Bädd till Jolinn!

I helgen sydde jag en bädd till Jolinn. Jag har hur mycket tyg som helst över så då tänkte jag att jag kunde göra en bädd till Jolinn. Vi fick en dyna av Mikael som jag använde stoppningen ifrån. Den blev riktigt bra tycker jag, och Jolinn gillar den! :)
Så här kan det se ut när jag håller på att sy och klippa tyg!
Fick lite sällskap av mamma och Sara medan jag sydde! :)
Tyget är färdigsytt och det är bara stoppningen kvar!
Håller på att stoppa bädden.
Jolinn kom och la sig på bädden redan innan den var klar! Det måste väl vara ett bra tecken :D
Jolinn ville ligga kvar så jag fick fortsätta stoppa bädden med en vovve ovanpå!
Här är den färdiga bädden! :)
Jolinn la sig på den på en gång när jag la den nedanför sängen, jag hoppas att hon gillar den :)

Harry Potter

Ikväll har jag, Mats och Marlene varit till Gideå och sett Harry Potter i 3D! Så jäkla bra den var! :D Den bästa av alla Harry Potter filmerna tycker jag! Himla snyggt filmat och alla effekter var riktigt bra gjort! Gå och se den :)
.

En vecka till har gått...

Nu var det ett tag sen jag skrev igen :P Man glömmer liksom bort att skriva här nu när det är sommar. Man gör så många olika saker att man nästan inte har tid.
.
I helgen har vi hunnit med en del. I fredags var vi och körde gocart och sedan for vi och åt på Il Romanos, väldigt trevligt! :) Det var Marlene, Kristoffer, Mats och jag som firade Mikael lite i efterskott!
.
I lördags for vi ut till stugan till mamma och pappa! Gunilla, Fredrik och Elias var också där, vi åt och hade det trevligt :)
.
Och idag har vi varit hemma i Dombäcksmark. Mats och pappa var ute och testkörde Audin för att kolla vad det är för fel på den och medan dom höll på med det så gick jag, mamma och Jolinn in i skogen och plockade kantareller. Det blev inte så mycket kantareller men vi fick se ett kadaver och björnspillning :S Sara kom hem från Stockholm vid tre och på kvällen har jag sytt klart Jolinns bädd medan Mats for in till stan för att träffa Håkan.
.
Jag ska lägga upp lite bilder från helgen! Ligger väldigt efter nu med alla bilder som jag ska lägga in. Men jag ska skärpa mig och lägga in dom :)

Härliga dagar!

Vilka härliga dagar vi har haft det i helgen! Vi har haft hela huset för oss själva, det har varit skönt :) Bara tagit det lugnt, for inte till stan en sväng och hälsade även på Mikeal igår och sen på kvällen fick vi trevligt besök av Helena, Rickard och Hillevi :)
.
Idag har Jolinn fått legat ute hela dagen, och jag har legat på en filt bredvid henne på gräsmattan :) Somnade en stund också och det var så skönt! Mysigt när det är så pass varmt ute att man kan ligga i skuggan utan att frysa, än att jag hade filt på mig men :P Annars händer det inte så mycket här. Mats har bytt en sak på bilen idag medan jag och Jolinn låg och tittade på ;P Funderar på att testa sy en bädd till Jolinn, har fått en liten ide så vi får se hur det går med det!

Hämtade Jolinn!

Imorgon är det tre veckor sedan vi åkte ner till Vemdalen och hämtade hem Jolinn. Det blev ett kärt återseende när Karin öppnade dörren och Jolinn kom utspringandes. Det var så roligt att få se hon igen och vi fick många pussar av henne :) Det krånglade en hel del med bilen när vi var i Vemdalen, så typiskt att det ska hända när man är en bit hemifrån. Men till sist fick vi igång bilen och vi kunde börja vår resa hem igen. Vi fick en trevlig kväll med Karin och hennes hundar, så roligt att se Jolinn i en sån stor flock :) Det är så mysigt hos Karin!
.
Resan hem gick bra, Jolinn sov nästan hela vägen medan jag och Mats turades om att köra och att sova. Tror att klockan var halv 4 på morgonen när vi svängade upp på gården här hemma. Så det var bara att krypa ner i sängen när vi var hemma :) 
.
Så här kommer lite bilder från Vemdalen!
Här är ett bra ställe att ligga och mysa på! :)
Karin och Jolinn :)
Det får plats en hel del hundar i Karins underbara kök!
Jolinns pappa Barrak :)
Här står dom uppradade och tittar ut genom fönstret, det är Jolinn som står näst längst till höger!
.
Hoppas att det inte dröjer allt för länge tills man far och hälsar på Karin igen! :)

Länge sedan nu...

Ojoj.. nu var det länge sen jag skrev något här. Vi har haft så fullt upp med sommarjobb och allt så det har inte funnits så mycket tid till att sitta vid datorn. Vi har varit en hel del ute i stugan också och där har vi inge internet, så det finns många anledningar :P
.
Jolinn mår bra, hon ligger ute hela dagarna och bara tar det lugnt! Vissa dagar tycker hon att det är lite för varmt men då får hon vara inne istället där det är lite svalare. Hon är mycket bättre i pälsen, vi borstar henne varje dag så nu kliar hon sig ingenting. Det är så skönt! Karin är verkligen en ängel som har hjälpt oss med Jolinn, vi är så tacksamma! :)
Jolinn ligger och latar sig ute på altanen i stugan.
Här har Jolinn det bra, hon kan gå ut och in som hon vill också har hon sin tygbur som hon kan gå in och lägga sig i.
Härliga sommardagar!
.
Jolinn har fått varit ute i stugan hela helgen med mamma, pappa, Sara och Janne. Sara har nämligen varit hundvakt då jag och Mats for till Stockholm över helgen. En riktigt härlig semester!
.
Annars jobbar vi och står i! Mats praktiserar uppe i Umeå och jag sommarjobbar på m-real. Fast snart har Mats semester så då ska både Mats och Jolinn ta det lugnt på dagarna :)
.
Jag ska lägga upp lite bilder från semestern och från då vi hämtade hem Jolinn, har lite bilder därifrån :) Men det blir lite senare. Nu ska jag och Jolinn ta oss en liten promenad! Hörs sen!

RSS 2.0