Njuter på balkongen!

Hittills har ju sommaren inte direkt varit någon sommar, men dom senaste dagarna har det ju faktiskt blivit lite varmare :) Just nu är det drygt 20 grader i skuggan tror jag.
 
En sån här dag då det är blå himmel och solen skiner sitter jag ute på balkongen med Jolinn och Karma och läser en bok :) Härlig dag! Det har verkligen varit en lugnt dag för oss, vi har inte gjort någonting, så skönt! Jag njuter! :)
 
 
 
 

Min födelsedag!

Igår fyllde jag år och jag har verkligen haft en jättebra födelsedag igår och firande idag! :D
 
Igår började dagen med paket från Mats och sedan var det dags för jobb. Jag hade bakat på torsdagkvällen för att ta med mig fika och bjuda på jobbet. Vi hade kurs på eftermiddagen i hjärt- och lungräddning och på eftermiddagsfikat åt vi rulltårtan som jag bakat, en väldigt bra dag på jobbet :) Efter jobbet gjorde vi en god middag som jag, Mats och Mathilda åt (Mathilda har sovit hos oss sedan i onsdsgs). Och senare på kvällen kom Åsa och Rune med husbilen. Jag och Mats följde med dom ner till Nydala campingen och vi satt i husbilen och pratade ändå till kl 01.30 :) Då var det dags att gå hem och sova!
 
 
Mats och Rune i husbilen :)
 
Mathilda och Åsa :)
 
Mathilda, Åsa och jag :)
 
Idag har vi också haft besök :) Mamma, pappa, Gunilla, Elias, Åsa, Rune och Mathilda kom till oss på förmiddagen så vi har fikat och umgåtts, väldigt trevligt :) Jag har fått massor av bra presenter, allt jag önskat mig :) 
 
Jag och Elias gick bort till lekparken en stund också :)
 
Elias åker rutschkana :)
 
Nu på eftermiddagen åkte jag och mamma till plantagen och köpte lite nya blommor (väldigt många har dött hemma hos oss). Också fick jag blommor av Åsa, Rune och Mathilda i present då nu ska det bli lite nytt och fräscht i fönstren :)
 
Nu har alla åkt hem och jag och Mats ligger i soffan och tar det lugnt :) Den här helgen kunde inte börja bättre, vilken bra start :)

Eurasiervalp!

Oj, nu var det länge sedan jag skrev något här. Det har hänt en hel del saker här hemma faktiskt :) Jag har fått jobb i Örnsköldsvik så jag började jobba där förra veckan, det känns jättebra än så länge :) Vi har hunnit varit på utställning och bestämt oss att vi ska flytta till en annan lägenhet här i Umeå, det blir spännande! :) Det var en väldigt kort sammanfattning av dom senaste veckorna!
 
Igår var jag, Karma och Jolinn och träffade en liten eurasiervalp från Risan Gårdens senaste kull :) Så söt! 
 
 
Man blir ju så valpsjuk när man får känna dom där valptänderna och den mjuka valppälsen :) Hon var helt underbar! Men Karma och Jolinn var inte lika roade, dom tycker att valpar är lite jobbiga men förhoppningsvis blir det roligare och roligare för varje gång vi träffar henne :)
 
Just nu sitter jag på tåget hem till Umeå från Ö-vik. Efter middagen ska jag ta och baka inför min födelsedag, ska försöka hinna med två sorter idag iaf :)

RSS 2.0