Med sked!

Jolinn och Karma har det lyxigt när husse ger dom kalvsylta, dom blir matade med sked ;) 
 
 
Lyx på hög nivå! :) 

Lägenheten!

Inatt har vi sovit i Åsa och Runes lägenhet i stan, så det gick bra :) Både för hundarna och för oss :P Jolinn och Karma testade sängen :) 
 
 

Mys!

Mys i soffan hos Mikael :) 
 

D-mark

Idag blev det en heldag i D-mark för mig, Jolinn och Karma. Vi har verkligen haft en latdag, jag har legat och tittat på tv medan tjejerna har sovit :)
 
Jolinn och Karma i D-mark :) 
 
Jag passade även på att äta risalamalta som mamma gjort, det blev en omgång igår och en idag, det är ju så gott så jag kan nästan äta hur mycket som helst :) 
 
Risalamalta - som den ska vara ;) Med saftsås! :D 

Julafton

 
Nu ligger jag och myser i sängen med Jolinn och Karma efter en bra julafton uppe i Solberg :) Vi har varit så snälla i år att vi till och med fick besök av tomten ikväll, och många fina julklappar blev det :) 
 
Nu ska vi sova efter en lång dag! Hoppas att ni har haft en bra julafton ni också! :) God natt! 
 
 

D-mark

Inatt sover vi i D-mark hos mamma och pappa, vi har ätit middag här med både förrätt och efterträtt :) Nu har vi just lagt oss efter att ha sett en film som gick på tvn. 
 
 
 
Karma har lagt dig till rätta på den provisoriska bädden :) 
 
God natt!
 
 

Husum

Nu är vi i Husum hos Sara och Janne, vi kom igårkväll och har sovit här inatt. Slutade lite tidigare från jobbet så vi for strax efter kl 16 från Luleå, jag fick migrän direkt efter jobbet så Mats körde hela vägen ner, tur jag har Mats :) 
 
I torsdagskväll slog jag in alla julklappar som vi köpt, det blev en hel del :) Också fick vi besök av Sanna och Magda, det var trevligt :) 
 
En del av julklapparna som jag slog in :) 
 
Idag ska vi åka till mamma och pappa och ha lite julmys, blir nog några julklappar och det bästa av allt, risalamalta (eller hur det nu stavas :P) 
 
Nu ska jag försöka få lite liv i Mats så vi kan börja dagen :) 

Natti

God natt säger vi från Forskarvägen!
 
När Karma tar den stora bädden tar Jolinn överkastet istället som bädd, fungerar lika bra förutom att matte inte tycker om då den blir dammig och hårig :P Men okej då, det får gå för ikväll :)  
Karma ligger skönt i den stora bädden :)

Sova!!!

Ja då ligger man här i sängen igen en söndagskväll och kan inte sova, jag har sovit alldeles för mycket idag och om 6 timmar och 5 minuter ska jag kliva upp.Jag har väldigt dåligt samvete att jag har varit så dålig på att uppdatera här på bloggen, jag har som inte haft någon motivation till det, men det ska bli bättre. Förhoppningsvis ska jag ta lite mer bilder framöver så att jag har något att lägga upp, ni har ju inte ens fått se hur det blev här hemma hos oss när vi har julpyntat, så bilder på det kommer :) 
 
Nej nu måste jag verkligen försöka sova, jobb imorgon! 

Morgonpromenad i snön!

Inatt har det snöat lite mer så imorse när vi gick vår morgonpromenad fick vi plumsa i snön. Jolinn och Karma tyckte att det var jätteroligt med mer snö så det blev en svettig promenad för min del, dom ville busa hela tiden.
 
 
 
 
 
Det blir nog en ganska lugn dag för mig, Jolinn och Karma idag, Mats ska till skolan och plugga inför tentan. Jag tänkte ta med kameran ut och ta bilder när Jolinn och Karma busar lite senare idag. Också ska jag ta och lägga ut bilder från förra helgen då vi var ner till Ö-vik och Vemdalen :)

Julklappar!

Idag har vi köpt första julklappen! Och jag kan avslöja att den är till Sara och Janne ;) Ska bli spännande att se om dom gillar den. 
 
Jag, Jolinn och Karma har tagit en riktigt långpromenad ikväll, vi gick även förbi det övergivna dagiset där jag släppte dom så dom fick busa av sig lite. Det var länge sen vi tog en sån här lång promenad på en vardag, vi brukar vara så trött och knappt hinna det en kväll efter jobbet men idag hade vi energi och tid :) Jag känner att man har fått mer energi nu när snön har kommit och det blir ljusare ute, även Jolinn och Karma är mycket piggare nu när det finns snö. 
 
Nu sitter jag och tittar på tv medan jag har två sovande hundar på golvet. Mats sitter fortfarande på skolan och kämpar, hoppas att han hinner hem innan jag går och lägger mig så vi hinner träffas lite idag iaf. Men imorgon är det ju fredag och helg, och det känns skönt :) 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Så mycket bättre, ha en bra kväll! :) 

Trötta vovvar och trött matte!

Har en trött vovve bredvid mig i soffan och en på golvet nedanför mig, skulle helst bara vilja gå och lägga mig.
 
 

Jobbet!

Nu ska vi strax fara till jobbet, eller först ska vi till hunddagiset och sedan blir det jobbet för min del. Mats har verkligen långdag idag, börjar kl 8 och ska vara på skolan till ca kl 23, dom har företagskväll som han ska jobba på. Så ikväll ska jag fortsätta julpyssla här hemma, hörs ikväll! :)

God natt

Det kommer bilder från helgen någon kväll, måste bara lägga över dom från Mats dator till min dator :P Vi var ju ner till Ö-vik i helgen och då for vi även till Karin i Vemdalen och hälsade på :) En mycket trevlig helg! 
 
Jag kan inte förstå att jag är så trött på kvällarna, jag råkade somna i soffan nu ikväll och Mats somnade i sängen.. tror vi sov nästan 2 timmar :P Men skönt var det! Hundarna är lika trött och går nästan och lägger sig direkt efter jobbet, tror att vi har kommit in en trött-period igen.. detta mörker gör det inte bättre. 
 
Nu blir det sängen för min del, ska upp kl 05.10 imorgon så det är lika bra att gå och lägga sig, det blev inte så mycket gjort ikväll så det får jag ta imorgon istället, nu är det God natt :) 

RSS 2.0