Kåbdalis!

Igårkväll kom vi hit till Kåbdalis! Jag och Jenny åkte ihop i vår bil och Mats kom direkt från Umeå :) Jolinn och Karma är på hunddagiset och har det bra!
 
Idag har jag och Jenny varit kvar i stugan medan alla andra var i backen och åkte slalom! Jag har suttit och pluggat inför tentan som jag har på måndag, har gått ganska bra att plugga idag faktiskt :) 
 
Nu ska jag och Kristina basta en stund innan det är dags för middag! Vi har det rätt så bra! ;) 

Lunch!

Är hemma på lunch en snabbis innan jag ska tillbaka till skolan! Det blev en rastningsrunda och nu sitter jag och äter lunch medan Jolinn och Karma sitter ute på bakgården :) 
 
 
 
 

Sol!

Idag kom solen fram en stund mitt på dagen! Det var så härligt att se solen, känns som att det var ett antal veckor sedan! Karma som är i höglöpet just nu är bara ute efter killar på promenaden, och just när jag tog fram mobilen för att ta kort gick en snygg hane förbi på vägen som Karma tyckte var intressant ;)  
 
 
Sol!
 
Nu sitter jag och tittar på Sveriges mästerkock och ska sedan börja packa inför vår resa som går till Kåbdalis i helgen! Vi åker imorgon, så fort jag är klar i skolan! På fredag blir det plugg för min del medan alla andra är ute i backen och åker slalom och sedan på lördag har vi hyrt skotrar och då ska vi vara ute hela dagen och köra :) Kommer bli en rolig helg! 
 
 

Mycket att göra!

Det är fullt upp i skolan och till veckan blir det ännu mer. Det är projektuppgifter, labbar, konstruktionsuppgifter, seminarier, fältövning, reflektionsinlämningar och tentor som ska göras den här läsperioden, vet inte hur jag ska hinna med allt... Men nu är det helg och vi tar det bara lugnt, en skön helg :) Jag och Mats har suttit och planerat lite idag, lite framtidsplaner! :) 
 
Nu väntar sängen, och imorgon tar vi sovmorgon :)

Slappardag!

Idag har vi verkligen haft en slapp dag, vi hade sovmorgon till kl 9 och sedan har vi bara legat i soffan hela dagen och sett på serier :) En riktigt skön dag efter en kämpig vecka. Nu väntar vi på att maten ska bli klar, den står i ugnen :)
 
Jag har ju självklart varit ute och gått med Jolinn och Karma idag, det är ju sånt som måste göras varje dag :) Och idag var det extra kul att vara ute och gå, det har nämligen snöat ca 10 cm inatt och idag :) Jolinn och Karma tyckte att det var superkul att busa i snön, dom har varit ute på baksidan och busat jättemycket, en bra dag helt enkelt :) 
 
Nu snart blir det middag och sedan ska vi nog se en film eller så blir det mer serier :) 

Helg!

Äntligen helg! Vilken vecka det har varit! Det har varit fullt upp i skolan och efter att jag kommit hem från skolan så har det blivit promenader med Jolinn och Karma och sedan mer plugga. På kvällarna har jag pluggat inför duggan som jag hade idag, och det gick mycket bättre än förväntat så jag är glad :) Nu ligger jag i soffan och ser på serier och väntar på att Mats ska komma med tåget till Luleå :) Vilket bra slut på veckan det blev, nu är det äntligen helg! :) 

Redan måndag!

Ja, en helg går fort! Det är redan måndagkväll och en ny vecka! Mats åkte ner till Umeå igen igårkväll och det blev så tomt och tyst i lägenheten. Jolinn ville följa med Mats när han åkte igår, hon sprang efter bilen när han körde iväg :( Nu får vi vänta ända tills på fredag då vi får träffa han igen! 
 
Idag har det varit skola och skolarbete hela dagen för mig. Jag har haft föreläsningar mellan kl 8.15-14.30 (har haft lunch så jag har gått hem och rastat Jolinn och Karma en sväng därimellan också) och efter att jag kom hem från sista föreläsningen gick jag, Jolinn och Karma på en promenad. Efter det var det bara att börja plugga igen, nu har vi just kommit in från en långpromenad så nu ska jag sätta mig med nästa skoluppgift. Jag tror jag ska fuska lite med att titta på Familjen annorlunda och äta kladdkaka medan jag gör nästa skoluppgift, det går lite lättare då ;) 

Lördag!

Mats är fortfarande på skolan och skriver på rapporten. Det blev en liten tråkig lördag att behöva vara ensam hemma igen, men han kommer nog hem snart! Jag har hunnit med att plugga på en teoridugga som jag har om en och en halv vecka. Också har jag, Jolinn och Karma varit ute på bakgården, jag har skottat medan Jolinn och Karma har busat :) Det blev lite bus och lydnad efter att jag var klar med skottningen också :) 
 
Igår hade vi en skön hemmakväll efter att Mats kommit! Vi åt tacos och såg på film :) Vi började att se Hunger Games, den andra filmen, men det blev så sent så vi fick pausa så ska vi fortsätta se den ikväll :) Tycker att filmen är jättebra hittills, den är bättre än boken!
 
Jag tänkte ta och dela med mig av lite fler bilder på Jolinn och Karma från dagen då vi var ute och gick på isen! :) Här kommer dom!
 
 
 
 
Nu tänkte jag ta och plugga en stund till innan Mats kommer hem. Sedan ska vi ta en promenad och sedan är det dags för middag! 
 
 

Mats hemma!

Igårkväll kom Mats hem efter ännu en vecka i Umeå! Jag, Jolinn och Karma var överlyckliga när han kom :) Jolinn och Karma har ju inte träffat han på två veckor, så Jolinn höll på att pussa ihjäl Mats när han klev ur bilen :)
 
Nu ska han tyvär till skolan för att skriva klart rapporten på ex-jobbet, undra vad jag, Jolinn och Karma ska hitta på medans?! :)

RSS 2.0