Ny soffa och lite annat!

Vi for ju och hämtade vår nya soffa i måndags! Janne och Sara var snälla och hjälpte till så det gick väldigt smidigt! Den är så skön och stor, man blir lite bortskämd på kvällarna då både jag och Mats ligger i varsin ände och tittar på tv :D
Medan Mats och Janne for tillbaka med släpet så började jag och Sara och sätta ihop soffan!
Det var en hel del kuddar och dynor!
Sara her på tassar ;P
Soffan klar! Bara kuddarna och dynorna kvar.
Så, då var den klar! Vi är väldigt nöjd med den än så länge :)
.
Jag ska ta en bättre bild på soffan senare då vi har bytta gardiner och köpt lite nya kuddar, det måste ju bli vårfint i lägenheten nu! :)
.
Idag har jag varit på skolan en sväng och lyssnat på en föreläsning, det var en arkitekt från MAF som var och föreläste idag. Efter det så gick vi ut på baksidan och fortsatte med buren! Jolinn fick sitta i långlina medan jag och Mats höll på att snickra. Vi gjorde klart dörren och Mats har nu fixat värmen så nu är buren klar! :D Vi håller på att testköra värmen nu så vi vet att det fungerar som det ska och sen ska kaninerna få komma ut :) Ska blir roligt för dom!
Jolinn sitter och njuter av dagen!
Såhär blev buren! Den blev lite större än vad vi hade tänkt men det är ju bra så Henni och Lisa får en rejäl bur. Den blev riktigt snygg om jag får säga det själv ;)
En glasdörr fick dom också så dom kan sitta och titta ut! :)
Röjde upp lite på vår uteplats också så dom andra två stolarna rymdes. Vi hade ju turen att Mikeal och Marlene tog upp dom två stolarna som vi hade kvar i Husum, nu när dom kom upp för några veckor sedan. Så ni har vi plats för fyra ute på vår uteplats :)

Postat av: Sara

Blev ju jättebra med soffan! Känns som ni komma tillbringa hela våren på eran baksida eftersom ni fått det så härligt där :)

2011-04-01 @ 10:38:38
Postat av: Gunilla

Soffan ser ut att vara riktigt härlig! :) Och lite sol på uteplatsen så blir den ju perfekt! Kram

2011-04-01 @ 12:13:29
Postat av: Anna

Ja soffan är underbar! Råkade somna i den igår när vi satt och tittade på tv :P Vi längtar tills det blir plussgrader och sol nu så vi kan sitta ute på uteplatsen! :)

2011-04-01 @ 17:02:36
Postat av: Marlene

Soffan blev ju kanon!

2011-04-02 @ 15:34:36
URL: http://ml.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja den blev riktigt bra! :)

2011-04-02 @ 18:48:23



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback