En helg hemma i Ö-vik!

Det har varit en väldigt trevlig helg hemma i Ö-vik. Vi har hunnit med mycket än att helgen har gått fort. Vi kom ner till Husum på torsdagkväll runt 7-8 tiden, så vi hann inte göra så mycket första kvällen. På fredagmorgon åkte vi till stan och hälsade på mormor och morfar i lägenheten, Mats och Sara hade inte sett deras lägenhet så det var första gången för dom. Mormor och morfar fick också träffa Jolinn för första gången :) Sen for vi vidare till Kroksta där vi träffade Mikael och Abbe (Mats pappas hund). Vi var ute och gick på ängen så Jolinn och Abbe fick träffa varandra först ute och sedan gick vi in. Senare på kvällen kom Marlene och David så vi åt allihopa hos Mikael på kvällen. Dom hade med sig deras lilla söta valp Mira som Jolinn också fick träffa. En väldigt trevlig kväll! :)
Söta Mira!
Jolinn och Mira bekantar sig med varandra
Marlene och Mira!
Jolinn och Mira!
På lördag så bar det iväg till Köpmanholmen för att fira Fredrik! Gunilla hade bakat massa gofika och tårtor, väldigt gott! Sen for vi tillbaka till Ö-vik och hälsade på Marlene och David. Marlene hade bakat lussebullar så där fick vi också äta gofika :) Jolinn och Mira fick också träffas och vara med varandra, dom såg ut som syskon som bråkade när dom skulle ha varandras ben och det inte dög med det dom hade :P Efter besöket hos Marlene och David så bar det iväg till Husum igen för middag. Gunilla kom och åt med oss också, det blev en tidig kväll för oss alla!
Jolinn och Mira var lite bråkiga och ville ha varandras ben :P
Vilket ben är godast egentligen?!
Mats, Jolinn och Mira!
Marlene
Mats och David
På söndag for vi ut till stugan en sväng och kollade. Mamma, Gunilla och Sara plockade mossa till adventsljusstaken medan Mats, pappa, jag och Jolinn tog oss en tur ut på klipporna och kollade. Sen blev det en sväng till Strömsknallen där jag köpte vinterskor, hoppas att dom är varma så man klarar vintern här uppe :P När vi kom hem igen blev det farsdagstårta och pappa fick en liten present av vi tjejer.
Pappa öppnar farsdagspresenten!
Gunilla är beredd med kameran!
Här ska vi äta lite tårta!
Sara och pappa vid fikabordet!
Mats och Sara
Mats for till Kroksta och åt med Mikael, Lena, Marlene och David medan jag stannade kvar hemma och åt med familjen. Sen började helgen gå mot sitt slut och det var dags att packa bilen och dra oss norrut. En fullspäckad, rolig och trevlig helg har det varit! :)
Lilla Mira hemma hos Mikael! :)
Marlene och David på middag hemma hos Mikael och Lena
Lena och Mikael
Familjefoto på familjen Lunnegren :)

Postat av: Marlene

Nu har Mira en sida med :)

2010-11-15 @ 22:29:26
URL: http://mira-mys.blogspot.com/
Postat av: Anna

Jaha vad roligt! Då ska jag gå in och kolla :)

2010-11-15 @ 23:53:16
Postat av: Gunilla

Tack för i helgen! Så roligt att träffa er! :)

2010-11-16 @ 17:34:28
Postat av: Anna

Tack själv! Jättekul att träffa er, var ju ett tag sen! :)

2010-11-16 @ 21:42:11Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback