Sova!

Jag hade tänkt lägga ut lite bilder från Ishotellet ikväll men jag har inte ens hunnit lägga in dom på datorn.. jag blev just klar med inlämningsuppgiften i akustik som ska in imorgon. Nu tänkte jag gå och duscha och sedan är det dags för sängen, äntligen! :) Mats har åkt iväg till OKQ8 för att göra ett oljebyte på vår bil, så han borde snart vara hemma igen. Efter att jag, Jolinn och Karma tog oss en 40 minuters promenad nu vid halv nio så gick både Jolinn och Karma och la sig efter att vi hade kommit in, dom tyckte att det var dags att sova för natten. Och det känner jag likadant nu, ska bli skönt att få duscha och sedan gå och lägga mig :) 
 
Imorgon är det hund-kurs igen! :) Jag längtar till varje onsdagkväll nu för tiden, det är så roligt att gå den här kursen, jag har verkligen något att se fram emot :) På torsdag har jag en heldag på Skanska, det ska bli spännande. Det blir även middag på kvällen och lite trevligheter :) Och på fredag är jag ledig, då ska jag passa på att ta en riktigt långpromenad med Jolinn och Karma mitt på dagen. Den här veckan kommer nog gå snabbt, det är redan onsdag imorgon!

Besök!

Nu har vi fått besök av Mikael :) Vi har just ätit och sitter nu och tittar på tv och tar det lugnt. Lite senare ikväll blir det en promenad och lite fika :) 
 
Jag hann åkta till Storheden en sväng mitt på dagen och handlade mat både till hundarna och till oss. Sedan gick jag, Jolinn och Karma ut på en långpromenad innan Mikael kom, så nu är vi ganska nöjda på ett tag :)
 
Vi får väl se vad vi hittar på i helgen :) Hoppas ni har en bra fredagkväll! 

Långpromenad

Blev en långpromenad nu efter lunchen, jag och Mats och några av Mats kompisar var och åt på Da zong :) Gott! Nu har jag varit ute och gått i drygt 50 min och det var lite kyligt på vissa ställen. Det är -10 grader och sol så det är skönt när man går i solen, det var en välbehövd promenad för oss :) Nu ska jag tillbaka till skolan och träffa projektgruppen, vi ska börja med projektarbetet som vi fick idag. 
 
Jolinn och Karma :)
 
Vi gick över isen till Bjärkskatan och sedan hem igen :)
 
Det var så fins när vi gick genom skogen, solen lyste mellan träden och det var alldeles vitt :)
 

Morgonpromenad!

Har varit ut med hundarna på morgonpromenad och snart ska jag iväg till skolan. Jag har bara en föreläsning idag så det känns skönt, blir nog en långpromenad mitt på dagen om det inte är för kallt. Just nu har vi -16, men det kändes ändå inte så kallt när jag var ute med Jolinn och Karma. 
 
Det är soligt och fint idag, tog några kort på morgonpromenaden :)
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
 
Våra fina tjejer :)

Inofficiell utställning i Boden den 16/2

Nu kommer äntligen lite bilder från utställningen :) Så här såg våran dag ut i lördags då vi var på utställning!
 
Mats följde med och var sällskap :) Så himla snäll pojkvän jag har :)
 
Karma och Jolinn sitter och väntar på att det ska bli vår tur :)
 
Här ska jag och Karma snart in i ringen :)
 
Tränar lite innan vi ska in :)
 
 
Hälsar på domaren och upptäcker att hon inte var så hemsk ändå :P
 
Det gick bra när domaren kände igenom Karma, än att hon hedde ner svansen.
 
Karma var jätteduktig när vi sprang i ringen, hon sprang så fint :)
 
Domaren tyckte att Karma rörde sig väldigt fint och jag fick även lite tips på hur jag ska borsta henne inför en utställning :)
 
Karma blev BIR och fick den här kritiken:
Feminint vackert huvud, mörka fina ögon, korrekt bett, tik i fin balans, fina proportioner, bra kropp. Rör sig bra med lätt, fint steg. Trevligt temperament.
 
Efter några timmar var det dags för finalen!
 
Lite suddig bild men här springer vi i finalen.
 
 
Ställer upp oss för domarna!
 
 
Karma skötte sig alldeles utmärkt den här dagen, hon var jätteduktig :) Tyvär så blev vi oplacerade i finalen men vi är nöjd med dagen och BIR :)

Skolan

Sitter på skolan nu och håller på med akustiken. Tog en bild på Jolinn och Karma när vi var ute och gick på lunchen, vill inte sitta inne en sån här fin dag. Det är sol och blå himmel, som gjort för att ta en långpromenad. Hoppas det är lika fint väder imorgon :)
 
 

Redovisning!

Så, då var redovisningen i Byggteknik bortgjord! Lämnade just in rapporten så nu är en projektuppgift klar, känns skönt. Imorgon börjar vi på nästa projektuppgift i samma kurs. 
 
Nu ska jag gå ut och gå med Jolinn och Karma och sedan blir det att sitta med projektuppgiften i akustik hela eftermiddagen. Vi får väl se hur det går. 
 
Ikväll ska jag verkligen ta mig i kragen och lägga ut bilderna från utställningen. Mats ska på företagskväll ikväll så jag blir ensam hemma med tjejerna, så då ska jag väl ha tid att lägga upp bilderna tycker jag :) 

Röntgen!

Nu har jag bokat HD/ED-röntgen, patella och sköldkörtel-prov på Karma. Vi fick tid i mars och jag är redan nervös, jag hoppas att det kommer gå bra :) 

En riktig långpromenad!

Jag kom just hem från en långpromenad med Jolinn och Karma :) Det är -5 grader och solen tittar fram ibland, en skön dag att vara ute och gå på. Jag satte på tjejerna långlina och sedan gick vi ner på isen mellan Porsön och Björkskatan. Så det blev en promenad i skoterspåren som finns på isen, det blev även lite godissök och bus :) 
 
Vi började med att söka efter lite godis :)
 
 
Karma :)
 
 
Jolinn :)
 
Det blev även lite inkallning och dom kom som två skott varje gång :)
 
Lite mer godissök :)
 
En paus i skoterspåret! :)
 
 
Jolinn och Karma :)
 
På vägen hem hade jag två trötta hundar som gick bakom mig :)

Milkshake!

Mats har gjort milkshake till oss så nu ligger vi i soffan med varsin milkshake och ser på Fringe, jobbig kväll ;) Har man det bra eller?! :)
 
Choklad- och jordgubbsmilkshake med Kitkat :)

Besök!

Idag fick vi lite oväntat besök av Sara och Janne :) Sara ringde sent igår och frågade om dom fick komma förbi idag,  och det var ju såklart dom fick :) Jättekul att få besök av dom! :) Sara och Janne har varit i Överkalix i helgen och även köpt bil, en fin golf blev det. Både jag och Mats fick testköra den, en mycket fin bil :) 
 
Det var inte bara jag och Mats som blev glada av att se Sara och Janne, Jolinn och Karma blev alldeles tokiga när dom fick se Sara komma gående från bilen. Jolinn pep och gnydde när hon fick träffa Sara, och sedan när Janne kom ville hon ju såklart hälsa på han också :) 
 
Janne och Sara och nya bilen :)
 
Dom var tyvär tvungen att åka hem till Husum igen men vi fick träffa dom några timmar iaf och det var jättekul :) Efter att dom hade åkt tog jag, Jolinn och Karma en långpromenad över isen och bort till Björkskatan. Efter det har både jag och Mats suttit med skolarbete, nu sitter vi och tittar på Fringe och tar det lugnt :) 
 
Jag ska ta och lägga upp lite bilder från gårdagens utställning lite senare :) 

Utställning!

Jolinn och Karma vet hur man gör när man väntar på finalen.. lägger sig och sover :) 
 

Lugn kväll

Det blev en lugnt kväll här hemma. Jag städade och lagade middag medan Mats satt och gjorde lite skolarbete, nu sitter vi och tittar på Fringe :) Det är snart dags för lite efterrätt och sedan tänkte jag försöka gå och lägga mig i hyffsat bra tid, det är en stor dag imorgon.. vi ska på vår första utställning för i år :) Och jag är lite nervös, sist vi var på en utställning var i augusti så ni kan nog förstå varför jag är lite nervös :P 
 
Nä, nu blir det lite efterrätt! Hoppas ni haft en bra fredagkväll :)

Fredag!

Då var det fredag igen, den här veckan gick otroligt fort. Det gav mycket av att mamma och pappa stannade ända tills i måndags och att jag var ledig i måndags, det blev verkligen en kortvecka. Men det är ju skönt att det redan är helg, mindre skönt att vi har inlämning på söndag och nu sista dagen idag som jag tänkte sitta med det här så fattar jag ingenting av energibehovsberäkningarna som jag har gjort, jag blir helt snurrig. Vet inte vad jag ska ta mig till, har ingen aning om vad som stämmer och inte.. 
 
Jag har ju gjort som det står i boken och varför skulle inte det vara rätt?! Ja, det är en bra fråga.. 
 
Som tur är har jag sånt bra sällskap här hemma, Jolinn och Karma håller mig sällskap fast nu ligger dom och sover på golvet bredvid mig. En ligger utslagen på tv-rumsmattan och den andra ligger på dörrmattan ut till bakgården. Skönt liv en hund har, lägger sig och sover då det inte händer något :) 
 
Så här låg dom för någon dag sedan i vår säng :) 
 
Mysigt!
 
Jolinn och Karma :)
 

Alla hjärtans dag!

Ja, idag är det Alla hjärtans dag! Jag och Mats brukar inte ge varandra någonting eller gå ut och äta på Alla hjärtans dag.. men för något år sedan såg vi Die Hard hemma på Alla hjärtans dag och det blev som en liten tradition att se på Die Hard just denna dag. Så idag då A good day to Die Hard hade premiär var vi ju tvungen att gå och se den :) Så jag och Mats har varit och sett på bio idag, inte varje dag som man gå på bio kl 15.30 :P 
 
 
Jag ska inte avslöja något om filmen om nu någon av er tänkte se den :) Just nu sitter vi i soffan och håller på med lite Byggteknik. Idag har jag nästan skrivit klart rapporten och börjat med planschen, så det är lite kvar att skriva och sedan ska jag få ihop en snygg plansch. Imorgon har vi ett handledningspass som jag ska gå på eftersom jag inte är säker på att jag har räknat riktigt rätt. 
 
Jag tänkte satsa på att bli klar imorgonkväll så att jag får helgen fri från skolarbete, det hade varit skönt :) Det blir kanske att jag sätter mig lite på söndagen och kollar igenom allt innan det ska lämnas in, men annars tänkte jag försöka vara ledig :) 
 
Om en stund blir det nog något gott till fika, kanske en semla :) 

Bio!

Det är inte ofta man går på bio kl 15.30 en vardag, men det gör jag och Mats idag :) 

Kvällskurs!

Idag blev det verkligen en långdag för Mats, han kom hem vid halv nio efter att ha suttit på skolan sedan kl nio imorse. Så det blev en sen middag för oss, vi har just ätit varma mackor så nu sitter vi och tittar på tv innan det är dags för sängen. 
 
Jag har börjat en kurs nu som går varje onsdagskväll och ikväll var jag på andra träffen. Fram till sommaren kommer jag gå kvällskurs varje onsdag och det känns riktigt roligt och intressant. Det är en "teori-kurs" om hundar, kommer blir väldigt kul :) Ikväll var jag som sagt på andra träffen och det är kul att sitta och diskutera med folk som har samma tankar och ideer som en själv, det blir intressanta diskutioner. 
 
Nu är det snart dags för sängen :) 

Hemma!

Nu efter att jag kom hem från skolan gick jag en promenad med Jolinn och Karma och sedan fick dom springa av sig lite på bakgården. Efter en stund tittar jag ut för att se vad dom gör och då har Jolinn lagt sig till rätta i en av snöhögarna, såg så roligt ut :) Det finns nog skönare ställen att lägga sig på :P 
 
Men hon har ju bra uppsikt därifrån iallafall :) 
 
Nu har jag satt igång att räkna på Byggtekniken igen, det känns som att man aldrig blir klar med detta.. men snart så! Imorgon är vi lediga hela dagen så då ska jag se till att få gjort mycket på Byggtekniken, helst bli klar men vi ser väl :)

Bra dag!

Den här dagen startade inte allt för bra då jag var väldigt trött och försov mig lite, hade tänkt vara på skolan kl 8.15 men kom inte dit förän kl 8.45. Jag hade ingen föreläsning utan skulle fråga en lärare några saker om en uppgift och det gick mycket bättre än vad jag trodde. Så nu sitter jag och fikar hemma (det blev lite kvar av semlorna vi bjöd på igår) och gör lite Byggteknik, den här dagen blir bara bättre och bättre :) 
 

Fettisdag!

Idag är det fettisdag och det "firade" vi med att bjuda på tre sorters semlor :) Vanlig semla, slimpa och choklad/apelsin-semla :)
 
 
Tre sorter uppdukade :) 

Mys!

Jag blev till sist klar med sektionsplanen så nu är alla ritningar klar till Byggtekniken, "bara" några beräkningar kvar. Det känns skönt när man kan stryka vissa uppgifter man håller på med och det ska bli skönt att kunna stryka den här uppgiften i Byggteknik och inlämnigsuppgiften jag har i akustik. 
 
Nu håller Mats på att testa baka en ny sorts semla, ska bli spännande att smaka den imorgon :) Jolinn och Karma blev så glada när Mats kom hem idag efter skolan, dom kröp ihop i soffan allihopa och det såg så mysigt ut :) 
 
Mina älsklingar :)
 
Resten av kvällen kommer spenderas i soffan och lite tv-tittande, det blir något avsnitt av Fringe och kanske något gott till :) 

Skön helg!

Imorse kl 09.20 rullade Audin ut från Forskarvägen, det blev väldigt tomt här hemma efter att mamma och pappa hade farit. Vi har haft en jättebra helg med mamma och pappa :) Synd att en helg ska gå så fort bara, än att dom kom mitt på dagen i fredags och åkte imorse så gick dom här dagarna fort ändå. Men nu har vi fått samla lite krafter i helgen så vi klarar oss till påsk ;)  
 
Vi sitter och fikar innan det blev en långpromenad till Björkskatan, över isen och hem :)
 
Mats :)
 
Ute på långpromenad igår, här är vi på väg ut på isen från Björkskatan!
 
Det blåste så otroligt ute på isen, så vi skyndade oss över.
 
Pappa, mamma, Jolinn, Mats och Karma :)
 
I helgen har jag och mamma bakat semlor, så det har blivit mycket fika dom här dagarna :)
 
Jolinn och Karma :)
 
Mats och pappa sitter och tar det lugnt i soffan en stund, vi har verkligen tagit det lugnt i helgen :)
 
Jolinn tog det också lugnt :)
 
Mamma in action.. vi hjälptes åt i köket :)
 
Karma :)
 
Mamma följde med mig på kvällsrundan med Jolinn och Karma, mysig med sällskap :)
 
Vi fick jättefina tulpaner av mamma och pappa :)
 
Idag har jag suttit med Byggtekniken i stort sett hela dagen, jag har suttit och ritat sektionsplan på huset och det känns som att det aldrig blir klart. Jag har några beräkningar kvar innan jag kan börja med planschen, min planering som jag hade förra veckan sprack litegranna.. men den ska in den 17 februari så jag har några dagar på mig. 
 
Jag ska sätta mig och rita en stund till och sedan blir det middag och kanske lite bakning :) Om vi har tur så hinner vi även med ett avsnitt av Fringe ikväll :)

Sovmorgon!

Vilka härliga sovmornar vi har haft nu när mamma och pappa har varit här, vi har sovit till halv tio både igår och idag :) Idag väntar en lite längre promenad som vi ska gå allihopa med hundarna, sedan kanske det blir en liten sväng med bilen för att visa lite mer av Luleå :) Annars har vi inte så mycket planerat, ikväll blir det middag hemma :) 
 
Hoppas ni får en bra söndag!

Lugn dag!

Vi har haft en väldigt lugn och skön dag med mamma och pappa idag :) Vi tog oss en tur till Sunderbyn för att visa vart jag har jobbat nu på min praktik, så vi åkte förbi både patienthotellet och Boklok lägenheterna, så nu vet mamma och pappa vart jag har hållit hus på praktiken :) 
 
Sedan tog vi en sväng på Storheden och avslutade trippen på Ormberget, där har man bra utsikt över Luleå. Vi har även hunnit bakat semlor också lyxade vi till det och gick ut och åt. Nu på kvällen har vi suttit och tittat på Melodifestivalen och sett en film, också har vi ätit semlor :) Nu ligger vi nedbäddade i sängen och soffan och ska sova :) God natt! 
 
 
Härlig utsikt! :) 
 
Pappa, mamma och Mats :)  
 
Det har varit soligt och fint idag, men kallt!

Lugn dag!

Vi har haft en väldigt lugn och skön dag med mamma och pappa idag :) Vi tog oss en tur till Sunderbyn för att visa vart jag har jobbat nu på min praktik, så vi åkte förbi både patienthotellet och Boklok lägenheterna, så nu vet mamma och pappa vart jag har hållit hus på praktiken :) 
 
Sedan tog vi en sväng på Storheden och avslutade truppen på Ormberget, där har man bra utsikt över Luleå. Vi har även hunnit bakat semlor också lyxade vi till det och gick ut och åt. Nu på kvällen har vi suttit och tittat på Melodifestivalen och sett en film, också har vi ätit semlor :) Nu ligger vi nedbäddade i sängen och soffan och ska sova :) God natt! 
 
