Härlig helg!

Ja då har vi jobbat en vecka och haft en riktigt skön helg uppe i Solberg! Det blir bättre och bättre på jobbet för både jag och Mats men det är lite svårt ibland att veta vad man ska göra.
.
Vi åkte upp till Solberg på fredag kväll och har varit där hela helgen! Det har ju varit jättehärligt väder igår så vi var ute och solade och tog till och med vårt första dopp för i år. Annars har vi mest tagit det lugnt och umgåtts med Mats familj uppe i Solberg :) Jag ska lägga upp lite bilder från helgen men måste bara lägga in dom på datorn först :P

Slutat skolan och börjat jobba!

Jadu, det har hänt en del sedan sist jag skrev! I fredags hade jag tenta och på kvällen gick jag och tjejerna ut och åt och stannade kvar på uteserveringen till klockan var ett tror jag. Sedan i lördags var det Mats tur att skriva tenta. Han hade en kryss-tenta så han var klar efter en timme. Så vi hann städa lite innan mamma och pappa kom till Luleå för att hjälpa Sara och Janne att flytta ner alla deras saker till Husum. Jag och Mats hjälpte också till att lasta släpvagnen så efter vi blev klar med det åt vi pizza hemma hos oss. Vi satt rackt ute på uteplatsen och åt, riktigt härligt! :)
Janne, Sara, mamma och Mats :)
Pappa :)
Efter maten blev det lite fika :)
Härligt väder det var när vi satt där ute!
.
Vid kl 16 for mamma, pappa, Sara och Janne hem till Husum och jag och Mats laddade up för en utekväll med kompisarna. Dock blev det ingen utgång för jag och kompisarna men Mats for på klassfest senare på kvällen. Jag passade på att gå till Ida och surra lite och sedan var det dags att packa bilen när jag kom hem. I söndags var det hemresa som gällde men innan det så skjutsade vi Nicklas till bussen och sedan kom mina kompisar och fikade ute i solen med oss :) Kom hem till Husum på kvällen och sedan for vi vidare till Mikael efter att vi ätit i Husum. Så vi hann träffa Mikael en stund både på söndagkväll och på måndagförmiddag innan vi drog vidare till Husum igen och sedan Umeå för Mats.
.
Idag var första sommarjobbsdagen för både Mats och jag! Har varit lite struligt för båda två men det blir väl bättre efter någon vecka hoppas jag. Så vi hann tyvär inte få så mycket ledig innan det var dags för jobb, hoppas att den här sommaren går snabbt!

Tenta imorgon!

Imorgon har jag min sista tenta innan sommaren! Det är Teknolog JÖK 2 som jag skriver, är lite less på att plugga inför tentan nu så har suttit och tittat på lite tv. Så kl 13 imorgon är det "sommarlov" till på tisdag då jag börjar mitt sommarjobb. Mats börjar sin 7 månaders praktik på tisdag så han får ett ganska långt avbrott från skolan nu :) Det blir roligt för han! :)
.
Nu ska vi ta oss en promenad jag och Mats, det är så tomt här hemma utan Jolinn, tror inte jag har varit ute på en promenad under dom här två och en halv veckorna som hon har varit borta. Det är skönt att höra att hon har det bra hos Karin iallafall :) Nä, nu blir det promenad!

RSS 2.0