1 dag till tenta och 1 vecka till flytt!

Ja, här går dagarna fort! Känns som att jag inte har hunnit plugga så mycket inför tentan som jag har imorgon, så det kommer nog bli en lång kväll ikväll. Sedan har jag hela förmiddagen och en del av eftermiddagen på mig imorgon att plugga. 
 
Om en vecka flyttar vi! Shit vad tiden går fort, känns som att jag inte hinner med.. jag har ju jättemycket saker att göra innan vi flyttar. Hur ska jag hinna allt?! 
 
Både Jolinn och Karma ligger inne i sover, det regnar ute så inte ens dom vill gå ut idag. Men det får nog bli en lite längre promenad ikväll, hoppas bara att det slutar regnar :) Nä, nu ska jag ta och fortsätta plugga.

Pause!

Tog en liten pause i pluggandet för att ta en promenad med Jolinn och Karma :) Det blev en sväng bort till dagiset och sedan gick vi efter vattnet när vi gick hem. Jättehärligt väder ute, måste ju passa på att vara ute lite när det är soligt och fint :) 
 
Jolinn och Karma

Tentaplugg!

Igår lämnade vi in Sceencasten och jag lämnade in mitt konferensbidrag på engelska, så nu är det "bara" två tentor kvar. Jag sitter och tentapluggar för fullt, det är Berganläggningsteknik som jag sitter och pluggar på nu. Jag har tenta på lördag, får väl se hur det går. 
 
Skulle helst vilja ta en långpromenad med hundarna och sedan sitta ute och sola :) Men det får jag göra när skolan är klar!
 
 

PM till Nationella utställningen i Vännäs!

Idag kom PM:et till den Nationella utställningen i Vännäs! Det är 8 st eurasier anmälda till den, än så länge vet jag att det är fyra tikar och tre hanar anmälda. Vem den sista vovven är vet jag inte, vi får väl se på utställningsdagen! :) Kommer bli en rolig dag, längtar! :)
 
 

Unnar mig!

Igår blev det en lång dag på skolan, gick från skolan kl 23.10 och när jag kom hem gick jag, Jolinn och Karma till dagiset för att busa och släppa alla tankarna från skolan. Det var då inga problem att somna när jag la mig i sängen om jag säger så.. men nu är det de sista i skolan som ska göras innan jag får en veckas ledig. Ska bli så skönt att bara få vara en vecka känner jag :) 
 
På förmiddagen har jag varit på skolan med projektgruppen för att bli klar med inlämningen som ska in nu på fredag. Nu på eftermiddagen ska jag sitta hemma och plugga till tentan som jag har på lördag, tenta mella kl 15-19 på en lördag.. inte kul :S
 
Nu när jag gick hem från skolan passade jag på att gå in på Ica och köpa något gott till ikväll. Jag har inte tid att baka mitt allt tentapluggande så jag köpte en kladdkaka och grädde som jag ska äta ikväll, ska unna mig det :)

Bilder från Norge, Narvik!

Den 21 till 23 maj var jag till Norge med universitetet! Vi började vår resa i Narvik som var otroligt vackert! Sedan fortsatte vår resa till Mo i Rana. Här kommer några bilder från resan :)
 
Utsikt från hamnen i Narvik!
 
 
Det mysiga lilla hotellet som vi bodde på!
 
Utsikt från hotellrummet!
 
Ett fiskefartyg låg i fjorden!
 
 
Utsikt över Narvik!
 
Så otroligt vackert!
 
 
Vi åkte även färja, fina vyer!
 
 
Det var så otroligt vackert i Norge och Narvik! Hit kommer jag gärna tillbaka en solig vårdag för att åka ut med båt och titta på späckhuggare! Vilken dröm! :)
 

Fler bilder från Vemdalen!

Förra helgen då det var kennelträff i Vemdalen passade vi även på att mysa lite med valparna som Karin och Stefan har just nu på Risan Gårdens kennel! Dom var så mysiga, man blir så valpsjuk när man får mysa med sådana söta små valpar! :) 
 
 
 
 
 
 
Under helgen då vi var i Vemdalen så hyrde vi en stuga av en familj som bodde inne i byn. En jättemysig stuga som vi trivdes jättebra i. Hundarna kände sig som hemma då dom hade sin bur och bädd att sova på så det var inga problem :) Skulle gärna vilja haft en egen sån stuga, så mysig! :)
 
 
 
 
Sedan när jag också har jobb så ska jag och Mats nog köpa oss en mysig stuga som den här :) Tänk vad mysigt!
 
 

Kennelträff i Vemdalen den 17 maj!

Här kommer bilder från kennelträffen i Vemdalen den 17 maj! Jag har inte riktigt koll på alla hundarna som var med men jag har försökt att få namn på en del :) Det var en otroligt rolig dag, detta gör vi gärna om igen! :) 
 
Här står vi och väntar på att fler eurasier ska komma! :)
 
Risan Gården Itra, Risan Gårdens Karisma och Risan Gårdens Ikaros :) Även Ellinor och Helena är med :)
 
Det kom bara fler och fler eurasier! :) Till sist blev vi 31 st eurasier tror jag :)
 
 
Risan Gårdens Ikaros
 
Risan Gårdens Karisma (Karmas syster)
 
Ibland vill inte hundarna som vi vill, ingen av hundarna tittade in i kameran :P
 
 
Jag och Karma :)
 
Gruppbild från kennelträffen!
 
Risan Gårdens Obecka
 
Risan Gårdens Ludvig
 
Risan Gårdens Luna
 
 
 
 
Risan Gårdens Kira (Karmas syster)
 
 
Jolinn fick testa på viltspår och det gick jättebra :)
 
Karisma och Karma :) Systrarna!
 
Också avslutar vi med en till liten gruppbild! Från vänster Itra, Jolinn, Karma, Ikaros och Karisma :) Alla från Risan Gården!
 

Förlåt!

Förlåt så jättemycket, nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här. Tiden har inte riktigt räckt till, vi har hunnit varit på kennelträff i Vemdalen och jag har varit i Norge i 3 dagar, det är fullt upp kan man säga! 
 
Jag har en massa bilder från kennelträffen som jag tänkte dela med mig av också tog jag en hel del bilder i Narvik. Jag kom hem från Norge igår så jag har inte hunnit kolla igenom och redigerat dom bilderna men bilder från kennelträffen lägger jag ut imorgon. Nu är det sängen som gäller! God natt!

Härligt väder!

Jolinn och Karma ligger ute i det härliga vädret! :) Jag ska snart gå till skolan för projektarbete och sedan 3 timmars föreläsning. 
 
Ikväll ska jag packa och tvätta inför resan neröver i slutet på veckan. Jag passar på att ta med lite flyttsaker när jag ändå åker ner till Umeå. Så förhoppningsvis får jag med mig några flyttlådor. 
 
Karma :)
 
Jolinn :)
 

"Varför dömer domaren så"

"Varför dömer domaren så" heter föreläsningen som jag ska gå på måndagkväll. Det är domaren Moa Persson som ska föreläsa, kommer bli intressant! Jag har varit på en 2-dagars anatomikurs som Moa Persson har haft här i Luleå, och det var väldigt lärorikt. Man fick lära sig att se hur hunden ska röra sig och stå, vilka vinklar som är bra och dåliga. Vad som menas med vissa uttryck och varför det är så. Det ska bli spännande att höra vad hon har att säga på måndag. 
 
Vad säger ni om Karma och Jolinns anatomi? ;)
 
 
 
 

Beställt från Ikea!

Igår beställde vi lite möbler till lägenheten i Umeå! Ska bli kul att få lite nytt i lägenheten då vi ändå flyttar. Det blev ett nytt soffbord, ny tv-bänk och ett litet bord till dom nya fåtöljerna som vi har köpt. Kommer nog bli jättebra! :) Längtar till det kommer! 
 
Så nu ska jag ta och lägga ut lite möbler på blocket för att sälja. Tänkte sälja vårt soffbord, tv-bänk, 2 st byråer, 2 st nattduksbord och vitrinskåp, får se om vi får sålt det. Nu är det mindre än 4 veckor kvar tills vi flyttar, tiden går så otroligt snabbt!
 
 

Middagsgäster!

Idag har vi haft middagsgäster här hemma! Anton, Jenny och Filip har varit här och ätit middag med oss, väldigt trevligt :) Det blev trerättersmiddag med grillat till huvudrätt, mycket gott! :)
 
Imorgon kommer det hit några som ska kolla på vår lägenhet, känns lite konstigt. Sedan kl 14 ska jag och hundarna iväg på uppfödarträff och även lite utställningsträning, kommer bli kul :)
 
Nu sitter vi och tittar lite på Eurovision, sedan blir det nog Walking dead innan det är läggdags :) 

En vecka kvar till kennelträff!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker ner till Vemdalen! På lördagen den 17 maj är det kennelträff, kommer bli så otroligt roligt att få träffa alla härliga eurasier och ägare :) 
 
Jag planerar att åka ner till Umeå på torsdagkväll och sedan på fredag åker jag, Mats, Jolinn och Karma ner till Vemdalen :) Det är ju en bit att åka, från Luleå är det 75,5 mil enkel väg så på en helg kommer jag och hundarna åka 151 mil. Vi hämtar ju upp Mats i Umeå och släpper sedan av han i Umeå så han slipper ju milen mellan Luleå och Umeå :) 
 
För någon vecka sedan hade jag med mig kameran till dagiset då vi var där och busade, så här kommer några bilder på Jolinn och Karma :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Utställning i Rovaniemi!

Jag är i valet och kvalet när det gäller utställningen i Rovaniemi. I april hade jag bestämt att vi inte skulle åka och den första anmälningstiden gick ut och sedan tänkte jag inte något mer på det. Förän idag, då jag satte mig ner och skrev en lista med alla utställningar som jag funderar på att åka på, och då är det bara en utställning i Finland som vi kan åka på. Det känns lite riskabelt att bara åka på en utställning i Finland, om vi inte får Cert på den utställningen så måste vi vänta till nästa sommar. Så idag gick jag in på hemsidan för utställningen i Rovaniemi och ser att den andra anmälningstiden går ut den 19 maj, så nu är frågan; ska jag anmäla oss eller inte? Utställningen är på midsommardagen så det är ju inte den bästa dagen att åka på utställning så långt hemifrån men vi har inte så många fler chanser. Typiskt att jag ska vara så velig :P 
 
Här är listan på utställningar som jag har tänkt att vi ska åka på! :) 
 
Vi får väl se om vi lyckas åka på alla eller hur det blir!
 
Jolinn och Karma :)
 

Tillbaka i Luleå!

Ja, då var vi tillbaka i Luleå efter ännu en långhelg nere i Umeå/Ö-vik. Det är jätteskönt med sådana långhelger och man hinner med en hel del men ändå tycker man att helgen går fort.
 
Imorgon är det skola igen och jag tror att det kommer vara fullt upp hela veckan. Det börjar dra ihop sig med kurserna och det är bara 5 veckor kvar innan vi flyttar ner till Umeå, shit vad tiden går fort! Jag börjar få lite panik, hur ska vi hinna med allt?! 
 
I veckan har jag tagit lite kort som jag ska ta och lägga upp, men det får bli imorgon för nu ska jag ta och sova!

RSS 2.0