 
 

Besök!

Idag har vi fått besök av mamma och pappa :) Dom kom vid 12-tiden så vi åt lunch här hemma och sedan for vi en sväng på Blomsterlandet och Audi, efter det har vi ätit middag och nu ligger vi utslagna i soffan :) Mats och mamma har redan hunnit somna :P 
 
Ikväll tänkte vi bjuda på chokladfondant och glass, ska bli gott :) 
 
Vi får se vad vi hittar på i helgen, imorgon tänkte vi trotsa kylan och gå en långpromenad och sedan kanske vara inne och baka, vi får väl se :) 

Torsdag!

Dagen har varit rätt lugn, jag hade en föreläsning på förmiddagen i akustik och Mats har varit ledig idag. Anton kom förbi mitt på dagen och fikade med oss men annars har det varit rätt lugnt. Mats badade hundarna igår så det har inte blivit några långa promenader idag då det har varit ganska kallt. Så det har blivit en innedag då jag fått gjort lite skolarbete också. 
 
Kvällen kommer bestå av tvättning och städning då mamma och pappa kommer imorgon. Vi försöker göra det bästa vi kan i städning och tvättning så jag hoppas inte att pappa kommer känna av hundarna allt för mycket i helgen. Annars får vi passa på att vara ute så mycket som möjligt. 
 
Helst av att skulle jag bara vilja lägga mig under en filt och se på en film med Mats, Jolinn och Karma bredvid mig, men nu är det städning som gäller!

Snöoväder och plugg

Igår var det snöigt och blåsigt här uppe i Luleå, så det blev inga långa promenader för oss ute i snöovädret. Jag hade min lab i akustik som inte gick så bra, men nu är det bara rapporten som ska in. Förhoppningsvis får vi godkänt på den så vi slipper göra om något, så jag håller tummarna :)
 
Idag har jag suttit nästan hela dagen med Byggtekniken, håller på att räkna ut U-värde för vägg, golv och tak på ett hus. Jag ska verkligen försöka bli klar med den uppgiften den här veckan, eller iaf så pass klar att det bara är planchen kvar till nästa vecka. Annars rullar allt på som vanligt, till helgen kommer mamma och pappa upp och hälsar på och nästa helg är det dags för vår första utställning för i år. Vi har några roliga helger att se fram emot framöver men det är värre med vardagarna, vi har bara gråa, trista vardagar framför oss. Så vi får fokusera på helgerna tills våren är på väg med lite mer sol och värme :) 
 
Nu ska jag ta och räkna lite mer på Byggtekniken innan det är dags för att gå och sova. Kommer nog bli en bra dag imorgon! :)
 
 

Tavla!

Idag har jag gjort klart tavlan som Mats har målat, så nu hänger den på väggen vid bordet :) Vi har inte riktigt bestämt om den passar där så den kommer få hänga där några dagar så vi får känna hur det känns, annars sätter vi upp den i sovrummet istället :) Så här blev den!
 
 
 
En tavla som man kan hänga upp bilder på, och byta bilderna när man vill :) Just nu hänger gamla bilder från när Jolinn var liten men nu i veckan ska vi åka och framkalla lite bilder så vi kan hänga upp nya :) 
 
Sedan testade vi något nytt till efterrätt ikväll, det blev hemmagjord chokladpudding. Jag som verkligen är en chokladälskare blev lite besviken, den smakade gott och mycket choklad men det var ingen pudding, det var mer som mousse. Det var lite tråkigt att det inte blev rätt konsistens men sånt är livet, bättre lycka nästa gång.. 
 
Hemmagjord chokladpudding och grädde!
Imorgon har jag en labb i akustik, så det blir min första långdag i skolan sedan praktiken.. känns underligt. Mats har föreläsningar på eftermiddagen, så på kvällen kanske vi åker och framkallar lite bilder :) Nu blir det lite tv och sedan sängen, det är en lång dag som väntar imorgon.

Långpromenad!

Det blev en riktig långpromenad idag, vi har varit ute i nästan en och en halv timme :) Skönt! Så nu har vi två trötta hundar som ligger och sover och en trött Mats som ligger på sängen :) Känns bra när man har tagit vara på dom få soltimmar en dag har med att vara ute och gå med Jolinn och Karma. Resten av dagen ska vi ta det lugnt, sätta upp tavlan, fixa lite hundsaker och bara lata oss i soffan :) 
 
Vi började vår promenad på Björkskatan bland alla hus och radhus!
 
