Fler bilder från Svenstavik!

När vi var i Svenstavik i helgen så var vi inte bara på utställning, vi hyrde också stuga i Rätan och passade på att åka till Vemdalen för att hälsa på Karin och Stefan :) Det var en mysig helg som jag gärna hade gjort om! :) Tycker det är så mysigt med bilsemester och helst när man övernattar på en camping. Här kommer några fler bilder från helgen! :)
 
 På väg ner till Svenstavik i fredags! :)
 
 Det kom några regnskurar på väg ner men i Rätan var det fint väder. Vi stannade i Östersund och åt middag :)
 
Solnedgång på campingen i Rätan :)
 
 Vår stuga som vi hyrde en natt! 
 
 Liten och behändig stuga :) Fast Jolinn var mindre nöjd, hon låg och gruffade i stort sett hela natten och trodde att vi behövde vaktas. Vi sov kanske inte så jättebra men det var tur att utställningen började kl 10 och vi behövde inte vara där så tidigt, vi kom till utställningen strax innan kl 11 :) 
 
Efter utställningen i lördags åkte vi till Vemdalen och hälsade på Karin och Stefan. Dom hade 1,5 veckor gamla valpar som vi fick se :) Så söta! Har aldrig sett så unga valpar förut :) 
 Kullen består av två valpar, en hane och en tik :)
 
Efter besöket i Vemdalen var det bara att köra hem. Vi tog vägen förbi Sundsvall och hälsade på Lars och Susan. Tror vi kom till Dombäcksmark strax innan kl 1 på natten, tur vi fick sovmorgon i söndags :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback