Internationella utställningen i Sjulnäs!

Igårmorse klev jag och Karma upp tidigt för att sätta oss i bilen och köra upp till Piteå och utställningen i Sjulnäs. Vi kom fram till utställningsplatsen strax innan kl 8 och gick till ringen för att göra ordning en plats till oss. Efter att vi hade gått igenom vaccinationskontrollen gick vi till ringen för att hälsa på alla eurasier och eurasierfolk :) 
 
 
 
Kl 9 startade bedömningen och eurasier var först ut. Först var det två tikvalpar som skulle in i ringen, Akidus Channel No Five och Akidus Jador. Akidus Jador fick Hp och blev BIR-valp.
 
 
Sedan var det dags för vuxna eurasier och hanarna tur. 
 
 
Först ut var FI UCH SE UCH Leiionspitz Incredible Iouri i Championklass och Ronevikens Ambers Flinta i Veteranklass. Leiionspitz Incredible Iouri blev bästa hane med excellent och CK medan Ronevikens Ambers Flinta blev bh-2 med excellent och CK och fick Cert och blev därmed Svensk champion.
 
 
Efter hanarna var det tikarna tur, först ut i Juniorklass var Risan Gårdens Naomi som fick Very good.
 
 
 
Sedan var det dags för två tikar i Öppenklassen, Catalejma's Celia och Just Pix Alwa. Catalejma's Celia blev Ök-1 och fick excellent med CK.
 
 
Sist ut i Championklass var Karma! 
 
 
 
 
SE UCH FI UCH Risan Gårdens Karma fick excellent med CK! :D Vi skulle då tävla i Bästa tikklass mot Catalejma's Celia och där blev Risan Gårdens Karma Bästa tik och fick Cacib medan Catalejma's Celia fick Cert! Det var sedan dags att möta Bästa hane för att se vem som blev BIR och BIM! Det slutade med att Leiionspitz Incredible Iouri blev BIR och Risan Gårdens Karma blev BIM!! :D
 
Vilken härligt bra dag! :D
 
 
Efter att vi var klar i utställningsringen träffades vi från uppfödarutbildningen och sedan åkte jag till campingen som Monica och Anders bodde på och träffade dom :) Kl 18 var jag och Karma tillbaka i Umeå efter en toppendag! :D

Postat av: Emma

Å vad kul med bilder :D Vad läcker färg Risan gårdens Naomi har!

Grattis igen :D

Svar: Ja än att jag var själv blev det lite bilder, bara mobilbilder men det är ju alltid nått :) Anita var snäll och tog bilder på mig och Karma när vi var inne i ringen :) Ja visst har Risan Gårdens Naomi härligt färg, känns som att den är väldigt ovanlig :)
Tack så mycket! :D
None None

2014-07-06 @ 23:26:42
URL: http://amazingzeppelin.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback