Sjukling

Vad dagarna går sakta.. det är bara onsdag men känns som att det är fredag. Tycker att dom senaste två veckorna har gått otroligt sakta, men det är väl för att schemat är fullproppat så dagarna blir så långa. Vi har just ätit amerikanska pannkakor, det var första gången för oss och dom blev god :) Tyckte att dom blev lite för tunna, när man har sett bilder på det så ser dom alltid så tjocka och goda ut men dom kanske blir bättre nästa gång.
.
Mats är inge pigg, inatt hade han 39-graders feber, nu har febern gått ner lite som tur är. Så typiskt att bli sjuk, han missar så mycket i skolan också är det ju typsikt att vi har planer på att fara hem till Ö-vik till helgen så hoppas att han blir piggare innan dess.
.
Annars rullar allting på, Karma växer så det knakar och ensamhetsträningen går jättebra. Nästan alltid har gått över förväntan med Karma, det har varit mycket lättare med vår andra hund än första eftersom Karma har Jolinn som lär henne allt och hon behöver aldrig vara själv då hon alltid har Jolinn. Dom älskar att vara ute på baksidan och busa, så fort dom får chansen så vill dom ut. Lite tråkigt att det är så kallt ute bara, just nu är det -20 grader så man vill inte gå ut på några längre promenader med Jolinn.
.
Nu är det dags för lite plugg innan Sveriges mästerkock börjar!

Postat av: Sara

Hur går det med sjuklingen då, blir han nå bättre? Jag hoppas han kryar på sig så ni åker hem över helgen :)

2012-02-02 @ 14:31:58
Postat av: Anna

Ja det är bättre med Mats idag, han är feberfri så vi åker neröver imorgon :)

2012-02-02 @ 21:11:46Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback