Tenta imorgon!

Det har varit en lång dag idag, men jag har hunnit med en hel del! Klev upp klockan 9 och började plugga på en gång efter att jag ätit frukost. Sedan kl 12 hade jag tvättid så hann tvätta och torka all tvätt innan kl 15 då jag hade bokat tid hos syon. Så jag for till skolan och pratade med syon om mina problem ;) Haha skämt å sido, fick hjälp med mitt program. Sedan när klockan började närma sig fyra så tog jag cykeln och cyklade in till stan där jag träffade Ida, Sanna och Cissi. Vi tog oss en fika på stan och surrade lite :) Väldigt trevligt! Klockan sju var jag hemma i lägenheten igen och nu på kvällen har jag hunnit packa, städa lägenheten, duscha och sitter nu och slötittar på tv. Ska kolla igenom ekonomin en sväng innan jag går och lägger mig, jag har ju min ekonomitenta imorgon!
Saknar er! Längtar tills imorgon då vi ses! :)

Ingen motivation alls kvar nu!

Ja så har en dag gått här uppe i Luleå utan Mats och Jolinn. Det är väldigt tomt här men det går bra, far ju till Umeå på onsdagseftermiddag så det är inte långt kvar.
.
Pluggningen har väl gått lite sisådär idag, har ingen motivation alls till att plugga så jag kan inte mer än göra mitt bästa.
.
Tog en liten sväng på cykeln idag och for och pumpade däcken, cyklade förbi Sara och Jannes gamla lägenhet på hemvägen. Tänkte det när jag cyklade förbi där att om dom hade bott kvar så hade jag kunnat gå in och hälsat på dom en stund. Men denna gång fick jag bara cykla förbi och fortsätta hemåt.
.
Ska ta och kolla på en tenta innan jag ger mig för idag, sedan blir det tvn en stund innan det är dags att sova!

Bara jag kvar i lägenheten nu!

Nu har Mats och Jolinn åkt ner till Umeå för en ny jobbarvecka! Det enda jag väntar på nu är tentan på onsdag och sedan far jag ner till Umeå och sover i husvagn med Mats och Jolinn :) Så nu är det pluggning som gäller fram till onsdag och sedan är jag äntligen ledig några dagar! Ska bli skönt :)

Söndagsplugg!

Igår hade Mats tenta kl 9 i Konstruktionsteknik, så nu håller vi tummarna att han klarade den! Han var klar vid lunchtid och då satt jag hemma och plggade. Klockan 16 blev vi upphämtade av Anton och Jenny och for in till stan och åt sushi! Det var första gången jag åt sushi, det var inte så tokigt faktiskt! Efter en god middag åkte vi hem till oss, det blev lite bilmek, serie- och filmtittandes och kladdkaka som efterrätt! :) En trevlig kväll!
.
Nu sitter jag här med skolböckerna igen och pluggar. Det känns bättre nu än vad det gjorde när jag läste kursen så med lite mer plugg så kommer det kännas ännu bättre. Hoppas bara att jag pluggar på rätt saker. Än hur duktig man kan vara så kan det gå fel ändå bara av att det kommer fel sorts uppgifter. Så det är bara att ge gärnet!
.
Nä, nu är det plugg som gäller!

Grattis i efterskott Sara! :D

Jag la ju inte upp något inlägg när Sara fyllde år så här kommer ett Grattis i efterskott till min älskade syster Sara som fyllde år den 5 augusti! :D
.

Grattis Gunilla! :D

Idag fyller min älskade storasyster Gunilla år! Grattis på din dag! :D
.

Tillbaka i Luleå!

Det är svårt det här! Mycke saker man vill och inte vill göra men vet ändå inte vad jag vill just nu! Vill iallafall inte plugga, det är ett som är säkert!
.
Vi är tillbaka uppe i Luleå nu! Mats har tagit ledigt en vecka från praktiken för att kunna skriva en tenta. Han är duktig och sitter och pluggar nu. Jag och Jolinn är dessvärre inte lika duktiga, vi sitter ute på uteplatsen och tar det lugnt. Vi kom just hem från en promenad och sitter och tar igen oss lite.
.
Snart är det läggdags igen, ska verkligen försöka att kliva upp kl 8 imorgon! Det hade varit riktigt bra!

Stockholmsgatorn i Solberg

Här kommer lite bilder från i söndags då vi var och gick Stockholmsgatorna. Roligt att vara ute och vandra sådär, tror vi var ute och gick i två timmar. Men tyvär såg vi ingen snö, det har varit så varmt i sommar att allt smällt bort, men annars brukar man hitta snö djupt nere i bergen.
Här är vi på G, Åsa har tagit täten!
Mats och Jolinn står och tittar på utsikten! :)
Mathilda :)
Jag och Jolinn :)
Åsa och Rune står och väntar på oss medan vi tar kort!
Dom flesta broa och trappor var lite fallfärdiga, men vi kom över!
Många stigar fanns det där.
Mats :)
Fin natur!
Mats, Rune, Åsa, Mathilda och Jolinn :)
Det fanns en rastplats som vi stannade och vilade benen på en stund!
Trappor och smala stigar vandrade vi på!
Mats och Jolinn på väg ner!

Solberg över helgen!

I helgen for vi upp till Solberg med Marlene och Kristoffer och lånade Alf och Eivors stuga vid sjön. Det var riktigt trevligt! Det blev lite fiske för dom som ville, bjöd Alf och Eivor på middag i lördags och igår gick vi Stockholmsgatorna.
.
Här kommer lite bilder från helgen! :)
Marlene och Mats är på G att fiska!
Kristoffer fick upp fisk som Jolinn fick leka med, jäklar vad roligt det såg ut när hon lekte med den sprattlande fisken :D Men till slut vågade hon ta den i munnen och bära den :P
Storfiskarn Marlene! :)
Mats ska också fiska! :)
.
Vi har försökt några gånger att få Jolinn att bada men då har vi varit och badat i havet och det har hon inte riktigt gillat. Hon har inte vågat gått ut så långt i vattnet utan bara varit inne vid stranden. Men i lördags testade vi igen och denna gången i en sjö och då gick det mycket bättre. Inga vågor som störde :P Jolinn var riktigt duktig, till sist så simmade hon till och med :) Och oj vad gott det gick när hon väl kom på hur hon skulle göra, hon simmade runt runt!
Jolinn tar sitt första bad ute :)
Hon var duktig och simmade!
Jolinn :)
Mats badade med Jolinn! :)
.
Sedan på kvällen bjöd vi över Alf och Eivor på mat. Det blev även efterrätt, grillat och kladdkaka stod på menyn!
Alf, Eivor och Kristoffer
Marlene och jag
Jag och Mats
Mats :)
Marlene :)

RSS 2.0