Lördagsmys!

Vi ligger i soffan och tittar på film och har lördagsmys! :) Karma passar på att mysa lite extra med husse :) 
 
 

Kvällspromenad!

Ja, då var det helg igen! Veckorna går så otroligt fort, kan kanske bero på att man har så bra arbetskamrater :) 
 
Vi tog oss en kvällspromenad över till Björkskatan för att titta opp en lägenhet, men det var inget som intresserade oss så vi får leta vidare :) Det var en fin kväll, synd att det blåste bara. Vi var ute och gick i nästan en och en halv timme, härligt! :) 
 
Mina fina! Mats, Karma och Jolinn! :)
 
På väg hem i natten! :)
 
Nu ska vi se på film och sedan gå och lägga oss :)

Sommar och regn!

Igår regnade det hela dagen. På morgonen innan jag skulle till jobbet åskade det rejält, det såg så skönt ut när Jolinn och Karma gick och la sig i sovrummet igen med Mats. Imorgon får jag ta sovmorgon :) 
 
Här kommer lite bilder på tjejerna som vi tog igår med vår nya kamera!
 
 
 
Karma och Jolinn! :) 
 
Tycker faktiskt att det blir riktigt bra bilder med den! :) 
 
 
 

Oj oj..

Jag tror jag har tagit semester från bloggen ;) Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här. Jag har massor av bilder som jag ska lägga upp, både från utställningar, besök av mamma och pappa, hemresa till Husum/ Ö-vik och lite sånt :)
 
Nu är det bara två veckor kvar till vår nästa utställning, det är en Internationell i Piteå. Ska bli kul :) Fast våra tjejer har tappat all päls så det är nog en risk att det inte går så bra, men vi får se :) 
 
Ikväll efter jobbet har jag bakat smörgåstårta medan Mats gjorde mat, så nu står den i kylen och gonar till sig. Smörgåstårta ska ju helst stå några dagar innan man äter den så vi får väl se hur den blir :) 
 
Nu ska jag och Mats titta på film och bara lata oss innan det är dags för sängen :) 

Anmälda!

Så, då har jag anmält oss till ännu en utställning! Det här är Nationella utställningen i Piteå som jag har anmält oss till, kommer bli kul :) Om en och en halv vecka åker vi till Vännäs, det kommer bli första Officiella utställningen som Mats kommer att ställa Jolinn på, spännande :) 
 
Nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att mamma och pappa ska komma :) Mats har följt med Micke och Daniel för att fiska ikväll, blir spännande att höra hur det har gått :) Jag har jobbat min första vecka på Skanska på sommarjobbet. En hård vecka som förstavecka ;) Jobbar 2 dagar och sedan långhelg, ledig 4 dagar :) Det blir perfekt nu när mamma och pappa kommer upp, får vara med dom i 4 dagar :)

Jolinn 3 år!

Idag fyller Jolinn 3 år! :D Oj, vad tiden går snabbt! Tycker inte det var längesedan vi åkte till Vemdalen för att hämta vår lilla tös, och idag är det 3 år sedan hon föddes :) 
 
Vår älskade tjej! 
 
Jolinn fick en boll som piper när man trycker på den i födelsedagspresent ;) Också fick både Jolinn och Karma varsin tjurmuskel att tugga på :) 
 
Jag har även gjort min första dag på sommarjobbet idag. Började kl 7 ute i Sunderbyn och det var kul att se alla igen! Imorgon ska jag försöka komma in i alla system och förhoppningsvis få någonting gjort. Sedan imorgonkväll får vi besök! :D

Sommarlov!

Ännu en sten som har lyfts från mina axlar! Idag skrev jag sista tentan för min del (för den här terminen) och det är äntligen sommarlov! :) Mitt sommarlov räcker till imorgon då jag börjar jobba, men förhoppningsvis kommer jag ha 3 veckors semester i juli och det ser jag fram emot :D Kommer bli så härligt! Det ska även bli roligt att få träffa alla på jobbet igen, hoppas att det blir en bra sommar med bra jobb :) 
 
Idag, imorgonkväll och onsdagkväll kommer bestå av städning och lite fix här hemma. Mamma och pappa kommer nämnligen hit på onsdagkväll efter jobbet. Kommer bli en härlig helg tror jag! :) Vi tänkte åka till Storforsen en dag, Harads en dag och sedan får vi se vad det blir :) Hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket :) 
 
Sedan blir det en hel jobbarvecka och helgen den 15-16 juni är det dags för ännu en utställning. Denna gång bär det iväg till Vännäs där det är en Internationell utställning där vi kommer ställa på söndag. Både Jolinn och Karma har fällt och håller på att fälla så vi har inte så höga föhoppningar men det är ju bra träning och roligt att få träffa andra Eurasier-ägare och Eurasier :) Det är 7 st Eurasier som är anmälda, Jolinn och Karma är två av dom och Ulay den tredje. Kommer bli spännande att få träffa dom andra fyra :) 
 
Nu ska jag ta och slappa lite i solstolen med en bok innan jag tar tag i lite saker här hemma :) 

RSS 2.0