Arcus

Vi tog oss en tur ut till Arcus idag för en promenad och lite bus i vattnet :) 
 
 Mats och Jolinn :)
 
 Karma gillar att bada :) 
 Roligt med vatten :)
 
Det har varit en lugnt och härlig dag idag :) Synd bara att Mats åker imorgon. 

Solig lördag!

Jolinn och Karma ligger ute och har det skönt i skuggan :) Det är en härlig och fin dag, och Mats sista dag i Sverige innan resan. Imorgonbitti flyger Mats ner till Arlanda för att sen åka vidare till Dubai, Kina och Sri Lanka. Det kommer blir tomt här i lägenheten dom här 3,5 veckorna han är borta, hoppas dom får en bra resa :)
 
 
 
 

Utslagen hjälte!

Karma somnade i soffan efter en timmes promenad, det ser ut som att hon sover så skönt. Och jag är väldigt nära på att göra samma sak :)
 
 

Nationella utställningen i Överkalix!

I helgen har det varit Nationella utställningen i Överkalix. Idag var det eurasiernas tur och det var bara Karma anmäld som enda eurasiern. Tyvärr har vi inte kunnat fara på den, jag ligger hemma och är sjuk.. så himla typiskt! Vi hade ju stor chans till ännu ett CERT och till och med BIR men så blev det inte, tråkigt. 
 
Nu satsar jag på att bli frisk så att jag kan jobba min sista vecka för den här sommaren! 

Cykelpromenad!

Idag efter jobbet gick jag, Jolinn och Karma och mötte upp Mats :) Jolinn fick springa litegranna medan Mats cyklade och jag och Karma gick :) 
 
Mats och Jolinn :)
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
 
 

Sommaruppehåll!

Jag har verkligen haft sommaruppehåll från bloggen nu! Jag har varit jättedålig på att skriva men det blir så när det är sommar och det känns som att det alltid finns något att göra. Jag tänkte ändra på det nu och försöka skriva några inlägg :) Så ikväll börjar vi med några bilder på Jolinn och Karma som jag tog i veckan :) 
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
Karma och Jolinn :)
 
 
 

RSS 2.0