Kakor och datorer!

Idag har vi verkligen hunnit med mycket! Vi började dagen med att vi gick till Ica och hämtade ut lite paket som hade kommit till Mats! Så han har suttit med det nästan hela dagen :)
Det var tre stora paket som vi hämtade! Japp, det var Mats dator som kommit :)
En glad Mats med massa datorprylar :)
Installerad och klar!
Medan Mats har suttit med datorn har jag bakat! Det blev kärleksmums och tigerkaka. Jolinn ville vara ute så hon har fått varit ute på uteplatsen någon timme. Efter ett tag tyckte vi att det lät lite konstigt utifrån så Mats gick och kollade vad hon gjorde och då såg vi detta!
En grävande Jolinn!
Hon har grävt ett fint hål i marken, så nu har kaninerna fått konkurans om gräsmattan.
Efter att vi hade upptäckt Jolinn med jordiga tassar tog jag och Jolinn en promenad! Vi gick i skoterspåren efter sjön, härlig dag att vara ute på!
.
Snart har jag min redovisning, har den mellan halv fem och sex. Sen ska vi fara och handla och ikväll ska jag göra smörgåstårta och städa! En fullspäckad dag med lite av varje, det är så det ska vara :)

Postat av: Jasmine

Hej :) va fin jolinn är och va stor hon har blivit.

Jag läste att hon kliade sig och hade fått eksem, detta gör Elvis likadant! Vi har varit hos veterinären och tagit prover han hade inga parasiter och dom kunde inte hitta något annat fel. Vi ger honom hills valpfoder kyckling och han har fått tabletter i 14 dagar, medicinen heter clindabuc. Han hade en period då han inte åt nånting, men nu har han blivit bättre, han kliar sig fortfarande lite och är torr och sträv i underullen, jobbigt och inte veta vad detta är. Har jolinn blivit bättre? Mvh jasmine, Mathias och Elvis

2011-03-05 @ 08:54:04
Postat av: Anna

Hejsan! Ja hon är fin vår tjej! :)

Jaha har ni också problem med detta. Hur länge har Elvis haft problem med klåda? Ja det är riktigt jobbigt när dom kliar sig, man vet inte riktigt vad man ska ta sig till ibland! Ja, vi har lite problem med att hon kliar sig. Hon äter antihistamin nu som heter Atarax och som hon har ätit i en vecka nu. Klådan har blivit mycket mindre men är fortfarande där. Hon äter också ett allergifoder nu för att se om det är fodret som hon är känslig mot men det har vi inte märkt någon skillnad på.

Det skulle vara jättekul att få se lite bilder på Elvis! Du får jättegärna skicka lite bilder om du har lust till min mail, [email protected] :)

Mvh Anna, Mats och Jolinn

2011-03-06 @ 12:36:29
Postat av: Jasmine

Heej! Okej, konstigt att dom har fått klåda båda två :( har ni pratat med Karin om de kanske är någon mer i kullen som har likadant, kanske är något ärfligt? Elvis börja klia sig för ca en månad sen nånting, nu har han blivit bättre men kliar sig fortfarande lite, och på vissa ställen har han kala fläckar, ser ut som pälsen har slitits bort. Visst kan jag skicka bilder :) kan skicka några ikväll. Mvh jasmine, Mathias och Elvis

2011-03-06 @ 14:35:42
Postat av: Anna

Vi har pratat lite med Karin men har inte hört att någon annan har problem. Okej, det är samma som Jolinn, hon har kliat sig så mycket så att hon har kala fläckar. Karin sa att Jolinn och Elvis mormors syster, tror jag att det var, som också hade haft sånna här problem. Dom hade gjort parasit- och allergitester men dom hade inte hittat något fel på henne. Och efter ett tag så hade det gått över och hon har inte haft några problem sen dess, dom trodde att det kunde ha att göra med valppälsen som hon tappade och vuxenpälsen som växte ut eller något sånt. Ja vad roligt! Skulle vara jättekul om du kunde skicka lite bilder :) Mvh Anna, Mats och Jolinn

2011-03-06 @ 18:49:18
Postat av: Jasmine

Okej då får vi verkligen hoppas på att de försvinner helt så dom slipper detta elände! Ja jag skickar bilder, jolinn och Elvis är rätt så lika i färgen :)

2011-03-06 @ 20:26:57



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback