Höst!

Tycker att det är så grått och trist ute, känns som att man inte har sett solen på några veckor.. det är lite dystert.
 
Idag ska vi till veterinären med Karma, det är dags för vaccination nu när hon fyllde 3 år förra veckan. Också känns det bra att göra bort det innan utställningen så inte det finns risk att vi inte får komma in på utställiningen, vet inte hur hård dom är på sånt. 
 
I veckan blir det plugg, både på ex-jobbet och tenta. Sen tänkte vi försöka hinna med lite utställningsträning någon kväll också, det var ju ett tag sen vi var på utställning nu så det kan vara bra med lite träning :) 
 
Här kommer en höstbild på Jolinn och Karma! :)
 
 

Postat av: Emma

Hihi du har ju ett år till på dig med vaccinationen, det är väl att den inte får vara äldre än 4 år :-) Men skönt att ha gjort det!

Det är verkligen grått ute nu, jag gillar hösten men gärna när det är lite sol liksom. Inte grått och trist, känns som man är i en dimma hela tiden!

Svar: Haha ja det kanske är så det funkar :P Skönt att göra bort det nu iaf :D
Håller med, jag tycker att det är jätteskönt att vara ute och promenera på hösten då det är lite svalare ute, man blir inte så varm :) Också är det himla stor skillnad mellan Luleå och Umeå under hösten, här i Umeå är det ju faktiskt höst, det blir drt inte i Luleå :P
None None

2014-10-07 @ 12:23:12
URL: http://amazingzeppelin.se
Postat av: Monica

Det är som Emma skriver, vaccinationen får inte vara äldre än 4 år på vuxen hund. :)

Svar: Okej, då vet jag :) Nu är hon vaccinerad i alla fall :D
None None

2014-10-07 @ 16:01:47



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback