Långpromenad med Emma och Zeppe!

Idag mitt på dagen, efter att jag hade varit i skolan på en föreläsning, kom Emma och Zeppe till oss för att ta en långpromenad tillsammans :) Vi gick ner mot Mariehemsängarna och stannade till vid fårhagen. När vi hade tagit oss över stängslet släppte vi Zeppe och Karma lös så dom fick busa av sig, och oj vad dom busade :D Jolinn fick vara kopplad eftersom jag inte litar på henne till hundra procent. Karma hade ingen chans när Zeppe sprang runt i fårhagen, han var otroligt snabb :P
 
Här kommer några bilder från busandet!
 
Karma är glad över att få vara lös :)
 
Karma och Zeppe!
 
 
 
Vi fick även en gruppbild på dom :) Zeppe, Karma och Jolinn :)
 
Zeppe, Karma och Jolinn :)
 
Här får dom lite belöning av Emma :)
 
Efter att dom busat i fårhagen tog vi en promenad i skogen bakom Bräntbergsbacken. Sammanlagt var vi ute i nästan 2 timmar, väldigt skönt :) Synd bara att det alltid ska blåsa i den här staden, men som tur var det vindstilla inne bland träden :)
 

Riktig vårdag!

Vilket härligt väder! Sol och 12 grader! Jag, Jolinn och Karma tog en härlig långpromenad nu mitt på dagen. Måste passa på en sån här fin dag! :)
 
Vi gick längst Nydalasjön och stannade till vid en grillplats för att bara sitta och ha det skönt :) Vi var ute i nästan en och en halv timme, så skönt! Jag hade kunnat ligga i en solstol ute och läsa en bra bok, tänk vad härligt! :)
 
Istället passade vi på att ha lite passivitetsträning medan vi satt där på bänken. Jolinn brukar alltid lägga sig ner och nästan somna, som hon gjorde även denna gång medan Karma var lite mer otålig idag. Så då blev det lite extra träning så vi satt där en stund längre, och till sist var hon lika lugn som Jolinn :)
 
Här kommer några bilder från idag! 
 
Jolinn och Karma! :)
 
Härlig utsikt! 
 
 
Tog en bild på jag och Jolinn :P
 
Och Karma och mig :P
 
Jolinn har det skönt på bänken! :)

Ensamma!

Mats åkte till Ö-vik imorse för att hjälpa dom med ett anbud som ska in. Jag har varit på skolan på förmiddagen, först föreläsning och sedan lektion. Innan middagen tog jag, Jolinn  och Karma en långpromenad och nu ligger vi och tittar på Twilight :) Karma ligger i soffan med mig och Jolinn ligger på golvet nedanför oss :) Vi ligger här och väntar på att Mats ska komma hem!
 
 

Husum, isgala och långpromenad!

I fredags åkte vi ner till Dombäcksmark för att vara med mamma och pappa hela helgen. Vi träffade dom inte på påsk så vi passade på i helgen istället!
 
I lördags kom Gunilla, Fredrik, Elias, Ella, Sara och Janne till D-mark också och senare kom mormor och morfar på middag. Det var trevligt!
 
I söndags var det dags för isgalan så då följde jag, Sara och Janne med Elias på den :) Det var första gången jag var på den, det var lejonkungen i år och faktiskt riktigt bra :) Dom minsta barnen var så söta i sina kostymer och stapplade runt på isen :)
 
 
 
 
Efter isgalan åkte vi hem till D-mark och åt middag och sedan åkte vi vidare upp till Umeå. Mats hann byta till sommardäck på bilen medan jag tog en långpromenad med Jolinn och Karma. Efter det var det bara att hoppa i säng!
 
På långpromenaden gick vi längst Nydalasjön och vilken chock jag fick när all is på sjön var borta. I fredags var sjön täckt av is, igårkväll såg det ut så här!
 
 
 
 
Nu börjar man få riktiga vårkänslor! 

Härlig helg!

Vilken skön helg! Jag skrev ju dugga i fredags som kändes ganska bra, så jag får nog några bonuspoäng till tentan hoppas jag :) Så i helgen har vi haft det lugnt och skönt, jag har räknat lite matte för att komma ikapp men sedan har vi bara slappat :) Vi åt middag med Ewe och Erik i fredags hemma hos oss, på lördagen hade vi besök av Marcus, Anna och Nellie och idag har vi varit ute på promenad med Pernilla, Tommy och Sune :) En bra helg!
 
Imorgon är det måndag, en ny vecka och en till husvisning väntar oss :) Sedan blir den en promenad med Emma, Zeppe, Camilla och Presley på kvällen :)
 
 

Nationell utställning i Piteå

Ja, då har jag anmält oss till vår första officiella utställningen för i år! Det blir den nationella utställningen i Piteå som är först ut, den 16 maj. Jag vet inte om Karma hinner få tillbaka all sin päls tills dess, just nu är hon nakenhund. Men jag anmälde henne ändå så får vi se när det börjar närma sig. 
 
Jag planerar på att åka på en inofficiell utställning innan bara för att träna. Det finns 3 inofficiella här omkring Umeå nu i maj men dom ligger på så dåliga datum. Vet inte vilken det blir men snart är det ju sista anmälningsdagen för dom så bäst att jag bestämmer mig. Aja, vi får se!
 
Kul att utställningssäsongen äntligen drar igång!
 
 

Påsk!

Vilken härlig långledighet vi fick under påsken! Jag var ledig från skolan torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag så Mats tog ledigt på torsdagen också åkte vi till Solberg på onsdagskvällen. Vi har verkligen inte gjort något ansträngande alls dom här dagarna och jag räknade inte matte på hela helgen utan satte mig i måndags och räknade. Så skönt! 
 
I onsdags innan vi åkte till Solberg hann vi med en husvisning på Ersboda, ett fint radhus. Det var många på visningen och minst två familjer som vi hörde var intresserade och skulle vara med på budgivning. Jag tror att det där radhuset kan bli ganska dyrt så vi tackade nej när mäklaren ringde till Mats igår. 
 
I Solberg hann vi med att träffa en stor del av Mats släkt, var på pimeltävling och umgicks :) Väldigt trevligt! Jag och hundarna gick någon lite längre promenad men inte blev det många, så till och med Jolinn och Karma har slappat i helgen :)
 
 
 
 

RSS 2.0