Ensam och fler bilder!

Imorse åkte Mats till Stockholm för kurs och kommer hem imorgon igen. Så nu är jag hemma själv med Jolinn och Karma i två dagar. Känns alltid så konstigt när Mats åker iväg, än att det bara är för en natt. 
 
Jag sitter och jobbar med ex-jobbet och ringer till utvalda personer och frågar om dom kan ställa upp på en intervju. Första intervjun har jag på torsdag, det känns bra att börja med intervjuerna men ändå nervöst om jag ställer dom rätta frågorna och om jag är tillräckligt förberedd. Resten av denna dag kommer bestå av att gå igenom intervjufrågorna, ändra det som behöver ändras, lägga till och ta bort. Ett svårt jobb tycker jag...
 
Jag har också hunnit med att redigera några fler bilder på Jolinn och Karma som vi tog förra veckan :) Här kommer dom! :) 
 
Jolinn :)
 
 
Jolinn :)
 
Jolinn :)
 
Karma :)
 
Karma :)
 
Jag vet, det blir mycket bilder på Jolinn och Karma nu men jag har inte så mycket mer att visa :P Vi har inte gjort något speciellt på sistone så jag kan inte visa några roliga bilder. Men Jolinn och Karma är väl fina att titta på?! ;) 
 
 

Bilder!

Här kommer bilderna som vi tog förra veckan, vissa blev faktiskt riktigt bra tycker jag :) Funderar på att skicka in någon av dessa till Eurasierbladet :)
 
Karma
 
Karma

Karma
 
Jolinn
 
Bilderna på Jolinn och Karma är tagna på olika dagar så därför är ljuset lite olika. Men jag tycker att dom blev riktigt bra faktiskt :) Fick släpa med mig Mats, hundarna och kameran ner till ängarna två gånger innan jag blev nöjd :) 
 
 
 

Snart helg!

Full fart mot helgen! Sitter och kämpar med ex-jobbet dom sista timmarna för den här veckan, snart är det helg! Det går lite upp och ner med ex-jobbet och idag är det ner. Jag sitter och väntar på svar från personer jag ska intervjua och medan jag väntar finns det inte så mycket att göra. Håller på att finjustera intervjufrågorna och rappoten men annars står det still.
 
Jag vet inte vad Jolinn och Karma åt igår som var dåligt men jag har fått varit ut med dom en gång inatt och en gång imorse. Karma har kräkts och båda är dåliga i magen, detta är verkligen ovanligt. Idag blir det vila för tjejerna.
 
Igår var jag, Mats, Jolinn och Karma ner till ängarna igen för att ta lite bilder. Jag har inte kollat igenom dom än men jag ska göra det, hoppas att någon blev bra så jag kan skicka in till Eurasierbladet :) Lägger ut bilder lite senare om det blev några bra :)

En solig dag!

Vilken härligt höstdag det har varit idag! Solig och fin! Jag, Jolinn och Karma gick ner till ängarna på lunchen för att ta några bra bilder som jag sedan ska skicka in till Eurasierbladet. Men ingen bild blev som jag hade tänkt så vi får allt gå ner en gång till och ta med Mats som hjälp. Jag skulle vilja ha en perfekt "stå-bild" på Karma :) Det blev det inte den här gången men några andra bilder blev det, här kommer dom :)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0