Mats och tjejerna poserar framför kameran :)
 
Mats och Jolinn :)
 
Karma :)
 
Både Karma och Jolinn tyckte det var roligt att få gå i långlina :) Då hinner man lukta på så mycket mer!
 
 
Sedan gick vi in i skogen bakom Björkskatan!
 
Tur att stigarna är upptrampade av andra hundmänniskor som också är ute och går!
 
Mats och Jolinn :)
 
Ute på isen lyser solen men solstrålarna kommer inte ända in i skogen!
 
 
Och till slut ut på isen och tillbaka till Porsön :)
 
Karma tycker att vi ska skynda oss ut på isen, finns ju så mycket att lukta på!
 
 
Det blev även lite godissök i snön för tjejerna :)
 
 
Sol! :)
 
 
 
Man känner sig ganska nöjd efter en sådan här promenad :) 

Morgonpromenad!

Vilka fina dagar det har varit den sista tiden! Det är så härligt att vakna till solsken att man nästan hoppas ur sängen och klär på sig så fort som möjligt för att få gå ut på morgonpromenad med Jolinn och Karma :) Och det bästa är att man blir så pigg efter en promenad ute i minusgrader, man vaknar verkligen till :) 
 
Idag lyser solen och det är så fint, efter att vi har ätat lite ska vi ta oss en långpromenad antingen ut på isen med långlina eller runt sjön, vi får se vad det blir :)
 
Vitt och fint!
 
Karma älskar att gå och plumsa i djupsnön! :)
 

Slimpa!

Idag har vi testat att göra en slimpa (semel limpa) och här är resultatet! :) 
 
 
Visst ser den god ut?! ;)
 
Vi har inte hunnit smaka på den än men när vi har gjort det ska ni få veta vad vi tyckte, blir spännande det här! :)
 
 

Ny hylla!

Idag satte jag upp en ny hylla i sovrummet som Mats har varit snäll att måla. Det är en speciell hylla som vi ska ha speciella saker på, det kommer bli Jolinn och Karmas "hund- och prishylla" :) Och den är redan prydd av två priser! :)
 
 
Jag tycker att det blev fint, ny finns det plats för lite fler priser :) 
 
Imorgon ska vi fortsätta pyssla och sätta upp en tavla vi håller på med, ni får se den imorgon :) Just nu ligger vi i soffan och latar oss medan hundarna ligger och sover på golvet nedanför oss. Snart ska vi testa på en ny semla, kommer bli spännande ;) Hoppas ni har en bra lördagkväll!

Promenad en härlig dag!

Idag vaknade vi till sol och -7 grader, härligt! Efter att jag och tjejerna varit ute på morgonpromenad, Mats farit till skolan och jag ätit lunch gick vi ner på isen för en långpromenad. Det är lite tråkigt att alltid vara ute och gå själv med Jolinn och Karma men det är samtidigt skönt för då får man tid för sig själv och kan tänka. 
 
Det var inte några andra hundar ute på isen idag men det var några personer som var ute och gick. En äldre man stannade och pratade med oss och ville fråga lite om rasen, en klok man :) Alltid trevligt när folk vill stanna och prata om Jolinn och Karma, man får lite extra energi när något vill prata om mina hundar :) 
 
Det är så mysigt att gå i skogen när det är så här mycket snö på både marken och på träden
 
Jolinn och Karna :)
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 
 
Alltså shit vilken härlig dag! Kan det bli så mycket bättre än så här?! Vyn när man kommer ut på isen.. 
 
...här skulle jag kunna promenera i flera timmar.
 
Finaste Jolinn :)
 
Jolinn och Karma får stå ut med mina pauser då jag stannar och fotograferar :)
 
Sedan är vi på väg igen! Det här är nog bästa utsikten man kan ha, sina två älskade hundar gåendes framför mig i ett skoterspår som känns oändligt långt.. det är nästan som livet! :)
 
Karma söker efter godisar i snön!
 
Karma :)
 
Finaste Karma :)
 
Jolinn sitter snällt och väntar :)
 
 
Tur jag har Jolinn och Karma som följer med på allt, än att dom säkert blir less på mig ibland :P Resten av dagen spenderades i skolan i en och en halv timme och sedan vad det helg :) Har legat hemma och tagit det lugnt tills Mats kom hem från skolan. Nu efter middagen och några timmar framför tvn börjar man känna sig ganska nöjd med dagen, kanske dags att gå och sova? 

RSS 2.0