Eurasierspecialen i Orsa

I helgen har vi varit på Eurasierspecialen i Orsa. Vi bestämde oss ganska sent att vi skulle åka till Orsa, jag tror att det var i torsdags vi bestämde oss och i fredags åkte vi neröver. Vi åkte från Umeå kl 13.30 och stannade till i Dombäcksmark och träffade pappa och i Sundsvall för att rasta hundarna och äta middag. Vi kom fram till campingen i Orsa kl 22.30. Vi packade ur bilen medan det duggregnade och bestämde oss för att rasta hundarna efter den långa resan. Vi kom inte långt på vår rastningsrunda förän regnet öste ner. Hundarna gjorde sitt och sedan sprang vi tillbaka till stugan innan vi blev dyngsura. 
 
Det blev en sen kväll då vi även hälsade på Emma och Zeppe i deras stuga innan vi bäddade sängarna och gick och la oss. Stugan var stor och fin, här kan vi gärna hyra stuga igen :) 
 
Jolinn fick en liten koja att sova i :) Hon vill ju gärna sova under något och hon kom inte under sängarna så då fick det bli koja istället :) 
 
På lördagen tog vi sovmorgon till kl 9 och gjorde oss ordning för dagen. Kl 10.30 var det dags för medlemsmöte och föreläsning om BPH, väldigt intressant :) Efter medlemsmötet så tog vi en promenad med Helena, Ellinor, Sara och Emma och alla hundarna, väldigt trevligt :) 
 
Karma och Lykkaz hittade varandra snabbt och ville busa hur mycket som helst :)
 
Itra och Allie som ägs av Ellinor :) 
 
Allie, så söt och frammåt :)
 
Här står gänget uppradade, från vänster står Ellinor, Sara, Emma, Mats och Helena :) Sedan har vi hundarna Xafira, Allie, Itra, Wilja, Zeppe, Jolinn, Karma, Lykkaz och Ikaros :)
 
Ellinor och Mats :)
 
Vi gick till stranden och tittade ut över sjön, och självklart passade jag på att ta lite bilder :)
 
Allie och Itra :)
 
 
 
Lykkaz och Ikaros :)
 
Snygga Lykkaz :)
 
 
 
 
Efter promenaden var det dags för utställningsträning. Det var Gunilla Hallgren som höll i träningen och det var väldigt många som deltog på träningen. Jag och Jolinn tränade lite inför utställningen på söndagen och Jolinn skötte sig jättebra :) Mats och Karma fick vara valpvakt åt Risan Gårdens Queen, eller Hilda som hon kallas, och som ägs av Gunilla :) 
 
Gunilla berättar hur det går till på en utställning och ger lite tips :)
 
Här står vi uppradade i utställningsringen och Gunilla visar trix och tips!
 
Det blev många varv som vi fick springa!
 
Jag och Jolinn ställer upp oss inför "domaren" Gunilla!
 
Det gick jättebra när hon kände igenom Jolinn :)
 
 
 
 
Efter utställningsträningen tog jag, Mats, Jolinn och Karma en promenad runt campingen och gick till receptionen för att boka platser till grillbuffén som skulle vara i campingens restaurang på kvällen. På vägen tillbaka till vår stuga träffade vi på Risan Gårdens Otis med husse och matte utanför deras stuga. Så vi stannade självklart och pratade en stund och tog några bilder på snygga Otis :) 
 
Otis och Jolinn :)
 
Otis, så fin kille :)
 
 
Efter en heldag ute då vi träffat en massa fina eurasier och trevligt eurasierfolk var det skönt att komma till stugan en stund och vila innan det var dags för mig och Mats att bege oss till grillbuffén :) Jag tror att Jolinn och Karma var ganska slut efter en heldag med massa snygga hanar att flörta in sig hos ;)
 
Trötta tjejer :)
 
 
Så här såg vår stuga ut, jättemysig och fin :)
 
 
 
Efter lite uppfrächning gick jag och Mats bort till restaurangen och åt en god middag tillsammans med 80 andra eurasierägare, väldigt trevligt! :) Det var en väldigt lyckad dag och vi alla gick och la oss trötta och nöjda :) På söndagen var det dags för utställning med det kommer i ett annat inlägg! :) 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback