Snöigt och regnigt!

Igårmorse skjutsade jag Mats till flyget för att flyga ner till Uppsala och vara med på Arvids svensexa. Så jag, Jolinn och Karma har haft en helg för oss själva i lägenheten :) 
 
Igår tog jag och Jolinn en långpromenad med Emma och Zeppe i snövädret och idag blev det en långpromenad med Camilla och Presley i snöblandat regn. Härliga promenader med trevligt sällskap :) Mycket roligare att få sällskap än att gå själv. Tyvärr så fick inte Karma följa med på någon av långpromenaderna, hon klarar inte det. Så det har blivit korta men fler promenader med henne i helgen istället. Till veckan får vi reda på provsvaren, håller tummarna att provsvaren visa något.
 
Nu ska vi åka till flygplatsen och hämta Mats :)

Ojojoj vad längesen!

Ja, nu var det otroligt länge sedan jag skrev något här. Egentligen har jag ingen ursäkt förutom att Karma inte mår bra och då har jag ingen inspiration att skriva om vår vardag som bara består av korta promenader. Inget bus och inga långpromenader. 
 
Men i söndags hade vi en liten Risan Gården-träff här i Umeå och då tog jag några bilder som jag vill dela med mig av :) Egentligen var det en träff för alla eurasier som ville komma i Umeå men det slutade med att det blev 4 st eurasier från Risan Gården. 
 
Här kommer bilderna! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0