Ny vecka, nya kurser!

Idag har jag haft första föreläsningen i en av de nya kurserna jag ska läsa, sista kurserna jag ska läsa till och med. Det här är sista läsperioden som jag kommer läsa kurser, sedan blir det ex-jobb. 
 
Vi har haft en väldigt lugn helg, minns inte när vi sov så här mycket under en helg sist. I fredags efter att jag hade skrivit tenta blev jag förkyld. I lördags var jag riktigt hängig och det blev många timmars sömn. Jag är fortfarande förkyld men mår bättre, så jag passar på att ta det lugnt nu när jag inte har så mycket i skolan. Det känns verkligen konstigt att kunna sitta i soffan och titta på tv utan att behöva hålla på med skolarbete samtidigt, jag njuter verkligen :) Det är så otroligt skönt! :) 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av framför soffan :) 

Plugga igen...

Ja, detta pluggande tar aldrig slut känns det som. Snart har ännu en dag gått som bara har bestått av pluggning. Jag har hunnit räkna igenom ganska många tal idag och det har kännts bra. Jag är rädd för att det kommer en jättesvår tenta som inte alls är lik dom tentorna som jag har pluggat på, men den risken finns alltid. 
 
I helgen då Mats var här uppe passade vi på att köpa lite nya mattor till nya lägenheten :) Jag tycker att det blev bra! (Bilderna blev lite konstiga, dom blev jättebreda men jag tror ni ser ändå). 
 
 
 
Till helgen har vi uppfödarmöte igen och den här gången ska vi vara hemma hos oss :) Kommer bli roligt att träffa alla igen och prata hund!
 
Nej, nu ska jag fortsätta plugga en stund till innan det är dags för middag!

Ryttareliten!

Jag sitter i soffan och dricker te och tittar på Ryttareliten! Om ni är hästintresserad tycker jag absolut att ni ska se svt´s serie Ryttareliten. Idag sändes del 3 av 6 men man kan se alla tidigare avsnitt på svtplay, se den! Det är jätteintressant att få följa och se hur det går till på stora tävlingar och hemma i deras stall, vilka drömgårdar dom har!
 
Nu tänkte jag gå och sova, känner att jag har en förkylning på gång så behöver mycket sömn inatt för att klara en till pluggdag. Nu räknar jag ner, bara 3 dagar kvar på den här läsperioden!
 
God natt!

Möte, plugga och sol!

Det är ännu en fin och solig dag här i Luleå! Riktigt härligt mars-väder! :) Synd att man inte kan sitta ute i solen och grilla korv och bara ha det bra. Nej, jag måste plugga inför tentan! 
 
Imorse hade vi möte och det gick bra, jättebra om jag ska vara ärlig! Så nu fortsätter vårt arbete i några veckor till och sedan får vi se vart vi hamnar. Väldigt spännande och intressant!
 
Jag sitter och pluggar för fullt inför tentan som jag har. Tänk vad skönt det kommer bli på fredageftermiddag då tentan är skriven och jag är ledig, då ska jag in till stan för att klippa mig och kanske kolla på nya örhängen :) Nej, nu är det plugg som gäller! En timme till lunch!
 
För några dagar sedan tog jag den här bilden på Karma då hon var ute i snön på bakgården! :) Älskar vår nya kamera, den tar så otroligt bra och skarpa bilder! :)
 
Våran Karmis! :)
 

Måndag!

En helg går alldeles för fort! Mats kom upp i fredags och åkte ner till Umeå igårkväll igen, man hinner inte så mycket på en helg. 
 
Jag sitter och pluggar hemma men ska snart gå till skolan för att ha möte. Vi ska träffas för att planera vad vi ska säga och visa på mötet som vi har imorgon med en patentingenjör. Ska bli så spännande imorgon att får höra vad dom säger. Det är en viktig dag imorgon!
 
Nu ska jag ta och göra mig klar för att gå till skolan! Det är jättefint väder idag, sol och plussgrader! Kan det bli bättre?! Typiskt att man måste sitta inne och plugga till tentan som jag har på fredag. Men till helgen ska vi bara ta det lugnt och jag behöver inte tänka på att plugga, ska bli så skönt! :) 

Snö!

Igårkväll och inatt har det snöat och det har nästan kommit en decimeter. Jolinn och Karma tyckte att det var hur roligt som helst att det kom snö, dom har varit ute på bakgården nu på förmiddagen och busat i snön :) Så nu ligger dom inne och torkar sig lite och har det skönt :) 
 
Dom fick även ett varsitt ben att tugga på ute i snön! :)
 
Karma tyckte att det var gott med ben! :)
 
Karma!
 
Jolinn!
 
Jag sitter och pluggar för fullt. Vissa dagar är lite kämpigare än andra och idag är det en sådan dag, det går lite trögt. Om en vecka sitter jag och skriver tenta, lika bra att fortsätta plugga!
 

Tentaplugg!

I helgen har vi som sagt varit nere i Umeå och sovit vår första natt i lägenheten. Mats har ju sovit där innan men det var min, Jolinn och Karmas första natt där, och det gick hur bra som helst :) Jag och hundarna åkte upp hit till Luleå igen i söndagskväll.
 
Nu har tentaperioden börjat så nu sitter jag och pluggar hela dagarna. Jag har tenta den 28 mars så jag har ganska många dagar på mig att plugga, och det behövs. 
 
Igår hade vi soligt och fint här i Luleå, fast det är minus och ganska kallt. På vår promenad passade jag på att ta ett kort på Jolinn och Karma :) 
 
Karma och Jolinn!
 
Kl 13 ska jag till skolan och träffa gruppen som vi har haft projektet med så fram tills dess sitter jag hemma och pluggar. Jolinn och Karma har gått och lagt sig så det är väldigt lugnt här hemma nu :) 
 

Umeå!

Igår körde jag, Jolinn och Karma ner till Umeå för att vara med Mats i nya lägenheten :) Så inatt var det första natten som jag och hundarna sov i den, och det gick hur bra som helst :) 
 
Idag har vi varit och handlat lite till lägenheten och satt upp nya gardinstänger och gardiner, blev mycket mysigare :)
 
Här ligger Mats, Jolinn och Karma i sängen och myser :)

Utställningsträning!

Ikväll har jag, Jolinn och Karma varit på utställningsträning! Båda två var jätteduktig :) Man märker verkligen att träningen ger något, Jolinn har blivit mycket mer säker och nu tycker hon att det är roligt :) Ett stort steg framåt! Karma är jätteduktig på att springa och ställa upp sig och hon älskar ju att göra grejer med mig :) 
 
Ena halvan av gruppen ställer upp inför "dommaren"
 
Jolinn sitter troget och väntar :) 
 
Nu ska jag sitta lite med skolarbete innan det är dags för sängen. Idag hade vi test-redovisning i en kurs och det kändes verkligen jättebra. Lärarna tyckte att vår redovisning/presentation var jättebra. Vi har den riktiga redovisningen på torsdag så det tror jag kommer bli jättebra! :) Måste träna lite mer inför den bara. 
 
Och sedan har vi fått veta att det är 11 st Eurasier anmälda till Nationella utställningen i Sundsvall! Helt otroligt vad snabbt det gick för att få reda på det, jättebra och kul att få reda på det så snabbt :) Kommer bli spännande att se vilka som ska dit :)
 
 

Våren är på väg!

Idag på vår promenad såg vi årets första videkissar! Nu är våren på väg! :)
 
 
Karma och Jolinn :)
 
Imorgon kl 18 ska vi på vår andra utställningsträning för i år, vi var första gången förra veckan och träningen kommer sedan avslutas med en liten utställning bara för skojs skull :) Det är så kul att både Jolinn och Karma tycker att det är roligt att åka iväg och träna lite :) Funderar på om jag ska ta och anmäla oss till någon kurs i vår eller i sommar, vi får se vad vi hittar :) 
 
 
 
 

Tusen gånger förlåt...

Måste bara säga förlåt så mycket, jag har haft så mycket i skolan dom senaste veckorna så det har inte funnits tid till så mycket annat. Så därför har jag varit väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen men nu ska det bli ändring på det :) 
 
I helgen anmälde jag oss till vår första utställning för i år! Det ska bli så kul att få åka på utställning! :) Den här gången blir det den Nationella utställningen i Sundsvall den 12-13 april. Och det verkar vara några Eurasier som ska på den, superkul att vi får träffa Eurasier med ägare :) 
 
 
Jag har anmält både Jolinn och Karma! :) 

RSS 2.0