Bus på dagiset!

Idag blev det skola på förmiddagen och sedan fortsatte jag med skolarbetet hemma. Det har blivit mycket photoshop och illustrator idag och snart ska jag fortsätta göra klar två bilder i photoshop, det tar längre tid än man tror och imorgon ska dom vara klara. Så det är bara att jobba på!
.
Nu på eftermiddagen tog jag en paus i pluggandet och tog ut Jolinn och Karma på en promenad och sedan fick dom busa av sig på det övergivna dagiset. Det har ju varit rikigt varmt idag, den varmaste dagen hittills, så det var skönt att sitta i solen och titta på när tjejerna busade. Och dom busade på riktigt bra, så nu ligger dom och sover här hemma :)
.
Det blev mycket bus..
..och spring! :)
Efter att ha busat ett tag tyckte både Karma och Jolinn att det blev varmt så Jolinn la sig i grillringen och Karma bredvid :)
Skönt i skuggan :)
Sol, härligt med sol! :)
Våra fina tjejer :)
Också avslutade dom med lite mer bus!
.
Vi var där i närmare en timme så dom fick busa av sig ganska rejält, efter det tog vi en promenad hemåt och sedan var det dags för middag.
.
Igår for vi en sväng på Granngården och köpte lite jord, gräsfrö och näring för att få vår gräsmatta grön. Vi har ju två hundar som är duktiga på att riva upp gräs när dom kutar omkring på bakgården ;P Så igår sådde vi nytt gräs och la på lite ny jord så nu hoppas vi att det växer lite bättre. Det är bara att hålla tummarna :)
.
Här har vi hett ut lite jord och Mats her på lite näring :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback