Kvällspromenad!

Ja, då var det helg igen! Veckorna går så otroligt fort, kan kanske bero på att man har så bra arbetskamrater :) 
 
Vi tog oss en kvällspromenad över till Björkskatan för att titta opp en lägenhet, men det var inget som intresserade oss så vi får leta vidare :) Det var en fin kväll, synd att det blåste bara. Vi var ute och gick i nästan en och en halv timme, härligt! :) 
 
Mina fina! Mats, Karma och Jolinn! :)
 
På väg hem i natten! :)
 
Nu ska vi se på film och sedan gå och lägga oss :)

Postat av: Emma

Mysigt!
Är ni sugna på att byta lägenhet? :)
Hoppas den här veckan också går fort! Nu är det snart lördag hihi.
Ulay har inte mått nått vidare i helgen. Hoppas det går över..han har inte fått i sig något så vi vet inte varför. Han har varit hos mamma så om det är någon slags stress som gör att han blir dålig när vi är borta. Vet inte riktigt. Men idag har han ätit å mått lite bättre iaf. Stackars lilla killen!
Kram!

Svar: Ja vi är sugen på något större men det måste ju också vara med en liten uteplats på markplan så tjejerna har någonstans att vara :) Vi skulle gärna vilja ha en riktigt kök och gärna ett extra rum :) Det närmar sig lördag med stormsteg! Jag är lite fundersam hur vi ska göra med Jolinn, hon har ingen päls alls nu och det känns inte så roligt att ställa henne då. Man vill ju visa henne från hennes bästa sida.
Jaha vad tråkigt att höra. Hur är det med magen för han nu? Har det blivit något bättre eller kör ni på samma mat fortfarande? Kram
None None

2013-07-01 @ 12:18:12
URL: http://ulay.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback