
.
Lite senare på kvällen tittade mina tjejkompisar förbi och det blev ännu mer smörgåstårta :) Trevligt när man får lite besök! Det är ju så tråkigt att det kommer dröja ett bra tag innan vi får besök hemifrån. Är ju så trevligt när nån vill komma och hälsa på oss :)
Nu ska jag fortsätta plugga kemi, har sista deltentan på fredag. Ska snart lägga upp lite bilder på Jolinn och Karma som jag tog i helgen :)

Sista föreläsningen..

Imorse hade vi vår sista föreläsning i kemi, så nu är det bara pluggning inför sista deltentan som är nästa fredag. Idag ska jag fortsätta på nybyggnadsuppgiften i kursen Vägar och järnvägar och förhoppningsvis bli klar. Imorgon har jag bara en föreläsning och sen är det helg. Det har varit en väldigt lugn vecka för mig, så skönt att det äntligen har lugnat ner sig i skolan men snart vänder det igen då det är tentaperiod.
.
Jolinn och Karma lever livet här hemma, dom har det lugnt och skönt :) Dom är ute och busar på baksidan, leker inne, lägger sig och sover någon timme också är dom igång igen :P
.
I helgen blir det till att baka, Mats fyller ju år på måndag så det blir både smörgåstårta och lite kakor som ska fixas i helgen :) Nu ska jag ta och sätta mig med lite skolarbete innan det blir en promenad med Jolinn och Karma :)

RSS 2.0