Bilder från förra helgen!

Här kommer några bilder som jag tog förra helgen då jag, Jolinn och Karma var ute och gick på Nydalasjön i det fina vädret :) 
 
 
Jolinn :)
 
Karma :)
 
Dom busade en hel del :)
 
 
Jolinn och Karma :)
 
 

Första deltentan i Linjär algebra!

Idag har jag skrivit första deltentan i mattekursen som jag läser. Hoppas att jag klarade den! 
 
Ikväll blir det lite småpyssel här hemma eftersom vi får besök imorgon av Lars och Susan som ska sova hos oss till på lördag :) Blir trevligt!
 
I söndags var jag, Jolinn och Karma ute och gick i det fina vädret. Vi tog oss en promenad på Nydalasjön där Jolinn och Karma fick springa i långlina och busa. Det blev en hel del bilder som jag ska ta och lägga ut, dom kommer snart :)
 
Här kommer ett litet smakprov, den här bilden tog jag med mobilen men resten av bilderna togs med systemkameran så dom blev lite bättre ;)
 
 
 
 

Fredag!

Äntligen fredag! Första veckan på Umeå universitet är slut, och helgen kommer ägnas åt matte. Har första tentan i den här kursen på torsdag så i helgen är det plugg som gäller (igen). 
 
Har tagit en lunchpromenad med Jolinn och Karma och snart ska jag ta tag i städningen här hemma. Så det blir lite helgfint här hemma :) 
 
Jolinn och Karma från vår lunchpromenad idag :)
 
Igår hade vi träningskväll med några andra eurasier som bor här i Umeå :) Vi var totalt 6 st eurasier och 8 personer! Väldigt trevligt och kul att både träna, prata och låta hundarna busa lite :) En lyckad träningskväll, det måste vi göra om! 

Första dagen..

Första dagen på Umeå universitet, sitter och väntar på att min första föreläsning ska börja! Undra hur detta kommer att gå?! 
 
 

Långpromenad!

Idag fick vi sällskap på vår långpromenad som vi gick mitt på dagen! Risan Gårdens Presley med hans husse och matte tog en promenad med oss :) Jättetrevligt att ta en promenad med dom :) 
 
Karma tyckte det var jättekul att busa med Presley :) Vi skulle ha fått hitta något bra ställe där man kan släppa dom så dom får busa :)
 
Presley, Jolinn och Karma :)
 
 
Presley :)
 
På torsdag ska vi ha träningskväll med eurasierna här i Umeå, blir kul! :)

Lugn dag!

Idag har vi verkligen haft en lugn dag! Jag, Jolinn och Karma har varit ute på våra dagliga promenader men förutom dom har vi mest legat och slappat hela dagen, så skönt :) Mats har hunnit spelat några timmar på sitt nya xbox och jag har sett lite serier på datorn :) 
 
Känns så skönt att ta en lugn helg innan allvaret börjar på måndag. Vi skämmer bort oss lite med långa sovmornar, godis och god mat :) Så skönt! 
 
Jolinn och Karma verkar också njuta av en lugn helg ;)
 
 
 

Rapporten klar!

Nu har jag lämnat in den slutgiltiga examensrapporten till examinatorn! Äntligen! Så nu är det bara att vänta på att jag blir godkänd på mitt examensarbete. 
 
Så i helgen ska vi bara ta det lugnt och njuta av en riktigt ledig helg utan plugg. Just avslutat examensarbetet och på måndag börjar en ny kurs jag ska gå. 
 
 
Det är verkligen inte roligt att vara ute och gå med hundarna nu, plusgrader och halt.. igen! Är lite less på det här vädret nu. Den här bilden tog jag för någon dag sedan då vi gick vid Nydalasjön, då var det minusgrader ;)

Fin vinterdag!

-14 grader och sol! Det är riktigt fint ute idag! :) Jag, Jolinn och Karma passade på att ta en långpromenad mitt på dagen medan solen lös. Det var så fint! Här kommer några bilder från dagens promenad! 
 
 
Nydalasjön! 
 
 
 
 
Åh så härliga dagar vi har framför oss nu i vinter! Hoppas på många soliga dagar!
 
I tisdags skrev jag en tenta som jag hade suttit och pluggat på i över en vecka. Kändes lite sisådär men det är det bara att vänta och se hur det gick. Idag och imorgon satsar jag på att bli klar med rapporten så att jag kan skicka in den och få godkänt på examensarbetet. Och i helgen ska vi förhoppningsvis bara ta det lugnt! :)
 

Plugg!

Här pluggas det för fullt! Jag sitter under en filt i soffan och går igenom material som sammanfattar hela kursen. Vissa saker har man helt glömt bort och andra saker har man ett humm om :P 
 
 
Jag, Jolinn och Karma ska också försöka oss på att ta oss en längre promenad idag, fast det inte är så mysigt väder. Här i Umeå snöar och blåser det, inte så kul att vara ute. Men jag känner att vi har varit alldeles för stillasittandes under julledigheten så nu är dett dags att börja röra på oss igen, så vi får trotsa vädret idag :) 

Nya nummerlappshållare!

Jag har köpt nya nummerlappshållare, och dom är så fina :) Min faster Monica var på Stockholm hundmässa som äger rum i mitten på december och köpte dessa till mig, jag är så nöjd! :D En till mig och en till Mats blev det! :) Nu hoppas jag att vi åker på några fler utställningar så jag får använda dom! 
 
 
 
Jag vet att jag har gammalt nagellack på mig men jag ska ta bort det imorgon ;) Inte så snyggt men ni får leva med det på dom här två bilderna :P
 
Imorgon blir det att ta tag i pluggandet på riktigt, det har gått lite segt idag. Men först en god natts sömn :) 

En lugn dag i Umeå!

Igårkväll kom vi upp till Umeå så idag har vi haft en lugn dag hemma :) Jag har börjat plugga på tentan som jag har nästa vecka medan Mats, Jolinn och Karma har haft en ännu lugnare dag än vad jag har haft. Karma har legat i soffan och varit stöd medan jag har pluggat ;)
 
 

RSS 2.0