Stockholm!

Igårkväll kom vi till Stockholm efter lite förseningar med planet, vi tog Arlanda express in till T-centralen och sedan tog vi tunnelbanan vidare till Karlaplan där mamma och pappa mötte upp oss. När vi kom till lägenheten hade mamma och pappa förberett räkor, kex och ost som vi åt :)
 
Idag tog vi sovmorgon till kl 9 sedan gjorde vi oss klara och gick bort mot Gamla stan. Där gick vi runt och tittade och gjorde några inköp innan det var dags för en fika paus, väldigt mysigt café nere i källaren i Gamla stan stannade vi och fika på :) Sedan gick vi vidare mot Drottninggatan där vi kikade på lite skor och småsaker. Imorgon blir det nog inköp av ett par skor för min del :)
 
Nu på kvällen har vi varit och ätit på Kinarestaurang där vi tog Fyra små rätter med friterad banan och glass till efterrätt, gott! Nu har vi kommit tillbaka till lägenheten och tar det lite lugnt, vi har köpt lite speciella chokladpraliner som vi snart ska äta till kaffet :)
 
Imorgon blir det lite mer shopping och mer vandring!
 
 

Postat av: Emma

Mysigt! Vi var också och fikade i en källare i gamla stan, det fanns många olika rum där hade varit något annat tidigare som jag inte minns nu men det var så mysigt och annorlunda!
Hoppas ni får en fortsatt bra helg :)

2013-10-05 @ 01:23:20
URL: http://ulay.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback