Fler bilder!

Jag passade även på att ta några bilder med systemkameran på Jolinn och Karma när vi var ute i stugan :) Så här blev resultatet! 
 
Några bilder på Jolinn :)
 
 
 
 
Och några bilder på Karma :)
 
 
 
 
Och en på tjejerna tillsammans, våra fina tjejer :) 
 
 
 

Postat av: Elin

Jag blir bara lite nyfiken... Karmas pappa Alve har ju en ganska rosa tunga, med två stora "lila fläckar" långt bak på bägge sidor av tungan. Det är roligt att se att samtliga av Alves valpar verkar ha det här lite extra "fluffet" bakom öronen, och ibland undrar man lite över tungan. Rent temperentmässigt är ju Alve ganska mycket av samojed ibland, dvs. han har ovanligt lätt att hantera främlingar (för att vara en eurasier), och är en ganska öppen och social hund (åter igen, med tanke på att han är en eurasier). Är en eurasier som har lite mer rosa tunga mer social, än en eurasier med mycket blått på tungan? Som hanhundsägare, vill jag säga, att oavsett den här problematiken kring hypotyreos, så har ju Alve bevisat för oss gång efter gång hur fantastisk en hund kan vara.

Svar: Hej Elin! Förlåt för otroligt sent svar. Vi har haft fullt upp med många veterinärbesök då Karma inte har mått bra, också en flytt på det. Men nu är vi tillbaka i vardagslivet och Karma är på bättringsvägen :) Jag har faktiskt aldrig tänkt på det där med vilken färg tungan har och hur social dom är. Vi har ju två eurasier, Jolinn som har väldigt mycket blått på tungan och Karma som har helrosa tunga :) Jag tycker att oftast är båda tjejerna lika sociala och framåt, men ibland beror det lite på vilka man träffar :) Ibland är det Karma som inte vill gå fram och hälsa på en främmande person och ibland är det Jolinn som inte vill, så olika ibland. Kul fundering du har iallafall :) Du har ingen blogg eller hemsida där vi kan följa er i er vardag? Hade varit så kul att få se lite bilder på pappa Alve :) Eller du kanske har Facebook där du lägger upp lite bilder ibland? :)
None None

2015-07-23 @ 08:21:22Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback