Nytt och fräscht!

Här kommer en liten sen uppdatering! I lördags möblerade vi om och det blev riktigt bra tycker vi :) Vi tog bort skrivbordet i sovrummet och flyttade in en byrå från hallen och glasskåpet från tv-rummet. Så vi fick mer plats i både sovrummet, tv-rummet och hallen. Här kommer lite bilder! :)
.
Vårt ommöblerade sovrum!
Våra nya blommor som vi var och köpte i söndags :)
.
I söndags var vi som sagt och inhandlade nya blommor! Vi hade ju sån otur att nästan alla våra blommor dog under julen då vi var hemma i Ö-vik så nu var det äntligen dags att köpa nya :) Det blev mycket mer hemtrevligt med lite större blommor, det blev så grönt och fint! :)
.
Mysigt och fint blev det :)
.
Efter detta var vi värd en god middag, det var första gången vi gjorde fläskfile med krämig gorgonzolasås och pressad potatis. Det blev riktigt gott, det rekomenderas :) Det blev även lite mys i soffan med Karma efter maten ;)
.

Det ser inte lika gott ut som det var :P




Mys med Karma i soffan :)

Postat av: Gunilla

Åh så fint ni fick! :) Alltid roligt att förändra, och nya gröna blommor kan verkligen göra mycket för ett rum! Nu när Karma ligger i ditt knä så ser man hur mycket hon har vuxit! Sköt om er! Kram

2012-03-01 @ 07:08:14
Postat av: Anna

Ja vi blev riktigt nöjda :) Ja verkligen, blommor gör mycket i ett rum :) Ja hon växer för fullt, börjar närma sig Jolinns storlek nu. Kan tro att Elias växer för fullt också, det var ju i julas jag träffade honom sist så kan tänka mig att han är lite större nu ;) Kramar

2012-03-01 @ 07:59:40



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback