Sista dagen imorgon!

Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern! Det ska bli skönt att ha semester i 3 veckor, och semestern kommer börja bra tror jag. Imorgon efter jobbet kommer Emma, Stefan och Ulay till oss för att sova över här och sedan på lördag åker vi på utställning i Piteå! :) Kommer bli kul!
 
Det är få Eurasier som har varit änmälda på utställningarna här i Norrbotten i sommar. På Piteå Nationella (den i maj) var det bara 3 Eurasier, på Internationella i Vännäs (juni) var det 7 Eurasier (5 hanar, 2 tikar), på Internationella i Gälliare (juni) var det 4 Eurasier och nu på Piteå Internationella (på lördag) är det 4 Eurasier anmälda. Men det kanske var så få förra året också, minns inte riktigt :P 
 
Nu är det snart dags för sängen, ska ju kliva upp kl 05.40 imorgon igen! ;) God natt på er!

Måndag!

Första dagen på sista veckan innan semster är gjord, bara 4 dagar kvar innan jag har semester i 3 veckor :) Det ska bli skönt! Kan inte fatta att jag redan har jobbat 4 veckor, det går alldeles för fort tycker jag. Jag hoppas att mina 3 semesterveckor går långsamt ;) 
 
Det blir nog ganska lugnt här hemma ikväll! Snart är det middag och sedan blir det nog en promenad med Jolinn och Karma. Mats funderar på att skruva lite på bilen ikväll, vi får se om vädret håller i sig så det går att göra. Annars händer det inte mycket här uppe, vi håller på att planera vår semester litegranna. Vi kommer starta semestern med att få besök på fredagkväll av Emma, Stefan och Ulay och sedan på lördag fara på utställning i Piteå :) Det kommer bli en bra start på semestern!

RSS 2.0