Veterinären

Ringde till veterinären imorse och fick en tid i eftermiddag så dom får kolla på Karmas tass. Så fram tills dess får hon inte äta någon mat ifall dom ska ge henne lugnande. 
 
Jag ska ta och räkna lite matte medan vi väntar på att åka till veterinären, ska även hämta hundmat från Fodax idag :)
 
 

Våteksem?

Nu när jag var ur på kvällspromenaden med Jolinn och Karma började Karma halta. Jag såg snabbt att det var vänstra tassen som hon var besvärad av och kände igenom hela benet utan att hon reagerade. Vända då på tassen och tittade på trampdynorna och där var hon alldeles röd. Vi vände och gick hem igen så när vi kom hem kunde jag titta ordentligt  i ljuset. 
 
Jag har aldrig sett våteksem förr men jag tror att det är det som hon har fått mellan trampdynorna. Vi duschade hennes tass med klorhexidin och satte på henne strumpor för att hon inte ska vara där och slicka. Stackars lilla gumman. Måste kanske åka till veterinären imorgon så dom får raka henne mellan trampdynorna. 
 
Jag blir alltid så orolig när det är något med Jolinn eller Karma, hur ska jag kunna sova inatt?! 
 
 
 

Bölesholmarna

Igår åkte vi till Bölesholmarna tillsammans med Camilla och Presley :) Vi stannade till vid en grillplats där vi fikade och Karma och Presley busade litegrann. Det blev även lite passivitetsträning när vi satt och fikade då fick Jolinn, Karma och Presley sitta/ligga lugnt bredvid och vänta :) Vi var ute i 2,5 timme och det var så härligt!
 
Vi tog några bilder från promenaden som kommer här! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friskluft!

Igår skrev jag sista tentan för den här perioden, det blev totalt tre tentor på en vecka. Nu är det bara att vänta på resultaten! Nervöst!
 
Efter skolan idag tog vi en härlig långpromenad vid Nydalasjön :) Solen lyste och vi var ute i över en timme! Halvvägs stannade vi till vid en grillplats och tog en välbehövlig vila :) 
 
 
 
 
 
 

Härlig dag!

Vilken härlig dag det blev idag! Det snöade igår och det ligger fortfarande kvar på marken. Det har varit kallt men soligt idag, uppfriskande! Jag, Jolinn och Karma tog en härlig promenad nu på eftermiddagen :) Så skönt att komma ut en stund när man sitter vid köksbordet alla dom andra timmarna man är vaken känns det som. Här kommer några bilder från promenaden! 
 
Karma och Jolinn :)
 
 
Vi gick och satte oss vid en av grillplatserna som finns vid Nydalasjön, skönt att bara sitta och titta en stund :)
 
Nu är vi henma igen och jag sitter och pluggar inför tentan som jag har på måndag, jag kämpar in i det sista! 
 
Vid kl 14 idag åkte vi till flygplatsen för att möta upp mamma, pappa, Sara och Janne. Dom ska nämligen åka utomlands idag, härligt! :) Så vi tog deras bil och körde hem den till oss medan dom är borta en vecka. Ska bli kul att få se bilder som dom kommer skicka, man är lite avis! ;) 

Skrivit tenta i Skellefteå!

Ja då var en till tenta skriven! Jag körde till Skellefteå igår och skrev tenta i Linjär algebra och integralkalkyl, så nu är det bara att vänta på resultatet. 
 
Efter E4an upp till Skellefteå såg jag en hel del renar, det har jag nog aldrig varit med om förut. Renar efter E4an?! På ett ställe låg en hel flock med renar på en snötäckt lägda och solen lyste så fint på dom. Hade jag haft möjlighet hade jag vilja stanna och ta en bild men det fanns ingen parkeringsplats där förstås. Det hade nog blivit en fin bild! :) Men jag fick en bild på några andra renar genom bilrutan istället :P 
 
 
Just nu sitter jag och pluggar till nästa tenta som jag har på måndag här i Umeå, i den kursen som jag läser just nu. Jag håller på att plugga in bevisen, jag vill verkligen klara den tentan! 
 
Så helgen kommer bestå av plugg, plugg och lite mer plugg. Så ni vet vad jag pysslar med dom närmsta dagarna! 
 

Eurasierbus!

Idag mitt på dagen tog jag en paus i pluggande så jag, Jolinn och Karma begav oss ner till Bräntbergsbacken. Där mötte vi upp Risan Gårdens Neptunus (Sune) med matte och husse :) Vi skulle egentligen ha blivit en till eurasier också men dom dök aldrig upp. 
 
Vi gick in i fårhagen och släppte Karma och Sune så dom fick busa och leka :) Oj vad dom kutade och busade, det såg verkligen ut som att dom hade roligt! :)
 
Här kommer några bilder! :)
 
 Sune och Jolinn :)
 
Karma :)
 
Karma och Sune :)
 
Det blev mycket bus, här kommer Karma och Sune i full fart :D
 
Efter lite bus tog vi en promenad runt Mariehemsängarna :) Det var riktigt härligt att gå där då solen lyste och det var plusgrader ute :) Efter drygt en timme med bus och promenad så gick vi hemåt. Det blev en trevlig träff än att det bara blev vi :)
 

En helg full av plugg!

Ja, det blir en hel helg med bara matte för mig! Mats åkte ner till Ö-vik imorse medan jag är hemma i Umeå och räknar matte. Som tur är så har jag Jolinn och Karma som sällskap och det är ju inte så dåligt :) 
 
Så här ser det ut på köksbordet där jag sitter och pluggar!
 
 
Jag tog en paus nu på eftermiddagen och tog en långpromenad med Jolinn och Karma vid Nydalasjön. Det vanliga ;) Det var väldigt mycket folk som var och gick där och satt vid grillplatserna, såg härligt ut :) Vi var ute i drygt en timme och jag glömde helt bort att ta kort när vi gick där längst sjön, så typiskt. 
 
Nu när vi kom hem så blev det en snabbdusch för både Jolinn och Karma, båda hade sand och var blöt upp till magen, så det var bara att duscha av dom. Nu ligger dom och tuggar på varsitt ben och har det bra :)
 
 
Eftersom Mats ska sova i Ö-vik inatt så blir vi ensamma hemma. Så antingen blir det väl tredje Twilight-filmen jag ser på eller Melodifestivalen, vi får väl se ;) 
 
Nu ska jag fortsätta räkna matte! 

Ultrå

I söndags hann vi med att åka ut till Ultra någon timme och träffade Gunilla, Elias, Ella, mamma och pappa :) Jag tog några bilder som kommer här :)
 
Mats och pappa vid fikabordet :)
 
Elias och Gunilla :)
 
Mamma och Mats :)
 
Vi firade Mats i efterskott och mamma i förskott så det blev riktigt gofika! :)
 
Dom senaste dagarna har varit så härliga då solen har varit framme och det varit plusgrader :) Man börja känna att våren närmar sig! Ända sedan i fredags har det varit sol och jag njuter verkligen när man är ute och går med Jolinn  och Karma :) Hoppas att det är sol i helgen också! 

Klarade tentan!

Idag fick vi reda på tentan i Linjär algebra och jag klarade den! :D Jag fick till och med en 4:a i den kursen! Så glad! :D 
 
Jag, Jolinn och Karma tog en välbehövlig långpromenad vid Nydalasjön och träffade Hillevi och hennes klasskompisar som satt och pluggade vid en av grillplatserna :) Så vi var ute i två timmar i det härliga vädret, så skönt :)

Visning!

Efter en lugn men ändå fullspäckad helg i Solberg/Husum så är vi hemma i Umeå igen. Matten tar upp stor del av min tid så det var på gränsen att vi skulle kunna åka ner i helgen. Men jag satt och pluggade på lördageftermiddagen efter att vi hade varit ute på sjön, så jag är inte allt för mycket efter i räknandet. 
 
I måndags åkte jag, Mats och Rune på visning här i Umeå. Det är ett radhus som är till salu och som vi var och tittade på. Vår första visning här i Umeå, det var kul och intressant att få åka på :)
 
 
 I eftermiddag får vi reda på resultatet från förra tentan.. usch vad nervös jag är.

En härlig dag i Solberg!

På förmiddagen så snöade det här i Solberg men mitt på dagen så avtog det och vi åkte ut på sjön för att grilla och ha det trevligt :) På eftermiddagen kom även solen fram och det blev riktigt härligt!
 
Här kommer några bilder från dagen :)
 
 
 
 
 
 

Mats födelsedag!

Idag fyllder Mats år!! Stort grattis till dig älskling! :)
 
Vi klev upp kl 05.20 imorse för att jag skulle hinna gratta han innan taxin kom och hämtade han kl 05.40. Så det blev lite paketöppning i sängen och sedan satte Mats sig i taxin för att åka till flygplatsen och flyga till Stockholm. Han kommer hem imorgonkväll så då får vi fira han lite mer :)
 
 

Långpromenad vid Nydalasjön!

Idag på eftermiddagen blev det en långpromenad med Jolinn och Karma vid Nydalasjön. Jag skrev en dugga i flervariabelanalys mellan kl 9-13 och sedan tog vi oss en välförtjänt långpromenad :)
 
Det var molnigt men 4 grader plus och så härligt. En riktig vårdag kändes det som :) Vi stannade till vid en av grillplatserna för att titta på utsikten och njuta en stund :) Om jag hade haft med mig en bok så hade vi kunnat sitta där någon timme :)
 
Här kommer några bilder från dagens promenad :)
 
 Karma :)
 
 Karma :)
 
 Jolinn :)
 
 
 
På vissa ställen är det inte mycket snö kvar, och det är bara början på mars!
 
När vi stannade vid grillplatsen så satte vi oss på bänken allihopa, så mysigt :)
 
Jolinn sitter bredvid mig på bänken och tittar ut över sjön :)
 
Karma satt också på bänken :) 
 
Utsikten från grillplatsen :)

RSS 2.0