Fullt upp..

Jag har verkligen fullt upp hela tiden känns det som. Den här matten som jag läser nu tar verkligen upp all min tid. Utöver det så ska hundarna promeneras och aktiveras, lägenheten ska städas mm. Jag skulle behövt fler timmar på dygnet.
 
Snart är det tentaperiod igen och då ska jag även passa på att skriva en omtenta från Luleå. Usch vad jag gruvar mig inför dom närmsta veckorna.. ska bli så skönt när det är över!

Stort tack!

Jag vet inte om jag skrev det, men i mellandagarna satte jag mig i bilen och körde upp till Skellefteå för att träffa Magda, Sanna och Matilda. Mats var kvar i Dombäcksmark med Jolinn och Karma, så jag åkte upp själv. När jag nästan hade kommit till Skellefteå så ser jag en hund springa ut på E4an, ingen ägare och ingen bil i närheten. Så jag sacktade in och stannade vid en korsning. Hunden hade då hunnit springa längs E4an så jag gick efter och började ropa på hunden. Den stannade och tittade på mig länge, jag ville inte skrämma iväg den så jag stod still och lockade. Till sist vända sig den på sig och började gå mot mig. Jag fortsatte att locka på den och till slut kunde jag ta tag i hunden och be den hoppa in i bagaget. Ringde polisen och meddelade att jag hade fångat in en hund på E4an så jag fick åka till polisen i Skellefteå och lämna hunden där. Efter det har jag inte hört något om polisen hittade ägarna eller inte, tills igår..
 
Igår visade Magda en notis i tidningen Norran, där ägarna till hunden tackar mig! :) Jag blev så glad, nu vet jag att hunden har hittat hem :)
 
Det här är hunden som jag lämnade till polisen :)
 
Jag fick ett tack I tidningen :) Blir så glad varje gång jag läser det :) 

Ensam men tentan bortgjord!

Idag har jag skrivit andra deltentan i Linjär algebra. Dom senaste dagarna har bestått av tentaplugg så därför jag inte har hunnit med att skriva något här. Eftersom jag klarade den första deltentan så behövde jag bara skriva en tenta idag, skönt! Jag håller tummarna att jag klara den! 
 
Nu är jag ensam hemma med Jolinn och Karma. Mats åkte till Örebro i måndags och var där till igår, idag och imorgon är han i Ö-vik så imorgonkväll kommer han äntligen hem :)
 
Idag efter tentan tog vi en härlig efterlängtad långpromenad vid Nydalasjön, så skönt att röra på sig efter allt plugg och en tenta. Här är några bilder från promenaden :)
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
Nydalasjön! Det var så fint med den vita snön och den mörka himlen!
 
Nu ska vi ta och bädda ner oss i soffan och titta på Twilight, Karma älskar att ligga under en filt tillsammans med mig i soffan :) Jag tror jag ska lyx till det lite också med en kladdkakebit, känner mig värd den efter tentan idag ;)

Långpromenad!

Det blev en härlig långpromenad för mig, Jolinn och Karma mitt på dagen :) Det är sol, +6 grader men väldigt halt. Tur att man har broddar annars hade man nog ramlat x antal gånger. Jolinn och Karma gick i plogkanterna så dom ramlade inte heller som tur är, men det blev en hel del bus i snöhögarna :)
 
Jolinn och Karma :)
 
En härlig dag! 
 
Nu ska jag ta och räkna matte så kanske jag är klar innan Mats kommer hem :) Jolinn och Karma ligger och sover, dom deckade nedanför soffan efter att vi kom hem från promenaden, så dom ser jag nog inte på ett par timmar :)

Händer inte mycket..

Ja här hos oss händer det inte så mycket nu. Mats har legat sjuk i helgen och jag har tagit det lugnt och pluggat matte. Har passat på att vara ute med Jolinn och Karma på långpromenad när solen har varit framme men annars har vi inte gjort så mycket :)
 
Imorse flög Mats till Stockholm för att åka och titta på ett projekt. Han kommer hem ikväll igen så det känns skönt :)
 
Jag sitter i skolan och väntar på att föreläsningen ska börja, ännu en dag i skolan för mig med matte. Efter föreläsningen ska jag gå och prata med syon och höra vilka mattekurser jag kan läsa. Hoppas att det ordnar sig med kurser.
 
Ikväll tänkte jag lägga ut lite bilder som jag tog när vi var ute på sjön i fredags, en solig fin dag :)

Kvällspromenad!

Det blev en härlig kvällspromenad för oss ikväll än att det blåser ute. Vi gick i skogen vid vattentornet där det blåste mindre och träden var täckta av snö, så härligt! :)
 
 
Nu hoppas jag att solen tittar fram någon dag framöver så vi kan ta en härlig promenad på Nydalasjön :) Busa och ladda batterierna lite, kan behövas :)

Bus i snön!

Idag tog vi långlinorna med oss på promenaden och busade gärnet i all snö som har kommit dom senaste dagarna! Vi gick upp mot vattentornet där vi släptte Karma lös och Jolinn fick vara i långlina. Jolinn och Karma tyckte att det var jättekul att springa runt i den djupa snön, men det var lite jobbigt :) Dom fick göra av med en hel del energi och när vi kom in somnade dom så gott :) Vi tog med oss systemkameran på vår promenad så här kommer några bilder!
 
Leta godis i snön är inte det lättaste!
 
Mats ger godis efter att dom kommit på inkallning :)
 
Karma och Jolinn :)
 
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
 
 

Anmäld till utställning!

Nu har jag anmält Karma till en utställning som är om två veckor! Det är Västerbottensmästaren som Karma har kvalat in till och som vi nu är anmälda till! :D Jolinn kvalade också in till den utställningen men eftersom hon har fällt allt och nästan är en nakenhund så bestämde jag mig för att inte anmäla henne, det finns ingen chans i världen att all päls hinner växa tillbaka. Vi får helt enkelt satsa på Piteå i maj istället :)
 
Kommer bli roligt att åka på utställning igen, sist vi ställde var i Sundsvall i oktober, så nu börjar det bli dags igen :)

RSS 2.0