Promenad vid stugan!

Mitt på dagen åkte jag, Mats, Jolinn och Karma ut till stugan för att ta oss en promenad. Jolinn och Karma fick springa lös medan vi var på promenaden. Allt gick jättebra och både Jolinn och Karma lyssnade jättebra på oss och kom när vi ropade. Tills Jolinn fick upp ett harspår och då var det kört. Hon sprang in i skogen för att spåra haren och kom inte tillbaka när vi ropade. Karma gjorde till och med ett försök att hämta tillbaka Jolinn men det gick inte heller. Till slut kom hon tillbaka och vi fick tag på henne, resten av promenaden blev det koppel för Jolinn :P 
 
Här kommer några bilder från promenaden!  
 
Karma och Jolinn plumsar i snön, det var 3 grader varmt!
 
Karma :)
 
Karma och Jolinn i skogen!
 
Jolinn och Karma :)
 
 
Det var en härlig promenad om man inte tänker på då Jolinn stack iväg :P Nästa gång blir det nog långlina för bustjejen Jolinn :P

Snart nytt år!

Dagarna går fort när man är ledig, det har snart gått en vecka sedan det var julafton. Som tur är så är Mats ledig ytterligare en vecka :)
 
Jag har blivit lite förkyld men det är på bättringsvägen nu. Lite jobbigt att bli förkyld mitt i julledigheten, men nu hoppas jag att den snart är över. 
 
Idag skulle jag vilja åka ut till stugan och gå en långpromenad så att Jolinn och Karma får springa lös. Vi får se hur mycket jag orkar idag men jag känner mig piggare :) 
 
Panorama från backen i Solberg!  

Solberg!

Vi har haft en härlig och bra julledighet än så länge! På julafton var vi i Solberg och den 25 december passade jag och Mats på att åka upp på berget för att ta några bilder i det fina vädret. -17 grader och sol! 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Äntligen har jag lämnat in examensrapporten till examinatorn! Nu har jag julledigt! :) Så skönt! Vi börjar med att ta en riktig härlig sovmorgon imorgon :) 
 
 
 

Julledighet!

Idag gick Mats på julledighet, jag har lite smågrejer kvar på rapporten som jag ska fixa innan jag lämnar in den och sedan har jag också julledigt! :)
 
Och vad passar inte bättre än att det snöar idag då vi går på julledighet! :) Det är så fint ute nu! 
 
 
 
 
Jolinn och Karma tycker att det är roligt att vara ute nu när det har snöat! :)
 
Nu har vi ätit och ligger och ser på serier, så härligt att det är helg! :) Nu ska jag bara bli klar med rapporten och skicka in den så jag får riktigt ledigt.

RSS 2.0