Nytt försök med Luleå ikväll!

Ikväll gör vi ett nytt försök med att köra upp till Luleå, det gick ju inte så bra igår när vi var på väg uppöver. Vi packade bilen på lördagkvällen och det allra sista packade vi in i bilen på förmiddagen igår. Tror att vi kom iväg från Dombäcksmark kvart över tolv men vi kom inte så långt, bilen började vibrera kraftigt så vi stannade på första bästa parkering och gick ut för att kolla däcken. Då märker vi att det högra bakdäcket inte mådde så bra, eller rättare sagt bromsarna. Så vi vände i Salusand och smygkörde tillbaka till Dombäcksmark igen.
.
Idag har Mats kört upp till Umeå för att köpa grejer till bilen för att kunna laga den, så Mats har varit ute i garaget hela dagen och kämpat med bilen. Men nu är den fixad så vi åker uppöver på någon timme till och håller tummarna på att vi kommer hela vägen upp till Luleå denna gång.
.
I lördags var vi ut till stugan och då fick Karma springa fritt, och oj vad hon kutade :) Såg så himla roligt ut! Vi tog en hel del bilder då som jag ska lägga ut men tyvär så är både kameran och min dator nerpackade i bilen någonstans så ni får allt vänta tills vi kommer upp till Luleå.
.
Nu blir det middag och sedan gör vi ett nytt försök med att köra upp till Luleå! :) Håller tummarna!

Postat av: Gunilla

Fy så jobbigt då man är inställd på att åka... Håller tummarna att allt går bra idag! Kör försiktigt!

2012-01-03 @ 07:47:44
Postat av: Anna

Ja man blev lite rastlös då man insåg att vi inte skulle komma upp till Luleå, men det gick bra till slut :) Så nu är vi uppe i Luleå och ska börja plugga. Det finns ju roligare saker att göra men måste verkligen sätta igång att plugga nu :P Kram

2012-01-03 @ 11:40:38



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback