Hockey!

Snart är det dags för hockey med jobbet, mat i logen och sedan se Luleå spela två matcher :) Kan nog bli en lång och spännande kväll!

Eurasierbus!

Igår var vi till det övergivna dagiset och lekte med en liten Eurasiervalp :) Eller rättare sagt, det var Jolinn och Karma som lekte ;) Här kommer lite bilder från lekträffen!
 
Knox och Jolinn :)
 
Både Knox och Jolinn får godis av Mats :)
 
Jolinn :)
 
 
Söker efter godis på marken!
 
Mina tre älsklingar :)
 
Karma och Knox :)
 
 
 
Jolinn och Karma :)
 
Emma med söta Knox :)

En vecka för sent!

Typ en vecka försent men nu kommer bilderna från förra helgen :P Och jag kan avslöja att alla bilder är på Elias :D Här kommer dom!
 
Lite mat i magen :)
 
Busar med moster Sara :)
 
Måste dra upp fötterna när busiga Karma kommer och luktar på fötterna :)
 
Jolinn är mysig att klappa :)
 
 
Elias bäddar i Saras knä :)
 
 
Sådär ja!
 
Och när det var dags att gå och lägga sig var Elias först med att testa luftmadrassen :)
 
 
En utvilad Elias dagen efter!
 
Elias och Sara :)
 
Gullunge! :)

Bilder kommer!

Förlåt, jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder igår från helgen men jag var så otroligt trött igår. Kände mitt på dagen att jag började bli förkyld så när jag kom hem efter jobbet och några ärenden runt kl 18 så åt vi middag och sedan la jag mig i soffan och tittade på tv. Jag råkade somna i soffan runt kl 20 och kl 21 väckte Mats mig och sa att jag skulle gå och lägga, så jag somnade om några minuter senare i sängen och sov till kl 6 imorse. Så inatt har jag sovit 10 timmar och det behövdes. Nu är jag lite snuvig och har ont i halsen så det blir sängen för mig strax, måste vila upp mig så jag inte blir sjuk. Så tyvär så kommer bilderna någon annan dag, imorgon kanske :) Ska försöka lägga upp dom imorgon! Jag kan bjuda på en bild ikväll och den är på Elias från i helgen :)
  

God natt!

Nu är det dags att sova för mig, det blir en väldigt tidig morgon imorgon. Mina nya arbetsrutiner kommer vara att kliva upp kl 5.10 och komma hem runt kl 16.30-17. Imorgon är det första dagen jag ska kliva upp så tidigt så vi får se hur det går, kommer nog vara ganska slut på fredag, men det ska nog gå :P 
 
Kommer lägga upp lite bilder imorgon från helgen! God natt :)

Dålig..

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här på sistone, men det är kolsvart ute när man kommer hem från jobbet och i helgen har det regnat konstant så det har inte funnit något bra tillfälle att ta bilder på Karma och Jolinn. En fin solig dag då man är ute och kan ta bilder är roligare att skriva om och lägga upp bilder på än att det är bara en tråkig, regnig och mörk dag/kväll. Så förhoppningsvis blir det lite bättre väder framöver så jag får lite inspiration till att skriva och lägga upp bilder :) 
 
Till helgen får vi besök av Sara, Janne, Gunilla och Elias :) Det ska bli roligt! Får se hur Jolinn och Karma reagerar på Elias och hur Elias reagerar på Jolinn och Karma. Men det ska nog gå bra :) 
 
Nu ska vi äta lite muffins och rulltårta innan det är dags att hämta tvätt och sedan gå och lägga oss :)

Muffins och rulltårta!

Det ligger en trött hund bredvid mig i soffan, det är så mysigt med en varm Karma som myser in sig i en :) Jag sitter och tittar på gårdagens Solsidan och äter muffins, har bakat muffins och rulltårta ikväll och städat lägenheten så nu känner jag mig välförtjänt för lite vila :) Mats är hos Nicklas och pluggar lite så jag tänkte överraska med lite muffins och rulltårta när han kommer hem, hoppas han tycker det är gott. 
 
 
 
Jolinn ligger under tv-rummsbordet och sover :) Nu kom Mats hem så nu blir det mer muffins ;)

Patienthotellet!

Idag har jag varit ut till Sunderbyn och kollat till hur det går med Patienthotellet. Det händer mycket mellan gångerna man är där, nu har dom börjat schakta ur där hotellet kommer stå. Spännande att se! :)
 
 
 
Idag har dom även satt på värmen i barackerna så till veckan flyttar vi nog ut till Sunderbyn. Vi var in och kollade i barackerna idag och kontorsdelen var fin, det är dom nya med glaspartier mellan kontoren. Fikarummet och konferensrummet var äldre och i sämre skick men det funkar ändå. Nu kommer vi få mer plats också kommer vi ju alla sitta tillsammans, det blir nog bra :) 
 
Kontorsbarackerna :)
 
Den nya etableringen till vänster och den tillfälliga till höger.
 
 
Dom nya barackerna för YA :)
 
Imorgon blir nog en ganska lugn dag. Jag har beställt klart alla grejer som vi behöver till veckan, gjort klart tidplanen och förberett jobbet som ska göras på måndag. Undra vad man ska hitta på imorgon då :)

Film?

Två hundar ligger utslagna nedanför soffan, Mats sitter och spelar Halo och jag funderar på att sätta igång en film :) Eller ska jag baka?! Jag är både lat och sugen på något gott, men det känns lite jobbigt att baka ikväll.. det får kanske bli till helgen istället :) 
 
Jag får se om jag åker på utställning på lördag, jag har inte anmält oss men jag tänkte att det kan ju vara bra socialträning för Karma och Jolinn. Jag längtar till våren och sommaren då utställningarna utomhus drar igång igen, ska bli roligt att se hur det går för Karma till våren :) Då ska jag testa att ställa ut Jolinn också och hoppas att hon inte fäller så tidigt. Men det är många månader dit. 
 
Nu blir det lite mys i soffan och kanske en film :)

Twilight

Nu är biljetterna köpta! Längtar så in i norden! :) Twilight på bio och besök av Sara och Janne, kan det bli bättre?! Nej, det kan det inte :) 
 
Den 17:e smäller det :P
 
Nu ska vi bara ladda upp inför biobesöket med att se alla tidigare filmer i Twilight serien :) Vi börjar ikväll med första filmen, jag är redo med pyjamas på och datorn i knät under täcket i sängen, mys på hög nivå :) 
 

Halo 4

Idag efter jobbet skyndade jag mig iväg till Storheden för att köpa en överraskning till Mats. Jag hade ju hört talas om att Halo 4 släpptes idag, så jag var snäll och köpte den till Mats :) Nu är det någon som sitter nöjd i soffan och spelar, undra vem det kan vara?! ;) 
 
En nöjd Mats :)
 
Det som går på tv just nu ;)
 
 
 
 

Eurasierbus!

I söndags var vi och träffade Emma och hennes lilla Eurasiervalp Knox på det övergivna dagiset. Det var första gången vi fick träffa Knox och hans första gång att träffa Eurasier här uppe i Luleå, tror jag :P Vår första träff gick otroligt bra, Knox var nyfiken och väldigt framåt och Jolinn och Karma var nyfiken på vad det var för en liten nallebjörn som rörde på sig :) Här kommer lite bilder från vår träff!
 
Emma och Knox :)
 
Knox och Jolinn träffas för första gången!
 
Jolinn och Knox!
 
Karma står och spejar på Knox, hon var väldigt nyfiken :)
 
Karma och Knox träffas för första gången :)
 
En busig Knox som försöker få igång Karma!
 
Mats och Karma :)
 
Lilla Knox :)
 
Efter drygt en timme var Knox trött och jag tror att alla var ganska nöjda, det här måste vi göra fler gånger :) 
 
Det är väldigt roligt att vi har fått en Eurasier-kompis här uppe i Luleå, nu ska han bara få växa på sig lite så det blir jämnare när dom busar ;) Jag kan ju säga att Jolinn och Karma var alldeles för snabba för att han ens skulle hinna reagera, men dom växer ju så snabbt så det är inga problem :) 

Besök!

I fredags medan jag satt och skrev tenta kom Åsa, Rune och Mathilda till Luleå, eftersom Mats var ledig hela dagen så var han hemma när dom kom. Efter att jag hade skrivt klart tentan åt vi lunch på en restaurang på universitetet och sedan gick vi på Tekniken Hus. Vi testade på olika grejer där inne tills vi var nöjda, då for vi en sväng på Storheden för att handla lite mat bla. 
  
Mathilda sköt iväg en "vatten-raket" på Teknikens Hus :)
 
 
Mats är astronaut :)
 
Vi programmerade en lego-robot som Mathilda testkör :)
 
Mathilda fixade mitt hår på lördagkväll och jag blev så snygg, här kommer resultatet ;)
 
Uppsatt fram..
 
..och fläta bak :)
 
Vi hann även baka lite jag och Mathilda, det blev rulltårta med grädde och hallon :)
 
 
Karma kröp ner till Mathilda när vi skulle sova, mysigt med lite kvällsmys innan det är dags att sova :)
Tyvär så fick jag inge kort på Åsa och Rune, jag får kompensera med bilder på dom under julen istället ;) Vi har haft en jättetrevlig helg men den tog slut alldeles för fort. Men nu är det inte så länge tills vi kommer hem, det är ju snart jul ;)
 
 

Trevlig helg!

I helgen har vi haft fullt upp, så trevligt att få besök av Åsa, Rune och Mathilda :) Imorgon kommer lite bilder från helgen men nu är det sängen som gäller!

Tenta!

Har varit ut på morgonpromenad med Jolin och Karma och nu sitter jag och äter frukost. Jag ska ta och plugga en timme innan det är dags för tenta kl 9. Man kanske hinner lära sig någonting iallafall ;) 
 
Hoppas ni får en bra fredag!

Tenta och besök imorgon!

Imorgonbitti skriver jag tenta, ska bli skönt att göra bort den men det känns inte så jättebra, skulle ha behövt plugga mer. Men när inte tiden räcker till är det inte så mycket att göra. Efter tentan får vi besök från Solberg då Åsa, Rune och Mathilda kommer :) Ska bli så kul att få ha dom här en hel helg, vi längtar tills imorgon (efter tentan) :) 
 
Nu blir det sista rycket inför tentan och sedan är det sängen som gäller :)

RSS 2.0