Staket!

Ikväll har vi hunnit med att både sätta upp staketet runt vår bakgård och jag har varit på hundkurs. Efter att vi varit på skolan hela dagen gick vi ut med Jolinn och Karma och satte upp staketet. Vi har inte haft staket på drygt 3 månader när dom har renoverat vår fasad men nu är dom klar så nu är det uppe igen. Både Jolinn och Karma har saknat det, dom vill ut hela tiden nu när det har kommit snö :) Det har ju snöat hela dagen idag också så nu har vi fått nästan en decimeter snö, och -3 grader.
 
Så här ser det ut nu! Snöigt, mörkt och staket :D 
 
Karma och jag :P
 
Jolinn och Karma njuter av snön och kyla :)
 
När dom inte är ute ligger dom inne i deras nya hundsäng, och dom gillar den :) Dom ligger i den båda två samtidigt och sover, men Jolinn tar nog hem priset i att njuta mest i den ;) 
 
Mysigt har dom iallfall :)
 
 

Postat av: Emma

Hahha. Alltså hon är ju då för söt!

Svar: Hihi ja :)
None None

2013-11-06 @ 23:48:10
URL: http://ulay.se
Postat av: Emma

Har varit till veterinären idag med Ulay, han kväljs så himla mycket igen. Vi har fått en ny veterinär som jag tycker verkar jättebra han lyssnar o går att resonera med.
Iallafall så berättade han att han hade haft en patient tidigare med liknande symptom som Ulay som hade haft lungmask. Och det avmaskningsmedel som Ulay är avmaskad med tar inte lungmask. Plus att cortisonet ju sänker immunförsvaret + "döljer" masken. Så vi fick lämna bajsprov plus avmaska med ett annat medel. Han säger att han inte kan utesluta allergi men håller med om att det låter mkt konstigt ändå att det skulle vara det, symptomen passar inte riktigt in.
HÅLL TUMMARNA. Det vore så j*kla skönt om det "bara" är mask, även om det isåfall är förjävligt att han gått med den så länge...

Svar: Jaha har han problem fortfarande?! Usch vad jobbigt :( Vad skönt att ni fått träffa en bra veterinär, då ska vi hålla tummarna! När ska ni får svaret om det är mask? Hur lång tid tar det?
Vi håller tummarna allt vad det går!
None None

2013-11-06 @ 23:50:36
URL: http://ulay.se
Postat av: Mamma o pappa i Dombäcksmark

Hej på er! Nu har pappa också beundrat sängen som han tycker blev bra.
det syns att ni har fått lite vinter! ;)
Vi hörs i morgon kväll
Hälsningar mamm o papp

Svar: Hej! Jaha, kul att höra! :) Ja, här uppe i Luleå blev det verkligen vinter! Det är skönt att det blev så ljust på kvällarna, snön lyser upp väldigt mycket. Men den försvinner nog snart..
Okej, vi hörs imorgon! :)
None None

2013-11-07 @ 21:33:20
Postat av: Emma

Tack för tummarna! Jo det är till o från hela tiden! Han hoppades att vi skulle få svar innan helgen men var inte säker på att de är så snabba. Inatt var det mycket kväljningar fortfarande, så har sovit dåligt =( Men idag har det gått mycket bättre. Sen jag kom hem halv 4 har han bara kväljts 3 gånger fram till nu! Det är ett superframsteg, för igår hade han "attacker" med jämna mellanrum! Hoppas hoppas!

Svar: Jaha hoppas ni hinner få svar idag! Okej, det låter ju positivt att han kväljs färre gånger, hoppas det blir bättre! :) Vi håller tummarna!
None None

2013-11-07 @ 23:35:24
URL: http://ulay.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback