Besök!

Tre möten på en dag, det var vad vi hann med igår fast det blev lite övertid. Efter jobbet blev det en snabbis hem med hundarna och en dusch och sedan ge sig av mot hockeyn. Det blev först mat och sedan hockey med arbetskamraterna, det var trevligt :) 
 
Idag har det blivit lite mer bilåkande då jag har varit en sväng ut till Sunderbyn och sedan på eftermiddagen blev det en sväng till SSAB och till Malmudden. Det blev även ett kort videomöte på ca en och en halv timme och sedan var det dags att åka hem :) Till veckan blir det fullt upp på jobbet!
 
Nu sitter vi och väntar på våra gäster som kommer om ett tag, vi får besök av Marlene och Kristoffer i helgen :) Det ser vi fram emot!

Sängdags

Nu är det sängdags efter ännu en jobbardag! Jolinn och Karma ligger redan och sover och det ska jag också göra snart. Ikväll har det blivit en hel del tvättvikning också har vi renbäddat sängen :) Nä, nu måste jag sova, morgondagen kommer bli en lång dag. Vi har först produktionsmöte direkt på morgonen och sedan kl 9 har vi ett till möte då vi har kalkylgenomgång på patienthotellet, och efter jobbet ska vi fara och äta och se på hockey med jobbarkompisarna :) Det kommer bli en rolig dag imorgon!

Första lasset!

Idag kom första lasset till Boklok! Två förråd och en konteiner har levererats idag ut till projektet i Sunderbyn. Det var lite problem att lasta av det, men till sist så gick det. Vi hade helt enkelt en för liten traktor som kunde lasta av det. Så här såg lastbilen ut fullpackad!
 
 
 
 
Annars har det varit en dag som har handlat om kommande projekt, det som vi har startmöte om till veckan :)
 
Vi har just ätit så nu ska jag ta och städa lite och sedan blir det en promenad med hundarna :) 

En lördag hos Berggren/Lunnegren!

Så här kan det se ut en lördag hemma hos oss! Mys hela dagen! :) 
 
Först lite mys i sängen med husse!
 
När matte inte ligger i sängen kan man bre ut sig :)
 
Jolinn :)
 
Karma :)
 
Sedan är det mys i soffan medan det är en film på tv :)
 
Den bästa platsen att sova på är i soffan tycker Karma! :)

Promenad!

Jag, Jolinn och Karma tog oss en promenad i det fina vädret! Hösten är så härlig att vara ute och gå i men det är så svårt att klä sig, ena stunden är det varmt och nästa är det kallt. Men det är bra temperatur för hundarna och det är ju det viktigaste :) Det fanns mycket att lukta på idag så det blev inte så lång promenad om man tänker på hur många kilometer det blev men vi var iallafall ute i en timme :) 
 
Karma och Jolinn med fina höstfärger i bakgrunden!
 
En fin höstdag!
 
 
Det fanns mycket att lukta på :)
 
 
Jolinn och Karma :)
 
 
Fina höstfärger!
 
Jolinn :)
 
Karma :)
 
Karma och Jolinn :)
 
Våra fina tjejer :)
 
Nu ska vi bara vänta på att Mats kommer hem från biltvätten och sedan blir det middag! Vi har tagit upp en fläskfile från frysen så vi får väl se vad vi ska hitta på till middag :)

Lördag!

Det blev en ganska tidig morgon (för mig) och en hyffsat tidig frukost! Jag vaknade kl 8.20 av mig själv och var pigg, riktigt skönt när det händer :) Så jag la mig och läste en bok och vid kl 10 väckte jag Mats och dukade fram frukost, det blev äggmackor :)
 
 
Annars har det varit en lugn dag, det är dags att ta en promenad med Jolinn och Karma och sedan börjar det bli dags för middag. En lördag kan gå väldigt fort!

Fredagsmys!

Ikväll har vi haft riktigt fredagsmys framför tvn :) Och snart blir det räkor och baguetter som lite kvällsmat :) Hoppas ni haft en mysig fredag, det har vi haft! :)
 
Jag och Karma myser i soffan!

Jobbet!

Så här ser det ut på mitt ena projekt som jag är på, Boklok lägenheter ute i Sunderbyn :) Idag har vi gjutit 3 förråd och imorgon gjuter vi det sista förrådet. Till veckan gjuter vi det första huset :)
 
 
Ett förråd strax innan gjutning!
 
Här har dom börjat forma det första huset :)
 
 
 

Promenad i regnet!

Vi har just kommit hem från en promenad i regnet. Både hundarna och jag blev riktigt blöta så nu ligger dom och torkar medan jag tittar på tv :) Mats har cyklat iväg till Anton för middag så jag är hemma själv med tjejerna, vi ska ha en lugn kväll framför tvn :) Nu blir det myskväll! :)

Helg och bilen såld!

Lördag! Och idag har vi fått bilen såld! Alldeles nyss om jag ska vara exakt, dom körde just iväg från Forskarvägen. Känns väldigt bra men samtidigt tar det lite emot att sälja, fast det kändes mer när vi sålde 740:n :P Det gick iallafall fort att sälja den, annonsen kom ut på blocket kl 15.10 och kl 17.20 var den såld. Känns bra när det går så snabbt :) 
 
Det har varit en väldigt lugn dag annars, vi for en sväng på Storheden och handlade mat och det blev även en höstjacka till mig :) Nu håller vi på att grilla så snart är det mat, det blir helgrillad kyckling och även fläskfile, och potatisgratäng till :) 
 
Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Chokladmuffins

Ja, då har ännu en dag gått! Bara en dag kvar till helg nu, känns skönt :) Efter jobbet har det blivit lite städning av lägenheten och nu funderar jag på att baka chokladmuffins. Vi har inget gott alls i frysen så det är på tiden att jag bakar nått tycker jag. Den senaste tiden har det bara blivit efterrätter här hemma och inget fika så nu är det väl dags för det. 
 
Det är svårt att säga men jag tror att Jolinn är lite piggare idag. Har just varit ute på en liten promenad med tjejerna och då var hon mycket piggare än hon var på gårdagens kvällspromenad. Så jag hoppas att det bara är att hon är trött och behöver vila upp sig :) Imorgon ska dom vara på hunddagiset igen och sedan får hon vila upp sig under helgen :) 
 
Nä, nu blir det chokladmuffins! :)

Hemma..

Idag har Jolinn och Karma fått vara hemma med Mats, det blev en vilodag från hunddagiset eftersom Jolinn mår sådär. Mats har varit en sväng på skolan och jag har jobbat som vanligt. Imorse när jag kom till jobbet fick jag ett glatt besked, vi har lämnat in anbud på ett projekt och vunnit det, så nu kanske jag inte behöver fara till Svappavaara i höst :P Om allt går som det ska kanske jag får vara på det projektet istället, men det är ju inte jag som bestämmer det så det är bara att vänta och se :) 
 
Ikväll tänkte jag och Mats göra ett ryck med bilen, eller iallafall fara och hämta verktyg så att vi kan börja :P Skulle vara skönt om vi kunde få till bilarna i hyffsat skick så vi kan sälja dom och köpa en lite bättre. Men vi får se vad det blir! 
 
Hittade en bild på Jolinn och Karma från Karmas första vecka hos oss :) Man kan tro att jag har styrt ihop dom så att dom sitter sådär nära varandra men det var Karma som gick och satte sig så när Jolinn som det bara gick, dom är ju för söt våra tjejer :)

Inte riktigt bra..

Idag efter jobbet/skolan åkte vi in till stan till Magdas lägenhet och hjälpte till att bära lite. Roligt att se hur renoveringen går för henne :) Annars har det varit en väldigt lugn dag med ett byggmöte ute på Malmudden och resten kontorstid. 
 
Det är inte riktigt bra med Jolinn.. Jag reagerade på det i söndags då jag var ute och gick med Jolinn och Karma och efter att vi gått en stund så gick hon bara saktare och saktare så hon kom bara längre och längre bakom oss. Mot slutet var det nästan så att jag fick dra hon fram, hon är som inte pigg och framåt som hon brukar vara. Igår när jag och Mats gick kvällspromenad med tjejerna så var hon likadan och gick långt efter oss. Och idag när jag hämtade dom från hunddagiset så frågade till och med personalen på hunddagiset om Jolinn inte måt bra. Dom sa att hon har varit loj hela dagen och mest legat, inte kommit och hälsat när dom gått in i båset. Känns inte bra, blir orolig för vår lilla tjej.. :( Hoppas att det bara är det att hon är trött, trött av att hösten är här eller något.. Vill att hon ska vara den glada och pigga Jolinn hon brukar vara. 
 
Den här veckan verkar annars bli lugn, inget speciellt som ska göras på jobbet förutom att vi kanske ska börja med Boklok lägenheterna i slutet på veckan, men det är inte säkert, det kan bli nästa vecka vi börjar på dom. Men det rullar på, både på jobbet/skolan och hemma :) Nu ska vi ta och äta lite kladdkaka och sedan väntar sängen :)

Höstpromenad!

Kom just hem från en härlig höstpromenad! Helt underbart väder har det varit i helgen så man måste passa på att ta dom här härligt långa promenaderna med Jolinn och Karma :) Vi gick efter vattnet på Björkskatan och hade det så skönt. Det är sånna här promenader som jag laddar batterierna och får energi av, så härligt! :) 
 
Utsikten från bron över till Björkskatan!
 
Jolinn och Karma :)
 
 
Gick på stigen längst vattnet :)
 
Karma :)
 
Karma och Jolinn :)
 
 
 
 
Det blev även lite bad, fast bara tassarna :)
 
 
Och gott var det med lite vatten :)
 
 
Försökte ta en bild på oss alla tre men det gick sådär, detta blev resultatet :)
 
Blå himmel och samma blåa färg på vattnet!

Utflykt!

Idag har jag och Mats varit till Boden en sväng, vi tog oss en liten utflykt! Bilder kommer lite senare :) 
 
Nu håller vi på att fixa lite här hemma, om någon timme får vi middagsgäster :) 

Mitt första tennarmband!

Det blev lite pyssle för mig ikväll, här kommer resultatet! :) Mitt första tennarmband som jag gjort, blev faktiskt riktigt nöjd :) 
 
 
 
 

Middag!

Vi har just ätit middag och sitter nu och latar oss i soffan och tittar på tv medan Jolinn och Karma ligger och tuggar på varsitt ben. Blir nog en lugnt kväll här hemma :) 
 
Funderar på att börja på lite pyssel ikväll, vi får väl se hur det går :) Och imorgon gör vi nog en utflykt till Boden, ska bli spännande :) 

Mys i soffan!




Trivs verkligen!

Igår hände en arbetsplatsolycka på mitt jobb, en kille som sågade betong på ett av "mina" projekt fick ström i sig. Maskinen blev strömförande och killen satt fast i maskinen i ca 5 sek innan han lossnade. Sedan låg han och krampade och slog i huvudet när han föll bakåt från maskinen. Jag var först på plats från Skanska, killen som hade fått ström i sig hade redan blivit skjutsad till sjukhuset, så när jag kom var det blod på golvet och en maskin som dom inte visste om den fortfarande var strömförande. Det var en av våra underentreprenörer som skadade sig. Så gårdagen var väldigt annorlunda, jag fick börja med att ringa vidare inom Skanska och informera vad som hänt. 
 
Idag har det varit ganska lugnt på jobbet. Var på förrådet och hämtade ut en vinterjacka så nu kommer jag inte frysa längre :) Det har varit en riktigt bra dag på jobbet, blev till och med lite övertid idag :) Så härligt att jobba över lite för det blir nästan alldeles tomt på kontoret och en skön stämning, det blir lugnt och behagligt :) 
 
Jag kommer aldrig vilja gå tillbaka till skolan igen, trivs så himla bra på jobbet! :) 
 
 

Kvällspromenad

Strax innan kl 20 tog jag, Mats, Jolinn och Karma en kvällspromenad i regnet, och det riktigt öste ner. Det blev en kort sväng runt vår gata och såg att dom har börjat med renoveringen. Det ska bli så roligt att se hur det blir och vad dom kommer göra, vad vi vet än så länge är att dom ska tilläggsisolera och sätta ny fasad. Så nu har vi något att gå och titta på varje kväll vi tar vår kvällspromenad :) Ska bli roligt att se hur snabb dom är, snart kanske dom kommer till vårt hus ;)

En fantastisk helg!

Herregud vilken bra helg vi har haft i Umeå! :) På lördagkväll åt vi middag med ett helt gäng, det var väldigt gott och trevligt :) På lördagen började vi dagen med hotellfrukost och sedan blev det en sväng på stan med Arvid och Kristina :) Det blev lite inköp och lunch på stan. Efter lunchen var det dags att gå tillbaka till hotellet för att göra ordning oss för bröllopet :) 
 
Här kommer bilder från vigeln och festen! :) 
 
Det vackra brudparet! :)
 
Utanför kyrkan!
 
 
Bröllopstårta! :)
 
Mats och jag :)
 
Jenny och Anton :)
 
Det blev mycke dans :)
 
 
 
Min fina Mats :)
 
Vi tog lite längre sovmorgon på söndagen och gick ner och åt frukost strax innan kl 11. Efter frukosten tog vi det lite lugnt på hotellrummet och jag kanske råkade somna en stund :P Sedan återstod bara resan hem till Luleå och hundarna :) Det har verkligen varit en toppenhelg och jag skulle gärna göra om den :) För mig och Mats blev det en liten minisemester med två nätter på hotell, helt underbart :) 
 
Igår var det jobb igen för mig och idag har Mats haft första föreläsningen efter sommaren. Nu har hösten verkligen kommit då även skolan är igång igen. 

RSS 2.0